Senin yanında olacağımı unutma! / Chapter:23

2.8K 220 115
                                    

Senin yanında olacağımı unutma!
Chapter:23

Multimedia: Ahn Miryo ve Baekhyun ♡

♧♧♧

Chanyeol'un uzun uğraşlar sonucu tek başına 7 kişiye yapmış olduğu bir tencere acılı ramen, sıcak havaya rağmen acı yapmamasını kardeşleri söylese de dinlememişti, nihayet daire oluşturduğumuz alanın tam ortasına kumların üzerine konmuştu.

Yemeğe saldıran köpekcikler, Luhan&Baekhyun Team dışında kimse elini kaldırmamıştı bile.Yemek çubuklarıyla oynamaya devam eden Minseok ve Sehun'da bakışlarımı gezdirdim. Sehun her zamanki buz prensi rolündeydi fakat yüzünde ki ifadeden başka birşey daha olduğunu söyleyebilirdim.

Saf öfke barındırıyordu.

Gözleri az önce Luhan'ın kumun üzerine çizdiği gülen yüzün üzerinde takılı kalmıştı. Neye bu kadar sinirlendiğini merak etsem de elbette onunla bunu soracak kadar yakın değildim. Zaten beni ilgilendirmiyordu da.

Hemen yanımda hareketlenen Seo Junghoo önümde duran minik kaseyi alarak elime tutuşturmaya çalışıyordu. Açıkcası çocukların önünde bana bu şekilde yakın davranmasını istemiyordum. Onu daha önceden tanıdığımı bilmelerini istemiyordum çünkü. Kimse fark etmeden kaseyle birlikte ondan biraz uzaklaşmaya çalıştım, bu hareketime karşılık attığı tuhaf bakışları görmezden gelerek.

YAPMA.

Dudaklarımı oynatarak sessiz bir şekilde uyardım ardından. Yüzünde ki ifadeden benden böyle bir çıkış beklemediğini görebiliyordum.

" Bütün biber paketini mi boşalttın içine? "

Baekhyun kıpkırmızı olmuş dudaklarıyla kasesine doldurduğu acılı rameni yemeyi bir süre bırakarak derin nefesler almaya çalıştı.

" Yarısını sanırım. "

Chanyeol kendinden pek emin gözükmeyerek yanıtladı kardeşinin sorusunu. Fakat bulunduğum yerden hepsi boşalmış paketi net bir şekilde görebiliyordum.

" Birazdan ejderha gibi ateş püskürteceğim. “

Ağzının içini yelpazelemeye devam ederken yaptığı espriye gülen tek kişi Luhan olmuştu. Oda neredeyse güleceğim derken yemek yüzünden bozuluyordu.

" Kimse acılı yiyemiyor mu? "

Aslında sebebin bu olmadığını herkesi inceledikten sonra çabucak anlayan Chanyeol şakayla karışık sordu. Ortamın gerginliğini benim gibi oda fark etmişti sonunda.

" Ben aç değilim. "

Sehun, Luhan'ın ona attığı meraklı bakışla birlikte oturduğu yerden kalkarak yanımızdan uzaklaştı.

" Kavga mı ettiniz yine, Luhan? “

Baekhyun merakla sordu acıyı unutup yeniden yemeye başlarken. Kim Minseok'tan sonra evin ne obur kişisi kesinlikle oydu.

" Hayır, kavga etmedik. Şu sıralar iyi geçiniyoruz. “

Luhan ikizinin neyi olduğunu merak ederken sormak için kalkıyordu ki yanında oturan Minseok onu kolundan yakaladığı gibi yeniden yerine oturttu.

Bu ani hareketi tahmin etmeyen Luhan dengesini kaybederek kendi kasesinin üzerine düşmek zorunda kaldı. Üzeri yeniden kirlendiği halde sesini çıkarmayacak kadar büyük bir şaşkınlıkla abisine bakakalmıştı.

“ Benimle tartıştı. Şimdi herkes otursun, yemeğinizi yiyin. “

Luhan abisi olduğu için sesini çıkarmak istemeyerek tüm öfkesini içine attı. Sinirden kıpkırmızı olmuş bir şekilde karşımda yemeğini yemeye çalıştı uzun bir süre. Kıyafetlerine o kadar önem vermesine rağmen beyaz tişörtüne bulaşan lekeleri çıkarmak için hiçbir girişimde bulunmamıştı bile.

She is a Rainbow. / OMS / (✓)Where stories live. Discover now