Playboy 13.

586 67 8
                                    

,,Ashi." křiknul jsem na něho a rozeběhnul jsem se za ním. Obejmul jsem ho zezadu a znovu jsem mu děkoval.

,,Myslim to s tebou dobře, tak mi tu sakra neděkuj" stáhnul mě ze sebe a šli jsme za ostatními. Mike se na mě usmál a pak kouknul pohledem na Jamie.

,,Tak vyrážíme na oběd?" ozval se Luke, ok, teď mu děkuju, protože mi už vážně kručelo v břiše.

Přesunuli jsme se ven a vydali se k mekáči. Oběd tedy za všechny prach, ale co se dá dělat. Pořádně jsme se nacpali a pak jsem vyrazili na bus a na laser game.

Utvořili jsme týmy já, Jamie a Mike a Luke s Ashem. Zpočátku jsme prohrávali a Luke s Ashem se nám posmívali, ale ke konci se scóre změnilo a my vyhráli. Takže jsme byli my, kdo se smál. Prý jsme měli výhodu, že jsme tři, pche, ale když nad námi vyhrávali, tak jim to nevadilo. 

,,Budete tak hodná slečno a půjdeme semnou nakupovat?" otočil jsem se na Jamie a usmál jsem se.

,,Ale, copak pán potřebuje nakoupit?" ušklíbla se, určitě moc dobře věděla, co potřebuju.

,,Ale, jen pár maličkostí." mávnul jsem nad tím rukou. 

,,Tak teda dobře." usmála se, čapla mou ruku a táhla mě za sebou dlouhou ulicí, která vedla k nákupáku. Vážně mě chce vtáhnout do tohohle? Je tady až moc lidí...

,,JA? Tady je moc lidí." houkl jsem na ni, ona zpomalila a pak uplně zastavila. 

,,Jé, sorry, já zapomněla, že ty jsi ten slavnej." usmála se a změnila směr. Běželi jsme tedy jinam. Zpátky dlouhou ulicí až na zastávku, kde jsme nasedli do busu. Po pár minutách jsme vystoupili a ona mě zase táhla za sebou. Všichni na nás museli koukat jako na blázna, ale mně to nevadilo. Bylo to fajn. Zamířili, mně do neznámýho, krámu. Měli tam všude boty a všechny možný. JA mě táhla za sebou uličkama a po pár minitách jsme se zastavili před skladem. Zaklepala a pak vyšel kluk, kterýmu padla kolem krku. Chvilku si povídali a on pak upřel oči na mě.

,,5SOS?“ dostal ze sebe, byl dost udivenej.

,,Jo.“ odpověděl jsem mu jednoduše.

,,Moje sestra vás žere, ale to je teď vedlejší, jdeme na ty boty.“ usmál se a rozešel se do skladu. My ho tedy následovali.

,,Asi černý, aby je mohl nosit i jindy.“ ušklíbla se a já do ní strčil. Nebude si ze mě dělat prdel.

Dobu jsme tam skejsli, ale nakonec jsme pořídili a spokojení jsme opustili ten krámek, trochu větší krámek.

Loudali jsme se dlouhou ulicí a už jsem ji chtěl pozvat na tu večeři, ale to by nebylo ono, kdyby nám do toho něco nevlezlo. Jamie zazvonil mobil. Nesnášim telefony!! Mno jenže tohle bylo snad ještě horší, volala jí Rachel, že je v Sydney, takže se JA omluvila a šla za ní.

Já se smutně loudal domů. Kluci mě hned přivítali a dostávali ze mně informace, no ono totiž na drby jsou kluci jako stvoření. Ve zkratce jsem jin to odvyprávěl a odvalil jsem se do postele. S Green Day, valící se mi ze sluchátek jsem usnul a probudili mě až kluci, že je oběd dneska na mě. (Haha, oni taky uměj vařit???!!! Joke of year:'DDD) Otráveně jsem se tedy vyvalil z postele a dobelhal jsem se do kuchyně, kde jsem s magickou pomocí splácal nějakou omáčku se špagetami. Naservíroval jsem jim hrnec na stůl a odešel jsem zpátky do pokoje. Převlíknul jsem se, v koupelně jsem se pak opláchnul a rozhodl jsem se, že si půjdu zaběhat. Se sluchátky v uších a pitím v ruce jsem vyběhl do parku, kde jsem si pročistil hlavu.

S klidným pocitem jsem se vrátil domů, dal jsem si sprchu a pak jsem skočil do bazénu, kde jsem se zrelaxoval. Po rychle uběhnutém čase jsem se šel najíst. Dokonce na mě i trocha zbyla. Dojedl jsem to a hrnec jsem přesunul do dřezu, snad se najde někdo, kdo to umyje.

Zalezl jsem zpátky do pokoje, popadl jsem kytaru a začal jsem si hrát. Miluu to nic nedělání, když si jenom tak volně vybrukuju svoje oblíbený písničky. Po několika přehranejch songách mě začalo myslet a já začal sepisovat své nápady na papír. Více jsem je realizoval a vznikla z toho dost dobá hudba. Text se mi vymýšlet už nechtěl, tak jsem blok odhodil a vrátil jsem se zpátky k hraním písniček od Green Day a Nirvany. Ani jsem si nevěděl kolim je hodin, ale vyčerpáním jsem padl mezi polštáře a spokojeně jsem vytuhl. Zdálo se mi.o ní. Haha, proč zase o ní? A pořád to samý. Jak stojíme na pódiu a vyhráli jsme letošní ročník tý přiblblý soutěže.

Ráno jsem byl překvapivě vzhůru první. Ukuchtil jsem si vajíčka a jejich vůně přilákala dolů Mika. Chudák, ještě neví, že mu nedám. S nasysleným jídlem jsem se přesunul na zahradu, kam zamnou za chvilku přišel i on s jeho snídaní. Na první pohled jasně vedli vajíčka moje a na chuť.... Jeho jíst radši nebudu a svoje mu ochutnat nedám, takže jsem vyhrál!

,,Dneska je ten rozhovor pro časopis Around.“ promluvil po dlouhý době.

,,Jo já vim, myslim na to!“ usmál jsem se na něho a dopil jsem sklenici džusu. ,,Jdu vzbudit kluky, ať to stihnem.“ ušklíbl jsem se a vydal jsem se dovnitř. Nádobí jsem dal do myčky a šel jsem nahoru. Nejdřív k Lukovi a pak k Ashovi. V klidu jsem je vzbudil a pak jsem se šel připravit.

Tak akorád jsme to všechno stihli a načas jsme vyjeli. Po nekonečném rozhovoru jsme si to zamířili do Nando's. Tam jsme se nažrali a se spokojenými břichy jsme se vydali domů.

Luke a Mike si zabrali PS, Ash jel na nějakou rodinnou oslavu a mně dělala společnost kytara a Green Day. Po několika neúspěšných pokusech jsem sesmolil ten text a docela mi to i ladilo a pasovalo. Byl jsem zkrátka spokojenej. S textem v ruce jsem se vydal za kluky, kteří se mordovali na Playstationu. Jak kripl jsem je tam rušil, takže jsem se vydal zpátky a rozhodl jsem se, že udělám krátkej twitcam. No z krátkýho se stali tři hodiny a když už jsem chtěl končit, tak se ke mně přiřítilu kluci, takže jsme jeli dál. Po dvouch hodinách se k nám připojil na mol ožralej Ashton, takže byla sranda. Někdy kolem půl šestý ráno jsme to vypli a vytuhli jsme. Spali jsme až do dvou a spali bychom i dál, kdyby nás někdo nevzbudil tím, že zazvonil. Luke se doprovodem sprostejch slov se vydal otevřít.

,,Haha, tohle je dobrej vtip!“ vykřikl Mike, když se objevili ve dveřích.

Omg! Netušim, jak je tohle dlouhý, coz Chelle je zase bez ntb :/// a sebrali mi i tablet a mobil, kterej mi už naštěstí vrátili. Nesnášim je! Hovno o mně vědí a berou mi to jediný, co mám....

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now