Playboy 8.

642 76 11
                                    

Takže, není toho moc, ale aspoň něco, budu se Vám přidat každej den díl, aspoň krátkej.
Tohle je bez mediií a neopravený, tak omluvte, už mi padaj oči, a tohle je minimálně na půl hodiny. Takže omluvte! :"D děkuju Chelle

,,Tak třeba pravda." řekla koukajíc do zdi, co se jí stalo
,,A tobě se líbí Dawe?" položil jsem jí tutéž otázku. Najednou přestala pozorovat zeď a podívala se na mě. Jakoby váhala s odpovědí...

Byla zmatená a nejspíš nevěděla, jak odpovědět.

,,Jo, je hezkej." řekla prostě. Taky mě mohlo napadnout, že se jí taková korba bude líbit. Mně se teda nelíbil, ale jí zjevně ano. Fuj, takovej hnusák a jak hladově se na ni koukal... Tohle bude problém, ten ji dřív nebo později stejně ojede a to nesmim dopustit, ale jak doprdele, když se jí líbí??..

,,Calume?" vyrušil mě z mého přemýšlení Ash.

,,Hmm?" zvolil jsem jednoduchou odpověď, proč se taky namáhat!!

,,Tebe to nějak vzalo!" řekl s humorem, ale mně to moc vtipný nepřišlo. ON se jí líbí a jemu jde jen o jedno...

Zvedl jsem pohled a upřel ho na něj a přitom jsem si všimnul, že tu JA není. Kam do pekla zmizela??

,,Proč by mě to mělo vzít?" nechápavě jsem se na něj podíval a dělal tak blbýho. Je evidentní, že mi to nevěřil a Mike se taky ksichtil. Ach bože. Tohle nebude jen tak.

,,Protože se ti líbí!" řekl dost hlasitě, takže pokud je JA na záchodě, tak to slyšela.

,,Nelíbí!" odsekl jsem ho okamžitě.

,,Nelži!" pokřivil obočí.

,,Nelžu!" informoval jsem ho znova.

,,Když už musíš lhát nám, tak aspoň nelži sobě a přiznej si, že se ti Jamie líbí!" obočí křivil dál.

Sobě jsem nelhal, no možná trošku. Ona se mi nelíbí, já jsem jí až zaslepen. A nejenom jenom její krásou, ale i chováním a vlastnostmi a vším. Je to dokonalá holka a nechápu toho zmrda, co ji opustil. Jak to mohl udělat? To já bych nemohl, ona je totiž kouzelná.. Až moc!

,,Říkám pravdu, to si vážně myslíte, že se mi líbí?" odvětil jsem, lhal jsem a moc a zrovna jim. Klukům, co jsou moje rodina.

,,A co ta líbačka?" vložil se do toho Mike

,,Myslíš ten úkol? Prach obyčejná pusa."ujistil jsem ho, ale byla to lež. Zase!

,,To jsem viděl!" pokračoval dál Mike, zastřelil bych ho! Kdyby nebyli tak strašný.... řekl bych jim pravdu. Vždycky jsme si ji říkali, tak proč to sakra já teď porušuju!

,,Hele, kluci já už půjdu, musim se ještě domluvit s Dawem, tak se mějte a na ten laser game můžeme jít zítra." falešně se usmála. Co když nás slyšela? Teď jsem si to posral! Ona si začne s Dawem a to nemůže!

,,A co ta pizza?" vystřelil Mike

,,Snězte si ji za mě, dáme jindy, třeba zítra pa laseru." usmála se, znova falešně, ale tak se směje dokonale.

,,Jo běž, tak hodně štěstí a zítra se domluvíme." usmál se na ni Luke, super, teď na ni bude dělat oči on a já mohu jít k šípku..

,,Nebo my tě nabereme v práci, ok?" vložil se do toho Ash.

,,Tak ok, já budu končit kolem druhý, tak se vám ozvu." usmála se.

,,Dobře." usmál jsem se na ni a obejmul jsem ji na rozloučenou, chtěl jsem jí dát i pusu, ale odtáhla se, takže to nevyšlo. Co když mě slyšela a teď mě nenávidí? Proto to objetí bylo takový zvláštní??! Bylo prázdný... Hoode, teď sis to teda pěkně pohnojil!

Pak se rozloučila i s kluky a odešla. Já se zvednul a vydal jsem se do pokoje. Tak hrozně jsem se proklínal, že jsem jim řekl to, co jsem jim řekl. Ach bože!!! Teď mě bude nenávidět a všemožně se mi vyhýbat. Proč jsem takovej debil?? Tohle by přece normální kluk neudělal.

Hodil jsem se do postele a začal jsem studovat ty podklady k tý soutěži, abych se aspoň trošku odreagoval a nemusel na ni myslet, ale ono to nešlo. Stále jsem ji měl v hlavě a nemohl jsem ji tam odtamtaď dostat. Co to semnou provedla?!! Je to snad nějaká čarodějnice, že mi pořád běhá v hlavě? Nebolej ji od toho už nohy? Protože mě bolí srdce...

Vyrušilo mě klepání na dveře, takovej klid tu byl a oni zase budou rejpat. Ach jooo...

,,Hmmmm..." moje klasická odpověď.

,,Můžu?" objevil se ve dveřích Luke.

,,No, podle toho co potřebuješ!" zamračil jsem se na něho, jestli bude otravovat, tak ho rovnou vykážu!

,,Chci si jen promluvit, mezi čtyřma očima." řekl tiše a vešel dovnitř. Na moji reakci nečekal, prostě a jednoduše zavřel dveře a sednul si vedle mě.

,,Mno fajn, co máš na srdci?" podíval jsem se na něhoa doufal, že neřekne JAMIE.

,,No, chápu, že Mike a Ash jsou otravní, ale myslí to dobře. Calume, znám tě už moc dlouho, abych věděl, kdy se to holka líbí a kdy lžeš." řekl tiše, Luke byl vždycky fajn (v PSku teda moc ne... :DD ), pokažý mi poradil a rozumněl mi.

,,Když mně lezou na nervy, jsou hrozný a nechci, aby se mezi nás pletli.Já sám uznám za vhodný, až bude správná chvíle a navíc, známe se týden, to je krátká doba na to aby jsi přišel na to, že ti na tom člověku hoodně záleží. Co když jí jsem ukradenej, nechci o ni přijít. JA je prima holka, fajn kamarádka a tímhle bych to mohl zrušit." vysvětlil jsem mu, bedlivě naslouchal,to Ash a Mike by mi do toho pořád skákali a nenechali by mě doříct ani větu..

,,Já tě chápu, jen jsem ti chtěl říct, že stojim při tobě, tak můžeš kdykoliv přijít, těm exotům to neřeknu, takže se nemusíš bát." usmál se a objal mě. Opětoval jsem mu to.

,,Seš fakt kámoš!" poplácal jsem ho po rameni.

,,To ty taky!" usmál se a chvilku jsme tam blbli. Bylo to fajn.,,A teď, pokud ti to nebude vadit, tak já půjdu, za chvilku bude pizza, přijdeš nebo ji chceš donýst?" 

,,Hele já ani nemám hlad, asi se budu mořit nad úkolem na příští týden z tý soutěže." odpověděl jsem a mávnul jsem mu rukou s papíry před obličejem.

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now