~Baekhyun~

4.7K 310 7
                                    

~Baekhyun~

Deli gibi koşuyordum. Yanağımdan dökülen yaşlara rağmen. .. bunlar suçluluk gözyaşlarıydı. Hiç bir suçu olmayan masum bir çocuk benim yüzümden dayak demişti ! Kim bilir şimdi ne haldeydi. Belkide hastanelik olmuştu. Biraz daha koştuktan sonra deli gibi uzun çocuğu aramaya başladım. Bütün sınıflara giriyor ,uzun boylu gördüğüm herkesle göz teması kuruyordum. Az sonra arkamdan biri bana seslendi. Bu Luhan'dı. Ona doğru yürümeye başladığımda yanındaki uzun çocuğu gördüm ve şok içinde kaldım. Benim kanlar içinde beklediğim çocuk gayet sağlıklı bir şekilde önümde duruyordu. Tabi o an kendime engel olamayarak kendimi uzun çocuğun üstüne attım . Ince belini sıkıca kavradım. İkiside şaşkın gözlerle bana bakıyorlardı ki az sonra bende ne yaptığımın farkına vararak kendimi geri çektim. Yanaklarım kırmızının her tonunu alıyordu; bundan emindim. Ardından uzun çocuk bana elini uzattı ve ismini söyledi:

"Merhaba ben Chanyeol."

"Tanıştığımıza sevindim , bende Baekhyun."

Ellerimiz birbirine kenetliyken gözlerinin içine baktım ve onu incelemeye başladım. Dediģim gibi uzun bir boylu kaslı bir vücudu ve pamuk şekerinden tatlı bir gülümsemesi vardı ayrıca gülünce gamzeleri beliriyor ve o pürüzsüz teni biraz olsun canımı okuyordu. Lanet olsun ben biraz önce bu şaheseri öpmüş olduğumu hatırladım. Ben bu düşünceyle utanırken Luhan söze başladı:

"Böyle kan ter içinde kimi arıyordun?"

O anda da benim jeton yeni düştü ,Kris beni kandırmıstı.

Olanları bir bir onlara anlattım ve Chanyeol'dan defalarca Özür diledim ve ona Kris hakkındaki belamı anlattım. Chanyeol hafif kızarmış yanaklarla bana bakarak konuşmaya başladı;

"Aklından ne geçiyordu Allah aşkına? "

Haklıydı,yaptığım akla mantığa sığar gibi değildi.

"Özür dilerim Chanyeol bıktım o piçten. Aklıma sadece bu fikir geldi. Kris tüm bu olan bitene inanmış olmalı, bana bu konuda yardım eder misin? Yani Kris'i kandırma konusunda? "

Bu laflar benim ağzımdan nasıl çıktı hiç bilmiyordum ama en azından ona sormak zorundaydım. Gözleri olumsuz bakıyordu sanki içinden 'Yok daha neler!' gibi laflar geçiyordu korkuyordum ,ekledim:

"Her isteğini yaparım yeter ki beni bu beladan kurtar. "

Chanyeol uzun süre düşündü , Luhan ise onu yanından dürtüklüyor artık bir şeyler söylemesini istiyordu. Ardından aralarında sessizce konuşmaya başladılar.

BaekyeolWhere stories live. Discover now