Playboy 14.

595 71 8
                                    

,,Haha, tohle je dobrej vtip!" vykřikl Mike, když se objevili ve dveřích.

Stála tam Jamie asi s tou její kamarádkou.

,,Neříkejte nám, že ještě spíte?" ozvala se Jamie, musel na nás bejt krásnej pohled protože jsme měli dost.

,,Už ne!" řekl otráveně Ash.

,,Můžete mi říct, co vás to napadlo?" v jejím hlase byl slyšel vztek.

,,Co přesně myslíš?" otázal se Mike.

,,Sakra Miku, takhle se zřídit a ještě ke všemu před zraky tisícům fanynek." odprskla si a zamířila si to k oknu.

,,Ty ses koukala?" vykřikl jsem, doufám, že ne, protože to by byla moje smrt! Dělal jsem tam všechno možný a to jsem nebyl já, já byl na mol. Ne prosím! Jamie řekni, že ses nekoukala!!

,,Jo, koukaly jsme se s Rachel a docela jsme se bavili." zasmála se, tohle teda není vtipný. Teď už jí to nikdy nebudu moc říct, protože jsem se totálně ztrapnil. To radši budu na dosmrti sám, ale neřeknu jí to, hlavně ne po tom, co jsme tam říkali o holkách. Kurva Hoode, tohle sis posral!

,,Tak aspoň, že jste se bavily no." broukl jsem si a vylezl jsem z postele. Nenamáhal jsem se ani zjišťovat, jestli něco mám na sobě, v tuhle chvíli mi to bylo jedno. JA mě už viděla a Rachel... tak uvidí aspoň něco pořádnýho. Nad tím jsem se musel zasmát.

,,Ty jsi Rachel?" optal se opatrně Ash a usmál se na ni. Ona mu úsměv opětovala a pak kývla.

,,Ty víš, jak se jmenuju?" zeptala se pro změnu opatrně ona.

,,Jo, Calum na tebe nadával." co prosim? Jak nadával, co to plá....cá... Nadával! Že jsem nemohl jít s Jamie na večeři.

,,Jak nadával?" nechápala.

,,No, že chtěl pozvat Jamie na večeři." tak.... a je to venku.. Super! Děkuju Ashtone!! Nesnášim tě!

,,Cale?" otočila se na mě Jamie. Haha, co ji mám asi tak říct? Tohle bude pěkný.

,,No co!" vyjekl jsem na ni, vytáhl jsem ze skříně nějaký oblečení a oblíkl jsem se. Jak jsem si myslel, spal jsem zase nahej. Hahá, Calume ty teda boduješ.

,,Přišly jsme vás vytáhnout, prý vám jde laser game, tak jestli nepůjdete a hlavně Jamie už kručela, že..." Rachel to nedořekla, pač do ni JA strčila. Sakra, to je to moje štěstí...

,,Jenže jak koukáme, tak to asi nedopadne, jste na tom hůř, než jste si myslely, takže vás nejdříve dáme do kupy a pak se uvidí." usmála se JA a pomohla Mikovi na nohy.

,,Tak fajn." broukl si Ash a vstal s Rachelninou pomocí.

,,Budeme dole, uděláme vám něco k jídlu, tak pak přijďte." usmála se JA a pak obě odešly.

,,Do píče!" zařval jsem a kopnul jsem do skříně.

,,Ehm, myslim, že to slyšely." dostal ze sebe Mike a ušklíbl se na mě.

,,Super, to my chybělo. Jako by nestačilo to, co viděli a ten twitcam a pak to, že Ash řekl, že jsem ji chtěl pozvat na večeři. Všechno jsem to podělal a teď je to v piče. Co si o mně asi teď tak pomyslí hm?? To se na všechno už můžu vysrat." nadával jsem a znovu jsem kopnul do skříně, až z ní vypadla knížka. Nechal jsem ji tam ležet, neměl jsem náladu sbírat jí. Vzal jsem si mobil se sluchátky, flašku, do který jsem natočil pití a bez jedinýho slova jsem vyběhl ven. Musel jsem si pročistit hlavu a běh a čerstvej vzduch je to nejlepší. Všechno zlé, jakoby vám vítr vyfoukal a navál vám tam jen to pozitivní. Je to krásnej pocit.

Proběhl jsem se v parku a pak jsem si to zamířil zpátky domů. Proklouzl jsem ho pokoje a pak do koupelny, kde jsem ze sebe smyl všechem pot. S ručníkem a věcma v ruce jsem vyšel z koupelny. Na chodbě byla Jamie a koukala na mě jako na přízrak. Jako by mě už neviděla. Haha, bože Calume, na co to zase myslíš...

Musel jsem se na ni usmát, bože, ona je tak roztomilá. Ale měl bych se ovládat. Tak jako pomalu a nenápadně jsem si dal to oblečení před sebe, aby ji oči nevypadly z důlků. Super, natož, že spolu nic nemáme, mě vidí už potřetí. To je si myslim docela dobrý scóre.

,,Calume ty vážně nejsi normální." zasmála se, škoda, že se z toho šoku dostala. Bych jí mohl dávat umělý dýchání a masáž srdce.

,,No co, jsem zvyklej. " usmál jsem se na ni. Pokroutila hlavou a usmála se.

,,Přijď dolů, máte tam jídlo." znovu se usmála a pak zmizela. Šel jsem se tedy oblíct a pak jsem vyrazil dolů. Všichni byli v kuchyni u stolu a cpali se jídlem.

,,Mohli bychom si pustit film, třeba horor." pronesl Ash.

,,Víš jak se hororů bojim?!" zabíjela ho pohledem Jamie. Ash se na mě podíval a pak mrknul.

,,Nikdo tě tu neukousne." pronesl jsem a všichni se otočili.

,,Tak už jsi našel oblečení jo?" rejpla si JA.

,,Jako jo, našel, ale klidně ho můžu vrátit, mně to problém nedělá." uculil jsem se na ni.

,,To není nutný." vyjekla Rachel a Luke se začal dusit. Ash se podíval na Jamie a pak na mě znovu mrknul. Umál jsem se na něho a sednul jsem si ke stolu. Nandal jsem si jídlo a pustil jsem se do toho. Byla to nějaká omáčka a byla moc dobrá.

,,Měla bys nám tu vařit častěji, lepší jídlo jsem snad nejedl." usmál jsem se na ni a kapku jsem na ni mrknul. A ona pomalu zrudla.

Playboy||Calum HoodWhere stories live. Discover now