~6.Bölüm~

4K 281 38
                                    

~ Baekhyun~

Gülmeye hazır bir şekilde Chanyeol'un tuvaletten çıkmasını bekliyordum. Ona babamın en komik kıyafetlerini vermiştim. Tabiki onu öyle görmek beni mutlu edecekti ama bazı şeyler beklediğim gibi olmadı. O dandik kıyafetler bile ona çok yakışmıştı. Gözümü ondan alamıyordum ve o bunu fark etmişti. Ona sıfır kol bir tişört ve uzun bir tayt vermiştim ama bunlar bile ona çok yakışmıştı. Kolları açıktaydı ve kol kaslarını bana sergiliyordu. O kaslı kollarda olmak sonsuza kadar beni güvende hissettirsin beni sarıp kollasın istedim. Tabiki hayal alemim fazla uzun sürmedi:

"Ben nerde yatacağım Baekhyun?"

"Ş-surda..k-kanepe orası büyük sana tam olur. Hem rahattır. Ben gidip çarsafları getireyim. Sen duşa gir istersen."

"Tamam ben giriyorum. Teşekkür ederim."

Bunu kendime yapamazdım. Onunla uyumak istiyordum. O kolların beni sarmasını bütün gece onun kokusunun beni sarhoş etmesini istiyordum. Bunu kabul etmeyeceğine göre bir plan yapmalıydım. O an aklıma çok güzel fikirler geldi. Çarşafları serip üzerine uzandım ve onun banyodan çıkmasını bekledim. Uyu numarası yapacaktım ve o da benim yatağımda yatacaktı. Banyodan çıktığı gibi gözlerimi yumdum ve hafif hırıltılar çıkardım bu en iyisiydi. Bana doğru yürüdü. Kokusunu daha burdan alabiliyordum. Yanıma yaklaştı çok yakınıma. Delirmek üzereydim, ne yapacak diye beklemeye başladım . Ya beni uyandırmaya çalışırsa? Bütün planım suya düşerdi. Saçlarımı yavaşça karıştırdı ve üstümu örttü:

"Iyi geceler ..."

Dokunduğu her saç santimi sanki yanıyordu. Hızlıca yanımdan uzaklaştı ve odaya girdi. Uyumasını bekledim daha doğrusu uzun bir süre bekledim ki uyuduğundan emin olmam gerekiyordu. Uzun bir süreden sonra yavaş adımlarla yerimden kalkıp odama doğru yol aldım. Kapıyı sessiz bir biçimde açıp kendimi içeri attım. Hafiften nefes alma seslerini duyuyordum. Nazikçe üzerindeki örtüyü kaldırıp yanına yattım. Planım işe yaramıştı. Uykusunun ağır olduğunu bildiğim için içim rahattı. Hemşireyle onu kaldırıp yatağa yatırmıştık uyanmamıştı, heralde bu ufak şeydende uyanmaz diye düşündüm. Sırt üstü uyuyordu ve bir ayağını kaldırmıştı. Ahh ona yaklaştıkça kalbim kendi ritminden çıkıyordu. Yanaklarımın kızardığını fark edebiliyordum. O arada aklıma sabah geldi ve telefonu elime alıp titreşimli bir alarm kurdum. Uyandığında beni yanında görmesi en son istedigim şeydi. Benden uzaklaşmasını istemiyordum. Onu tek başına da sevebilirdim. İyice yanına yanaştım ve omzuna başımı gömdum. Yüzünün her karışını inceliyordum. Kollarını tutup belime doladım ve bende kendi ellerimi onun beline hiç bırakmayacakmış gibi sarıldım. O gün uyuduğum uyku hayatımdaki en tatlı uykulardan birtanesiydi.

Sabah telefonun lanet sesiyle titreyip uyandım. Başım hala Chanyeol'un üstündeydi. Demek cennette uyanmak böyle bir hismiş gibi düşünüp onun kokusunun ciğerlerimi doldurmasına izin verdim. Yataktan kalkmak şu an isteyecek en son şeyimdi. Anın tadını çıkarak onun uyuyan masum yüzünü izledim. Hafif kıpırdayan kirpiklerini alnına düşen perçemlerini. Cennetten düşmüş bir parça mıydı? Bir anda kıpırdanmaya başlayınca kalkmam gerektiğini hatırladım. Beni bu halde yakalamaması lazımdı. Açıklama yapmak istemiyordum.

Tam kalkıp odadan çıkacakken :

"Baekhyun burda ne işin var?"

"Ş-sey ben seni uyandırmaya gelmiştim. "

"Peki niye uyandırmadın?"

"Ş-sey saat daha erken diye düşündüm. "

"Aaahh tamam."

Hemen odayı terk ettim. Çok şanslı olduğum için Allah'a tekrar tekrar teşekkür ettim. Aşağı inip kahvaltıyı hazırlamaya başladım. Kaseleri almak için üst rafa uzandım fakat fazla uzundu ve benim boyum ona kısaydı. Biraz daha çabalamak için parmak uçlarıma yükseldiğimde arkamda bir sıcaklık fark ettim. Chanyeol kaseyi elinde tutuyordu fakat nefesi sanki nefesime değiyordu. Gözlerimiz birbirine bakıyordu. Bu an hiç bitmesin zaman dursun istedim. Dudaklarına bakıyordum. Bir santim vardı. Yaklaşıyordum. Bunu daha önce iki defa yapmıştım, zor değildi. Gözlerimi kapattım. Chanyeol birden geriçekildi:

"Daha dikkatli olmalısın Baekhyun. Bir yerlerini kesebilirdin."

"O-ooo evet! Bir dahakine daha dikkatli olurum. "

Hayallerim suya düşmüştü. Alt dudağımı çıkarıp çaresizce iç geçirdim. Kahvaltı yaptıktan sonra Chanyeol kıyafet değiştirmek için evine gitti. Ben ise onun uyuduğu yatağa. Onun kokusunu buram buram içime çektim...

CerenBaekyeol'a yorumları için teşekkür ederim^^

BaekyeolHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin