Playboy 4.

1K 85 2
                                    

,,Já.. to... mám krámy." vyšlo z ní a mě se zastavilo srdce. Sakra! A já tak chtěl! Chtěl jsem tak strašně moc si s ní užít, s takovou roštěnkou! A oni hovno!

,,Hm no, co se dá dělat." falešně jsem se usmál a políbil jsem ji. 


Už to nebyl takovej žhavej polibek, ale pořád za něco stál. Vzal jsem ji do náruče a šel jsem s ní ke mně do pokoje. Položil jsem ji na postel a ona se pak odtáhla.

,,Cale, já nemůžu." zopakovala a posmutněla

,,Já vim." informoval jsem ji a odtáhl jsem se ,,Chceš půjčit nějaký věci na spaní?" dostal jsem ze sebe smyslu plnou větu.

,,No, když bude-škyt-š tak hodnej." pousmála se, vytáhl jsem ze skříně triko a trenky a hodil jsem to po ní. 

,,Koupelna je hned vedle." informoval jsem ji ,,Kdybys něco potřebovala, tak budu spát naproti." usmál jsem se na ni, rychle jsem ji dal pusu na čelo a odešel jsem. 

Asi jsem se teď zachoval příšerně, ale ona je tak sexy, že by to nedělalo dobře a když má svoje problémy, tak je to na hovno.

Zalezl jsem k Lukovi, svlíkl jsem se do boxerek a uvelebil  jsem se v posteli a v klidu jsem usnul, probudil mě až Luke, kterej sebou hodil do postele. Byl uplně na mol, alkohol z něj páchl neskutečně, hádám, že Ash a Mike na tom budou obdobně... Posunul jsem Luka na stranu postele a zavřel jsem oči. 

Zdál se mi sen o ní. O Jamie. Jak jsme spolu v tý soutěži modelů a vyhráli jsme první místo. Spolu. Od začátku až do konce jsme stáli při sobě, jako pár. A stálo to za to.

Ráno jsme se probudil s ukrutnou bolestí hlavy, vybelhal jsem se z postele a šel jsem do kuchyně, kde jsem vyhrabal pár prášků a zapil jsem je vodou. Pak jsem se natáhl na gauč. 

Stáli jsme uprostřed parketu. Já a ona, které to neuvěřitelně slušelo. Měla na sobě lososové šaty bez ramínek, vlasy měla nakulmovaný, krása z ní sršila a zářila úsměvem. Pevně jsem ji držel za ruku a nepouštěl ji. Byla jen moje. Našel jsem si ji a teď jsem jejím princem. Ona je moje princezna, ta kterou můžu chránit, ta o kterou se můžu starat.

Vedle nás stál ještě jeden pár. Jack s Anne. I Anne to slušelo, ale Jamie byla nejhezčí. 

,,A vítězem 3. ročníku Uměním výš se stává Camie." promluvila Mia do mikrofonu a ona mi skočila do náruče. Slzy jí tekly proudem. MY to spolu dokázali!

,,Cale?" slyšel jsem, byl  jsem teda nucen otevřít oči. Skláněla se nade mnou. Ona a v mém tričku. 

Pamatuju si, že jsem ji potkal včera v tom baru, ale víc nedám. Nevinně jsem se na ni koukal.

,,Ja-Jamie?" řekl jsem nejistě, doufám, že se tak jmenuje teda

,,Máte nějaký prášky?Ukrutně mě bolí hlava. A prosimtě mi vysvětli, co se stalo, protože já mám okno." začala a sedla si vedle mně.

,,Haha, já mám taky okno, takže ti nic nepovim, no ale vzhledem k tomu, že máš na sobě moje triko... a trenky..." uculil jsem se na ni, vyspat se s takovou sexy kočkou... Sakra Hoode ty boduješ, ale proč se ti o ní zdálo?

,,No... pěkný..." povzdechla si, vydal jsem se tedy pro ten prášek.

Podal jsem jí ho se skleničkou vody ,,Doufal jsem, že aspoň ty budeš vědět, co se stalo, protože já si nic nepamatuju, jen vim, že jsme se potkali v baru, kde jsem zapíjel a to je vše, víc ani ťuk." povzdechl jsem si.

,,Hmm, já zapíjela smutek a no nejspíše se mi to povedlo." pousmála se.

,,A co přesně jsi zapíjela?" pokračoval jsem ve vyzvídání, snad jí to nevadilo.

,,Mno, rozešla jsem se s přítelem, byl na mě hnusnej, teoreticky za to mě nazval jeho majetkem a vrazil mi facku." řekla bez jakýchkoliv citů.

