Playboy 1.

1.4K 103 14
                                    

,,Calume, máš tu dopis!" křičel na mě Luke zezdola. Vyběhl jsem tedy z pokoje a zamířil si to za Lukem. Převzal jsem si ho a tupě jsem na něj zíral. Odesílatel Modeling agentura Aboca bodlo mě hned do očí. Co to je zase za kravinu!! Sednul jsem si s tim na pohovku a otevřel jsem to. Byly tam dva papíry. 

Vážený pane Hoode,

dovolujeme si Vám oznámit, že jste byl vybrán naší komisí. Úspěšně jste prošel výběrovým řízením a nyní jste pozván na casting, který se koná dne 25.9. 2014. Sebou je zapotřebí průkaz totožnosti, tuto pozvánku i s kopií přihlášky a oblečení, ve kterém se nám ukážete. 

Místo konání castingu Areál Aboca, James Street 47, Sydney. Doprovod je povolen.

Pro případné nejasnosti se ozvěte nejpozději do 18.9.2014 na tel. číslo 920-56-271 

Těšíme se na Vás, s pozdravem Modeling agentura Aboca

Přečetl jsem všechny tyhle řádky a asi jsem dostl infarkt. Co tohle má k čertu znamenat. Jaká přihláška, jaká modeling agentura, jakej casting??!! Podíval jsem se na ten druhej papír. Byla to kopie přihlášky, kterou jsme já rozhodně nevyplňoval. Skenoval jsem ji pohledem. Na tom papíru byly tři druhy písma. Tohle si teda odskáčou. Trošku jsem se snažil uklidnit.

,,Kluci? máme problém!" zařval jsem a už jsem se slyšel, jak se valí dolů.

,,Co se stalo?" začal Luke.

,,Jakej problém?" vyptával se Ash.

,,Cale? co to máš v ruce?" začal Mike, jinak nežli všichni ostatní, probodl jsem ho pohledem.

,,Tak to bych taky rád věděl!" zařval jsem na ně a všechny je zabíjel.

,,A co to teda je?" pokračoval ve vyptávání.

,,Jen aby jste věděli, já se do žádný soutěže nepřihlásil, takže nikam nepůjdu!" křikl jsem na ně a dal jsem jim do ruky obálku s papíry ,,A laskavě vysvětlujte!" křiknul jsme na ně a oni se jen přiblble usmívali.

,,Počkej, tebe vybrali?" vzpamatoval se Ash.

,,Jo!" řekl Mike, prohlížejíce si ten papír a pak se začal radovat ,,Doprdele oni ho vybrali!!" začal ječet, ve mně se začala bouřit krev.

,,Ty kráso, tak v to jsem nedoufal!" vybalil se sebe  Ash a začal se radovat, pak Luke odběhl.

,,Čekám to vysvětlení!" řekl jsem podrážděně.

,,Mno," začal Mike ,,byl to Lukův nápad!" pokračoval.

,,Stále nevim, co to má znamenat." řekl jsem rozčíleně.

,,No prostě Modelingová agentura Aboca vyhlásila soutěž v modelingu. Ve hře je focení, spolupráce a spousty dalšího, no a Luke přišel s tím, že bychom tě tam měli přihlásit, koneckonců, postavu máš na to až moc dobrou a bude to určitě prdel, až tisíce fanynek spatří svýho idola v televizi v soutěži modelů. Vsadim se, že tohle máš vyhraný, protože ti hlasy budou přibývat samy." vysvětlil mi Ash.

,,Připijeme si na to" ozval se Luke a už nesl sklenky a whisky, nalil nám a každýmu strčil do ruky jednoho panáka.

,,Tak to si teda nepřipijeme! Není na co, nikdo se neprosil o nějakou soutěž!" vyštěkl jsem, položil jsem panáka na stůl a odešel jsem.

,,To se dalo čekat."  uslyšel jsem ještě Ashe a pak jsem bouchnul s dvěřmi a svalil jsem se na postel.

To snad ani nemohli myslet vážně! Jak mě do něčeho takovýho mohli přhlásit... Si jako myslej, že se někde budu promenádovat v šatech a sukni nebo dokonce v podpatkách? Jim asi totálně hráblo. Ještě mi nic neřeknou, to si teda říkají kamarádi.. 

Vytáhl jsem macbook a hodil jsem si do vyhledávače tu agenturu. Stránky měli teda docela pěkný. Najel jsem na kolonku aktuálně a vyjely mi tam informace o castingu.

