Playboy 18.

564 65 8
                                    

,,Nezapomeň boty a šaty." ušklíbla se a vypadala přitom tam sexy.

,,Neštvi!" přecedil jsem přes zuby a plácnul jsem ji přes zadek.

,,Už se taky těšim." vyplázla jazyk a aniž by cokoliv udělala vyběhla ze dveří a v cuku letu byla pryč. 

Kolem mě proběhl Luke, za ním Mike a v zápětí za nima Ashton. Sakra, co se to tady děje.

,,Co se tu děje?!" zařval jsem do prostoru, ale oni mě ignorovali, znova kolem mě proběhli. To si hrajou jako na Toma (Tomáš měl včera svátek :'D Calume všechno nejlepší :)) ♥) a Jerryho?

,,Hej! Jedeme teda do studia!!??" zařval jsem nahlas, když už jsem se musel vzdát Jamie, tak ať děláme něco užitečnýho. Otráveně přiběhI, vzali jsme si věci a vyrazili jsme do studia. Tam nás už plně očekávali a neodpustili si kecy, že jdeme opět pozdě. Ach jo. 

SOMEBODY'S  P.O.V.

Zatímco se Calum trápil ve studiu, Jamie si užívala s Dawem. Vyrazili spolu na procházku po pláži a probírali všechno možné. Bylo jim spolu dobře. Smáli se a blbli spolu. Jamie si ani neuvědomovala, že s ní Dawe flirtuje. Jeho oči byly upnuté buďto na jejích ňadrech nebo na zadku. Ona to neřešila, protože byla omámená z jeho falešného úsměvu, který nasadil, jakmile ji uviděl. On má v hlavě jasno.
,,Takže jsme domluvení jo?" podívala se na něho, on měl oči zase v jejím výstřihu.
,,Jo jasně, a nechceš jít teď ke mně?" mrknul na ni trošku. Znejistila, že by ji už došlo, že s ní flirtuje a jeho rozkrok je z ní uplně mimo?
,,Ale tak proč ne, ráda." usmála se, vzala si tašku a společně vyrazili k němu domů.

Kluci byli pořád ve studiu, už sice dohráli, ale teď tu byla otázka, na kterou z písniček klip natočí. Nebyli si vůbec jistí, dohadovali se a nemohli se rozhodnout.
,,A víte co? Tak zavoláme Jamie, ať to rozhodne sama, zeptáme se, jestli chce být v našem klipu nebo ne. A podle toho se rozhodneme, nemůžeme ji dát do obou." vypadlo konečně něco smysluplnýho z Ashtona. Calum se na něho usmál, ale bál se, že je Jamie odkopne. Snad by si s ní měl promluvit dřív, nežli to udělá někdo jinej, protože on chce, aby v tom klipu byla. 
,,To není zas tak špatnej nápad." usmál se Mike ,,Jamie je kus, to bude pak pecka videoklip."
Najednou Calumovi oči vyhledaly Mika, cože to řekl? Že je kus? Zamračil se na něho a vypadal, že za chvili vybuchne.

,,Dawe, promiň, musim to vzít." omluvila se při kouknutí na telefon. Původně měla v plánu hovor vytípnout, ale když na displeji svítilo Calumovo jméno, změnila názor. Uplně na něj zapomněla po celej den. Byla omámená Dawem a ani si to neuvědomovala.
Dawe jí sice kývnul, ale mrzelo ho to, vadilo mu, že bude pozornost věnovat někomu jinýmu. 
Zvedla se z lavičky, na které zrovna oba seděli a popošla kousek dál, nestála o tom, aby poslouchal její telefonát.

,,Ahoj." řekla sladce a Calum se celej zachvěl. Bože, co všechno s ním ona dělá. 
,,Ahoj Jamie, nerušim?" pozdravil a zdrvořile se optal. Celej den ho tíží žárlivost, že Jamie je s Dawem a je s ním sama. Ano, sice ji věří, ale z Dawa má strach. Viděl ho, jak na ni hladově předtim koukal.
,,Ne v pohodě." zalhala. S Dawem jí bylo dobře, ale nemohla to přiznat Calumovi, protože ho hrozně ráda slyšela. 
,,Potřeboval bych se s tebou sejít." řekl šťastně, hrozně rád ji zase uvidí.
,,Dobře, teď?" v jejím hlase bylo slyšet nadšení. Poznal to a byl rád, už si v hlavě představoval, jak ji obejme a políbí.  Ona už chtěla vidět jeho dokonalé oči a slyšet jeho smích.
,,Pokud možno." smál se a přál si, aby souhlasila.
,,Dobře, tak pokud můžeš, tak přijď ke mně. Za půl hodiny jsem doma." řekla s úsměvem. Byla šťastná, že ho uvidí, ale radost ji přešla, když pocítila ruce na svých bocích. Cukla sebou a Dawe slyšel potěšení.
,,Dobře, možná přijedu trošku dýl, jsme ve studiu a ty jsi v pohodě?" otázal se. Měl strach, slyšel ji, jak se lekla.
,,Jo jsem." zalhala, vůbec v pořádku nebyla. Dawe rukama sjížděl níž na její zadek a zmáčknul do. Cukla sebou a odtáhla se, ale přitáhnul si ji blíž k sobě, takže se moc bránit nemohla.
,,Fajn, budu se snažit být u tebe co nejdřív." doufal, že ho vypustí ze studia, už ho to tam nebavilo. Být celý den zavřenej, zatímco holka, kterou miluje je někde s jinym klukem. Vřelo v něm.
,,Dobře, těšim se." konečně z ní vypadlo něco upřímnýho.
,,Tak zatim." rozloučil se s ní a típnul to. Jakoby tím dal pokyn Dawovi a ten si s ní začal dělat co chtěl.
,,Do píče nech mě napokoji!" vyjekla na něho a on se jí jen vysmál do obličeje. Kde je ten hodnej a milej Dawe, kterej tu s ní byl celý odpoledne, teda aspoň jí to tak přišlo.