,,Aha, mno to je mi líto." pohladil jsem ji po vlasech.

,,Hmm" povzdechla si a dopila sklenici vody ,,Měla bych jít domů, nerada bych obtěžovala." dostala ze sebe ,,Ach, já vlastně nemám kam jít.." dodala zklesle a z očí se jí vykulilo několik slz.

,,š-ššš, neplakej, to bude dobrý, můžeš tu zatím zůstat." obejmul jsem ji. Dobu jsem tam seděli a povídali si, vypadlo z nás všechno možný a mně najednou přišlo, že ji znám roky...

Týden plynul hrozně rychle,(musela jsem to posunout, protože hlavní je v tomhle příběhu soutěž, jinak moc neposunuju, ale to znáte, jsem ten typ, co se vypisuje, původně tu Jamie ani být neměla... změnili se mi plány:/) s Jamie jsme si pořádně padli do oka a stali se z nás dost dobří kamarádi, našla si podnájem a na toho jejího přítele se z vysoka vysrala, nemá to za potřebí. Dle mého ji měl stejně jako šukací panenku, přece tohle by kluk, holce, kterou miluju, neudělal. No, on vlastně kluk kterej uhodí holku není kluk, ale srab.

,,No ták, Luku dělej!" buzeroval jsem ho, nerad bych kvůli němu přijel pozdě na první kolo.

,,JO! už jdu!" zařval a v tu chvíli vyběhl z baráku, zabouchl a konečně se usadil do auta a my mohli vyrazit.

,,Ashi, prosim tě, pořádně na to šlápni!" poprosil jsem ho, vážně mám strach, že to nestihnem.

,,Neboj." usmál se a rychlostí blesku projel Sydney, v agentuře jsme byli dokonce ještě pár minut před třetí.

,,No vidíš, že jsme to stihli, jsem si tu pizzu mohl v klidu dojíst." zamračil se na mě Luke

,,Lucasi, pizza počká!" hájil mě Mike, díky bohu. 

Vešli jsme dovnitř, lidí tu bylo docela dost, všichni byli nastrojení a já v saku jsem taky nevypadal špatně.

,,Prosíme soutěžící, aby se dostavili do hlavního sálu a seřadili se dle přidělených čísel." ozvalo se z reproduktoru. Plácnul jsme si s klukama a vyrazil jsem. Všichni se tam řadili, dívky nalevo, chlapci napravo, tak jsem se šel taky zařadit. 

Do pár minut přišla porota a stoupla si k losovacímu zařízení, které stálo uprostřed sálu. Vedle něj byla tabule, počátač a projektor. No prostě technika. Pak tam byl stůl se židlemi a něco jako fotoateliér.

,,Dobrý den, tak vás tu po týdnu vítáme. Všichni jste úspěšně prošli castingem a nyní je tu rozzaření do párů a sním i oficiální vyřízení." ujala se slova Mia.

,,Vylosujeme páry, které se nám zapíší a pak budou vyfoceny do naší databáze." pokračoval Jack.

,,Postupně vás budeme losovat a vy k nám přijdete, dostanete párový číslo, s vašim partnerem se vyfotíte a sostanete informace do prvního kola, které bude za týden." dořekla Kate a to už Jack stál u losovacího zařízení. Zatočil s nim a z každýho otvoru vytáhl jeden papírek. 

,,18 a 32" řekl hrubym hlasem. Kluk vedle mě se zhluboka nadechnul a vykročil. Došel až k Jamite, Kousek za ním šla dívka v sukni a v košili, na nohách měla obrovské jehli a měla sexy zadek. Kate jim dala papíry, poznamenala si tam něco a pak je fotograf začal fotit.

,,2 a 40" ozval se zase Jack s novým párem, pro tentokrát vyrazil nějakej hodně namakanej kluk z první řady, já stál až uplně vzadu. Takže jsem měl trošinku horší výhled, ale i tahle roštěnka měla pořádnej zadek. No tu bude teda ještě zábava!!

,,17 a 21" prohlásil znova Jack. Čekal jsem, kterej kluk vyrazí tentokrát, ale nikdo se ani nehnul.

,,17" zopakoval Jack, ale stále se nikdo ani nehnul.

,,Pan Hood, je tady?" 

mno, tak se mi to dřív nepovedlo :o #soreh 

co čekáte dál? jaká bude Calumova reakce a co si o něm vůbec myslíte?:? a co Jamie? jak si myslíte, že to dopadne? 

Chelle ♥ ☺ ♥ ☻

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now