Soutěžit budete s osobou, opačného pohlaví, v každém kole vypadne jeden pár, až zbydou tři, které se utkají v super kole. Vítězný pár, vyhraje zájezd do Karibiku, stane se tváří našeho kalendáře a promohvězdou na rok 2015. Podepíše s námi smlouvu na jeden rok, ohledně focení a modelingu.  Všechny tyhle informace pohltily moje oči. Zase na druhou stranu to nemusí být zase tak špatný, i když pochybuju, že to budu časově zvládat s konzerty a tour. Tohle kluci trošku nedomysleli. Zaklapl jsem macbook a vrátil jsem se za kluky dolů.

,,Heleďtě, budoucí topmodel přišel." rejpnul si Luke.

,,Tak hele kamaráde! Můžeš tam jít místo mě!" probodával jsem ho pohledem.

,,To asi těžko, když tam mají tvoje fotky." uculil se na mě a pak vyplázl jazyk.

,,To už si děláte ze mně prdel ne? Jaký fotky jste tam poslali?" vraždil jsem je všechny svým laserovým pohledem. Tohle vážně už není možný.

,,Já pro ně dojdu." usmál se Luke a odběhl.

,,Tak a teď se vším ven!" zamračil jsem se na ty dva.

,,Co přesně je všechno?" tázal se Ash.

,,Od začátku až po koncec a prostě všechno!" rozhazoval jsem negativní energii, oni si vystřídali jejich pohledy a pak si sedli ke stolu, sednul jsem si taky, tohle vypadá, že bude na dlouho.

,,Mno," začal Mike ,,jednou přišel Luke s letáčkem, že mu ho dali nějaký sexy holky na ulici, že prej, ať se tam zkusí přihlásit, ale jemu se do toho nechtělo, že do toho nejde v žádnym případě. Když jsme se ho snažili ukecat, tak odporoval a nadával, že jsme se zcvokli, že do toho nejde pro nic za nic." vyprávěl dál

,,Takže jste tam strčili mě!" vyštěkl jsem

,,A pak za pár dní, to bylo jak jsi měl tátu ve špitále, přišel s tím nápadem, že bychom tam mohli strčit tebe, že na to máš postavu a takový, koneckonců, se na sebe podívej, tvoje nohy... Vždyť vypadáš jak nějaká anorektička." pokračoval Ash a začal se navážet do mé postavy, jen mi závidí, protože on prostě nemá takový svaly a postavu jak já...

,,Ser na to, jak vypadám a pokračuj dál, jak jste se dostali k odeslání tý debilní přihlášky a k těm fotkám." musel jsme bejt už vážně dost nepříjemněj....

,,Tak nějak jsme dobu váhali, jestli jo a nebo ne, jestli do toho půjdem a přihlásíme tě tam. Nakonec jsme se rozhodli, že jo, protože stějně bylo ještě rozhodnutí a až pak casting." ujal se toho Mike.

,,A přemýšleli jste taky nad tím, že byste se mě zeptali?" vraždil jsem je pohledem dál.

,,Ne, pač bys na to nepřistoupil jako Luke, rozdělili jsme si úlohy, Mike měl zjistit tvé míry, Luke měl najít nějaký fotky a já sesmolit informace o tobě. Tak nějak to všechno dopadlo a my to dali dokupy. V poslední chvíli jsme znova váhali, ale šli jsme do toho i přes to, že asi teď shnijeme v pekle." dokončil Ash a omluvně se na mě podíval

,,Neměli jsme tušení, že tě vyberou a pozvou na casting." dodal Mike.

,,A teď mi řekněte, když do toho půjdu, tak jak to časově budu zvládat? Nebude se to krýt třeba s konzerty?" mluvil jsem už mírněji.

,,Ty bys do toho šel?" vykřikl najednou Ash.

,,Já nic neřekl, jen se ptám, jak to bude časově." upozornil jsem ho.

,,Takže do toho jdeš! To je super!!" zařval a plácnul si s Mikem.

,,Já jsem..." chtěl jsem říct, že jsem nic takovýho neřekl, ale ječící Ash mě přeřval

,,Luku, Calum do toho jde!" zařval s radostí  v hlase, jak nejvíc mohl...

Tadááá :'D Tákže nová story je kompletně na světě. Nápad mi padl do oka, když jsem o Vánočních prázdninách byla u babičky a nudila jsem se. No přemýšlela jsem na Půlnočním snem a pak mi do očí praštil playboy, stojící na stole a vnukl mi tenhle nápad.  Nedokážu si to vysvětlit, ale je to tak. Bude to uplně o něčem jinam, nežli PSko, tak snad se Vám to bude líbit. 

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now