Playboy 16.

597 68 8
                                    

Ona byla nahá

Ačkoli jsem se od ní snažil odvrátit pohled tak to prostě nešlo. Doprdele, teď budu za nějvětšího děvkaře a všechno poseru. Teda už jsem posral. 

Tohle nedopadne dobře, protože ON už se probouzí k životu. 

,,Kurva, jsi zatraceně sexy, ale měla by ses oblíknout!" dostal jsem konečně ze sebe a pak bych si nejradši nafackoval.

,,Ale co když nechci." šeptl a přistoupila ke mně blíž, vypadala, že si chce hrát.

,,Já-já se tě neptám." řekl jsem tvrdě a hodil jsem po ní svoje boxerky. Pak jsme se s obtíží dostal do těch svejch a oblíkl jsem si tepláky.

,,Ty to nevidíš co? Nejsem ti dost dobrá? Nejsem! Já jsem jen obyčejná holka, zatímco ty jsi něco víc. Jsi ten slavnej a já jen holka, na kterou jsi omylem narazil. Běž si za běhat za modelkami a mě nech už bejt." řekla smutně a naštavně,zvedla se a odešla s hlasitým třísknutím dveří. Doprdele, tak teď jsem to posral snad ještě víc, než to šlo. 

„NEJSEM TI DOST DOBRÁ" běhalo mi pořád v hlavě. Sakra! Máchnul jsme rukou a shodil tak věci ze skříně. 

,,Jamie počkej!" křiknul jsem na ni, ale asi mě už neslyšela. Jsem kretén! Uklidnil jsem se a šel jsem dolů.Slyšel jsem její pláč. Potichu jsem přešel chodbu a nakoukl jsem do obyváku. Ležela na gauči zabořená Ashtonovi hlavou do klína a brečel. Hodně brečela. On jí hladil po zádech a pak si mě všimnul. Zamračil se a pak si druhou rukou přejel pod krkem, jako na znak, že budu mrtvej. Pomalu jsem k nim přešel a sednul jsem si k nim.

,,Jamie?" promluvil Ash

,,Hmmm" naznačila, že vnímá.

,,Někdo by s tebou chtěl mluvit." šeptnul jí ho ucha a ona se narovnala, pak se otočila na mě.

,,Nechám vás tu osamotě." mrknul na mě Ash a odešel.

,,Nejsi mi lhostejná." začal jsem okamžitě.

,,No jasně." odsekla naštvaně.

,,Mám strach. Znám tě krátkou dobu. Srdci neporučíš, na to jsem už přišel. Sama jsi řekla, že já jsem ten slavnej, proto mám strach. Strach z odmítnutí. To, co jsem říkál v tom twitcamu, to všechno... Není to pravda. Já jen prostě se bojim." vybalil jsem to a ona na mě nechápavě koukala.

,,Že si budeš myslet, že jsem děvkař a odmítneš mě." dopověděl jsem to a čekal na její reakci.

,,Proč bych si to měla myslet?" koukala dál na mě tím jejím nechápavvým pohledem.

,,Protože jsem ten slavnej, sama jsi to řekla." řekl jsem potichu.

,,Nechápu tě." zkřivila obočí.

,,Nevěděl jsem, jak ti to říct. Jsi jiná nežli jiný holky. Jsi srandovní, milá, bereš všechno s humorem." na chvilku jsem se odmlčel. ,,Jamie? Půjdeš semnou na večeři?" pousmál jsem se na ni.

,,Moc ráda." usmála se a já ji vtiskl pusu na tvář. Uculila se a slušelo jí to.

,,Děkuju." uculil jsem se na ni.

,,Mám to brát jako rande?" otázala se a já zčervenal.

,,Jsem hroznej že jo?" uculil jsem se na ni ,,Jo, ber." musel jsem vypadat jako naprostej debil.

,,Nejsi, jsi jen nervózní a to se stává." usmála se a semnou to zase začalo házet. Ach jo. Proč to semnou ta holka dělá.

,,Jamie? Hele, už je dost pozdě, půjdeme domů? Mně poletí letadlo a nerada bych, aby mi uletělo." objevila se za námi Rachel a hustila do nás informace.

,,Jo, jasně, máš všechno?" postavila se. Přišla ke mně a dala mi pusu na tvář.  

,,Vyzvednu tě, pak napiš v kolik." usmál jsem se na ni a pusu na tvář jsem ji oplatil.

,,Bože lidi, to jste ve školce nebo jo?" vyjekla udiveně Rachel, moc dobře jsem ji nechápal, ale po chvilce mi to došlo.

