Playboy 2o. END

486 56 7
                                    

„Půjdeme na oběd a pak za kluky do studia, platí?" Usmál se na mě a já přikývla na souhlas. Byla jsem nesmírně vděčná, že je to všechno už za námi a s Dawem už nemusíme mít žádné starosti. No starosti, jak se to vlastně vezme. Ještě je tu ta soutěž. Mám z ní strach. Co když bude pokračovat? Udělá to znova?

,,Hej, Jamie, ty mě vůbec neposloucháš!" mával mi rukou před obličejem Calum.

Nevinně jsem se pousmála a mykla jsem rameny.

,,Promiň." šeptla jsem.

Ale policie by ho mohla zabásnout hned nebo aspoň zavřít do vazby, tudíž by od něj byl klid. Jenže jak by to pak bylo se soutěží, to bych byla vlastně vyřazená taky, takže je to všechno na nic.

,,Děje se něco?" zastavil mě Calum a stáhnul mě na lavičku.

,,Přemýšlím, jak to bude teď se soutěží." povzdechla jsem si. Možná se to zdá jako nějaká prkotina, ale není. Láme mi to hlavu parádně.

,,Zlato, netrap se tím, všechno se to nějak vyřeší." dal mi pusu do vlasů a přitáhnul si mě k sobě. Až po nějaké době jsme se zvedli a vydali se do nejbližší restaurace na oběd. Calum si objednal tresku na medu a já si dala kuřecí salát.

,,Sakra Jamie, přestaň na toho kreténa pořád myslet a začni kloudně jíst. Nimráš se v tom od tý doby, co to před tebe ten chlápek postavil!" rozčiloval se už Calum. Má pravdu. V hlavě mi pořád víří myšlenky na něco jiného a všechno ostatní jde stranou.


,,Promiň." decentně jsem se usmála a nabrala si sousto do pusy.

,,Napsal jsem klukům, že za nimi nedorazíme. Chci tě někam vzít." usmál se na mě a svou ruku položil na tu mou.

,,Dobře, nemusim se bát, že ne?" přimouřila jsem oči a skenovala jsem ho mým vražedným pohledem.

,,Pokud na všechno ošklivý zapomeneš, tak ne." políbil mi ji a napil se. Měl jídlo už snězený, takže čekal už jen na mě. Rychle jsme to do sebe naházela a vydali jsme se ven. Naše cesta mířila na okraj města, k pláži.

Lehce jsme došlapávali na písek a nechali na sebe dopadat sluneční paprsky.

,,Sem mě vždycky brávala ségra, když jsme si potřeboval něco ujasnit a srovnat v hlavě." šeptnul a posadil se na útes nad pláží a mořem.

,,Je tu krásně." roztáhla jsem ruce a kochala se tou krásou kolem sebe. Zničeho nic jsem an svém pase ucítila Calumovi ruce. V ten samý okamžik se taky zvednul vítr a já si připadala jako Rose na Titanicu.

,,Jsi nádherná." šeptnul a políbil mě do vlasů, i přes to, že mi bylo neskutečný horko, mě to zahřálo u srdce. Calum je prima kluk a mně s ním je dobře. Nechápu, jak se mu povede mi pokaždý zvednout náladu. I když udělá sebemenší věc, tak mi pokaždý tu náladu zvedne.

Poslední dny před soutěží běžely hrozně moc rychle, a tak než jsem se nadála, tak tu byl den D. Stála jsem před zrcadlem a pořád jsem se sebou nebyla spokojená.

,,Proboha už vypadni od toho zrcadla, jsi dokonalá a Calum z tebe oči stejně nespustí." rejpla si do mě Katie

,,Calum možná, ale on tam nebude sám." vydechla jsem a naposledy jsem se prohlídla v zrcadle přede mnou.

,,Prostě jsi dokonalá, to ti snad stačí ne?" usmála se na mě a přitáhla si mě k sobě.

,,Však ty taky." složila jsem jí taky kompliment

Playboy||Calum HoodKde žijí příběhy. Začni objevovat