Z pohledu Caluma

,,Mám takovou menší prosbu." začal jsem, byl jsem trošku nejistej, ale nějak jsem to ze sebe všechno dostal. Mísilo se toho ve mně docela dost.

,,Co je to za prosbu?" upřel na mě zrak Luke, jeho modré oči mě propalovaly a já se na něho uculil.

,,Musim jít, nebude vám to vadit, že ne?" zněl jsem přesně tak, jak jsem chtěl. Ani ne prosebně, ani ne lítostně, akorát.

,,Já myslel, že se uvidíte zítra." ujal se slova Ash, ale nevim, jestli to bylo to pravé. 

,,Však taky jo." odpověděl jsem jednoduše a vyhledal jsem Luka.

,,To to nevydržíš?" sjel mě pohledem Luke, o co mu jde? Teda spíš o co jim jde?

,,Však jo. Vydržim, ale teď si musim něco zařídit." usmál jsem se na ně, mají pravdu v jednom. Musim ji vidět, táhne mě to k ní.

SOMEBODY P.O.V.

Calum se červenal na kluky a odmítal jim přiznat pravdu,

Jamie se chvěla strachy a cítila se bezmocně,

a Dawe cítil radost a touhu.

,,Hej! Co tam děláte?!" ozvalo se za Jamie a Dawem. Oba dva se zlekli, akorát chovali různé pocity. Jamie se radovala a děkovala, Dawe by nejradši toho dotyčnýho zabil, mohla být jeho, ale není.
,,Běžte od ní dál, vy parchante!" řval ten dotyčnej rozčíleně. Odtáhli se od sebe a Jamie rychle ustoupila dozadu. Měla z něho strach. 
,,Slečno jste v pořádku?" promluvil na ni vyděšeně mladej chlapík. Neodpověděla mu, protože byla vyklepaná jak ratlík.
,,Ty svině!" vrazil jednu Dawovi, ten se samozřejmě začal bránit.  Chvíli se prali a Jamie je vyděšeně pozorovala. Ztratila pojem o čase a telefon, zvonící v kapse ignorovala. No nedělala dobře, protože na druhý straně spojení byl nervní a vyděšenej Calum. 

,,Slečno??!" přistoupil k ní ten mladík, Dawe se už odplazil, a tak pozornost věnoval jí.
,,A-a-Ano?"vykoktala zděšeně ze sebe. On si ji přitáhl do objetí.
,,Zvoní vám telefon." řekl a podíval se na ni. Měl o ni strach, vždyť ji ten hajzl málem znásilnil, Jamie ale nic neříkala ani nijak nereagovala. Vytáhnul jí telefon opatrně z kapsy, na displaji mu do očí uděřilo pár písmenek. ♥Playboy♥ Usmál se nad tím, sice nevěděl, kdo to je, ale nějak mu došlo, že by to mohl být přítel, když tam jsou ty srdíčka, nakonec hovor přijmul.

,,No to je dost!" dostal ze sebe vyděšeně Calum, měl o ni strach, protože ona patří mezi ty co hovor okamžitě přijmou.
,,Dobrý den, u telefonu Thomas Lomen." představil se. V Calumovi hrklo, co je to sakra za chlapa a proč má Jamienin mobil?
,,Co se stalo?" vystřelil okamžitě Calum, byl momentálně s nervama v prdeli.
,,Slečna byla málem znásilněna." řekl poklidně a v Calumovi hrklo snad ještě víc. 

 Po deseti dnech se hlásím s novou částí. Abych se přiznala, tak jsem takhle dlouho snad nikdy nepřidala. Bohužel mám stále WB, ale předpokládám, ža až se vrátím do stereotypu, tak že všechno bude ok, teda budu doufat.

Chelle ♥

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now