~Tehlike~

3.9K 292 13
                                    

~Chanyeol~

"Beyefendi!"

"Beyefendi uyanın!"

Bir hemşirenin beni dürtmesiyle uyandım. Sanki ömrüm boyunca hiç bu kadar huzurlu uyumamıştım ve hiç bu kadar uyandırılmak istememiştim. Gözlerimi açmak istemiyordum. Bana sarılan bir çift kol ve onun sıcaklığını hissettim . Boynumu gıdıklayan saçları...

ben ne ara burda uyumuşum diye düşünürken hemşire yeniden seslendi:

"Beyefendi! "

Bu tatlı anı nasıl bölebilirsin diye ciddi ciddi çatacaktım ki ona , yüz ifadesinden ciddi bir şey olduğunu anladım. Belime sarılan nazik bedeni rahatsız etmemeye çalışarak doğruldum ve sordum:

"Umarım ciddi bir şeydir! "

"Beyfendi dışarda bir adam var ve içeri girmek için bağırıp çağrıyor. Hastanın adını söylüyor. Tehlikeli olduğunu düşündüm ve size söyledim."

bi anda kan beynime sıçradı. Ayaklanıp kapıya gittim ve sinirle duvarları yumruklayan Kris karşıma çıktı. Tabi ya! Nasıl unutabildim. Beni görür görmez üstüme atlayıp yakalarımı tuttu:

"Baekhyun iyi mi? Ne oldu ona? Lanet olası piç sen yaptın değil mi?"

Baya sinirliydi ki bu çok belliydi. Burnundan soluyordu. Yakamdaki elleri alıp indirdim gayet sakin bir şekilde . Asla şiddet yanlısı değildim ama şiddet görmeye asla tahammül etmezdim.

"Öncelikle sakin ol o gayet iyi!"

Bizim ilişkimiz olduğuna inanması lazımdı ama hala niye bunu kabul etmiyordu? Hala gelip Baekhyun'u araması hiç iyi değildi.

"O gayet iyi diyorum artık git Kris, bizi yalnız bırak. "

"Bir dakika onu görmeme izin ver, sadece bir dakika."

"Sadece bir dakika"

Beraber odaya girdik.

Baekhyun hala uyuyordu. Şanslıyım diye düşündüm. Kris yatak ucuna gitti ve ona uzun uzun baktı. Acı çektiğini düşündüm ilk defa orda. O benim Baekhyun'a baktığımdan farklı bakıyordu. Derin bakıyordu, onu kıskandım. Onları izledim. Elini kaldırıp Baekhyun'un saçlarına tam daldıracakken :

"Orda dur adamım; dokunmak yok. Yeter bu kadar! Hadi bir dakika doldu. "

Beraber dışarı çıktık, konuşmaya başladı:

"Sen ona aşık olmussun bu çok kötü. "

"Ne demek istiyorsun Kris?"

"O benden kurtulmak için böyle çok kişiyi buldu hepsi antlaşmalıydı; sizinde öyle olduğunuzu biliyorum. Ama sen ona aşık olmuşsun ,yazık. "

"Neden onu rahat bırakmıyorsun?"

"Çünkü o benim."

"O seni sevmiyor Kris!"

"Görcez Chanyeol, onu senden aldığımda görcez, tıpkı digerlerinden aldığım gibi!"

Yavaş adımlarla uzaklaştı. Icimde bir korku bırakarak...

Ilgi ve alakanız için teşekkür ederim :)

BaekyeolWhere stories live. Discover now