,,Ne! Nejsme!" řekl jsem tvrdě. Přitáhl jsem si Jamie k sobě za boky. Rukama jsem jí sjel od pasu přes boky až na zadek. Stisknul jsem ho a přimáčkl jsem si ji na sebe. Její ruce mi putovaly po zádech a naše rty byly přitahovány jako dva magnety, dokud se pořádně nespojily a nezapadly do sebe jako dva dílky puzzle.

Na tenhle okamžik jsem čekal hrozně moc dlouho a až teď, po tak dlouhý době jsem našel konečně odvahu. Kruciš! Že já blbej tohle všechno oddaloval, kdybych z toho všeho neměl bobky v kalhotech, mohla být už dávno moje, ale ne, já jsem prostě já, tímhle tempem se daleko teda nedostaneme.

Mírně jsem třel svoje rty s těmi jejími a užíval jsem si toho dokonalého pocitu. Její plné rty sály ty moje a můj jazyk vyhledával ten její. 

Její srdce tlouklo o sto šest a to moje na tom nebylo o moc lépe. Byla mezi námi zvláštní energie a mně se i líbila.

,,Konečně!" uslyšel jsem Ashe a pak jsem se od JA pomalu odtáhnul. Usmál jsem se na ni a pramen vlasů, co ji spadnul do obličeje jsem ji strčil za ucho. Znova  jsem se usmál, vtiskl jsem ji rychlou pusu na tvář a naklonil jsem se k ní. 

,,Vyzvednu tě teda, napiš." šeptl jsem ji do ucha. Nic mi neodpověděla, přejela mi rukou po rameni, usmála se a pak s Rachel odešla.

,,Hej, tys to konečně udělal!" radoval se nademnou Ash. Byl snad mnohem více nadšenej nežli já.

,,Jo udělal, a jsem neskutečně rád. Bože, ona má tak sexy zadek a její rty. Chápeš to? Tak měkký, lesklý, hebký, no prostě všechno, že já debil jsem nesebral odvahu dřív." vyklel jsem ze sebe všechny pocity.

,,A cože tak najednou? Co se stalo, že brečela?" vyptával se a já nevěděl, jak začít, Proč se to všechno tak moc zamotává a je to tak nelogický? Proč lidi nemůžou číst lidem myšlenky? Ulehčilo by to  všem práci. Nejenom v jedný věci, těch věcí je víc, složitý na vysvětlování, čtení pocitů, nálady a prostě všechno. Haha, jenže to by tu musel být někdo a muselo by to všechno fungovat a to se nám jaksi nepovede. Možná za několik desítek let, ale to bych byl už rád usazenej. Měl milující manželku, děti, možná i malý vnoučata. 

Nechci nic složitýho, prostě jen jednoduchej život, nez zbytečností. No bohužel vysvětlování je jedna ta věc, která tu je a bez ní se neobejdeme.

,,No prostě jsme blbli, že jo, no já sá s ní skočil do bazénu, tam jsme blbli dál a já prostě několikrát za den jsem ji chtěl políbit, ale nesebral jsem tu odvahu. Nějakej blok tam prostě byl. Pak jsem se šel převlíct, shodil jsem ze sebe to oblečení a pak přišla ona, že prej s ní nějakej magor skočil do bazénu, tak jestli nemám na půjčení oblečení. Tak jsem jí ho hledal, když jsem jí ho dával, tak byla nahá. Sakra chápeš to? Ona stála nahá předemnou. Já byl taky nahej. Ani nevíš, co to semnou dělalo. Byl jsem na ni hnusnej, ale ne nějak špatně, jen že prostě ať se oblíkne a dost jasně jsem ji to řekl. Tak se tedy oblíkla a pak začala s tím, že ji jsem jedno, že ona je nicka, že mi je lhostejná a všelijaký lži tam začala vykládat. Pak jsem šel dolů no a tam ty. Nějak jsme si to vyříkali a já ji něco řekl z tý pravdy a pozval jsem ji na večeři. Pak chtěly s Rachel už odejít a na poslední chvíli Rachel pronesla poznámku a díky tomu jsem ji políbil. Tohle jí nikdy nezapomenu. Teda možná, tohle jim nikdy nezapomenu." odmlčel jsem se a hlavou mi běhala ona, jako nějakej splašenej kůň.

HÁJ!! Po dlouhé době se vám hlásím s novým dílem. Sorry, že nebyl, ale já vůbec nestíhala, za což se Vám omlouvám. 

Mno, přidejte si mě na snapu a čekejte „ochutnávky" :!D @chelle_hood jak originální :'DDD ne, chelle_2 bylo zabraný, nějaká mrdka mi to čorkla :// najebat ji zmrzlou rybou :'DD 

haha, moc melu, ale to je tím, že jsem dneska rok na wtp, no chápete to? Já totiž ne, je neuvěřitelný, jak to rychle uteklo. 

Snad se brzy vidíme s dalším dílem. Lavuju Vás Chellinka ♥

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now