4.Bölüm

4.4K 302 9
                                    

~Baekhyun~

Kapıyı kapattım ve ayaklarım titreye titreye kapının ardında çömeldim. Onu öpmem doğru değildi biliyordum. Aynı zamanda Kris orda yoktu ama ben onu kandırmıştım. Bi anda olsa kendimi güvende hissetmiştim bu çok sıcak bir güvendi ve o bana öyle bakarken bedenim buna tepki verdi. Evet evet sadece tepki başka bir şey yok kendine gel Byun Baekhyun!

Uyumaya odama gittim ve bütün gece bugünü düşünmekten uyuyamadım. Çok uzun bir gündü.

Ertesi sabah okula gitmek için hazırlanmaya başladım. Hızlı olmam gerekiyordu çünkü bugün beni Chanyeol evden alacaktı. Umarım unutmaz diye düşünerek hazırlandım ve Chanyeol'u beklemeye başladım. Dünkü olayı hatırladıktan sonra 'Iyiki Luhan bugün bizimle.' diye düşündüm. Yoksa bütün gün utançtan yerin dibine girerdim.

Birazdan onları gelirken buldum , Chanyeol'un göz altları şişmiş belli ki gece uyuyamamıştı. Luhan lafa atladı:

"Hazır mısın dostum? "

cidden ağzı kulaklarında olan Luhan beni neşelendiriyordu. Chanyeol ise yere bakıyor göz teması kurmuyordu.

"Hazırım hadi gidelim. "

Yol boyunca yürüyup otobüse bindik ve meydana geldiğimizde Chanyeol etrafı tanıtmaya tarihi şeyler anlatmaya başladı. Luhan ise hayran bakışlarla onu dinliyordu. Ben buralara çok kez gelmiş olmama rağmen hiç bir şey bilmediğimi fark ettim. Chanyeol anlata dursun ben onu inceliyordum. Bugün yine çok yakışıklı olmuştu. Dar deri pantolunu , sade renkli gömleği tam üzerine oturmuş adeta biz ona aitiz diyorlardı. Konuşurken arada gülüyor ve Luhan'in omzuna dokunuyordu.

Ardından teleferik ile yukarı çıktık ve Seul'u ayaklarımızın altına aldık. Manzara muhteşemdi ve bizde anın tadını çıkardık. Bir sürü fotoğraf çektim özellikle önümde duran muazzam devinkini. Eve dönüş yolunda yer yoktu ve biz yanyana oturduk. Onu rahatsız etmek istemiyordum fakat Luhan bir amca tarafından sıkıştırılmıştı. Umarım rahatsız olmaz diyerek yayına oturdum ve yolculuk başladı .

Çok yorulmuş olacak ki birazdan gözleri kazanmaya başı öne düşmeye başladı. Tabi bende bu manzaranin keyfini çıkarıyordum ki birden başı omzuma düştü. Birden ellerim boşaldı. Ne yapmam gerekiyor diye düşünüyordum. O kadar masum uyuyordu ki onu asla uyandıramaz ,rahatsız edemezdim. O kadar güzel uyuyordu ki! Yol boyunca omzunda yatan kepçe kulaklı devi inceledim. İşte bugün anladım ki ben gerçekten iyi değilim. ..

BaekyeolWhere stories live. Discover now