FINAL!

1.9K 154 143
                                    

Multimedia: Söylemicem kim olduğunu  hahahah En sonda anlarsınız..

MULTIMEDIA'daki şarkıyla okuyun !
Lütfen bu son bölümde yorum yapmayı unutmayın.

••

1 Yıl Sonra

" Kim Corporation oldukça kötü zamanlarından sonra, bu ay yeni bir rekora daha imza atmak üzere. Bu hafta içinde hisselerini 7.8 milyon won arttırırken, bir sonra ki hafta ise bir kısım hisseler gizli bir açık artırma ile satışa sunulacağı söyleniyor. "

Oldukça kötü zamanlar diye aklımdan geçirmeden edemedim.

Başkan hapise girdikten sonra şirkete artık batacak gözüyle bakılması kimsenin aklından çıkmıyordu.

Neredeyse elimizde ki herşeyi bizden alacaklardı.

Üzerime geçirdiğim en şık kıyafet ile bana hediye edilen altımda ki son model Audi'yle sabah haberlerini dinlemeye devam ediyordum. Sonunda gözüme kestirdiğim çiçekçi dükkanının önünde boş bir yer bularak park ettim.

" Kısa zaman içinde hızla yükselen şirket Asia Companies içinde ilk 10'da 5. sırada. Şirketin yeni  başkanı Kim Minseok ve CEO Wu Yifan güçlerini birleştirerek çok iyi bir karar vermiş gibi gözüküyorlar. "

Yüzümde artık nadir oluşan gülümsemelerden birini sunarken arabayı stop ettirip el frenini sertçe çektim, böylelikle haberin devamını duyamadım. Çıkan güçlü sesten sonra arabaya binmeden önce kaportaya koyduğum deri cüzdanıma uzanıp aldıktan sonra indim.

Çiçekler.

Çiçekleri sever miydi pek hatırlamasam da yanımda götürebileceğim başka ne vardı bilmiyordum da. Ne yazık ki sohbetlerimiz her zaman bir şekilde bozuluyordu. . Aslında onunla haftalarca aynı evde yaşasam da nelerden hoşlanır nelerden nefret eder zerre kadar bilmiyordum. Yaptığımız tek şey birbirimizle kavga etmek oluyordu.

O günleri, her sabah kalkıp birbirimizle sataşıp canımızı yaktığımız günleri bayağı özlemiştim, her ne kadar bunu kendime itiraf etmekten kaçınmaya çalışsam da.

Başka bir yerde başka bir şekilde karşılamayı dilemekten başka birşey gelmiyordu elimden. .

" Hoşgeldiniz. " 

Kapının üzerine asılan çanın çıkardığı ses eşliğinde içeri girerken, oldukça sevimli ve güleryüzlü yaşlı bir hanımla karşılaşmıştım. Üzerinde ki eskimiş elbiselere bakarken buradan sağladığı gelirin pekte iyi olduğu söylenemezdi. Belki günün tek müşterisi ben olduğum için bana böylesine sıcak bir gülümseme sunmuştu, Kim bilir?

" Merhaba. " 

Sıcak gülümsemesine karşılık vermeye çalışırken oldukça zorlandığımı biliyordum. Yüzümün hangi şekli aldığını görmek bile istemiyordum açıkçası.

" Özel birine çiçek almak istemiştim. "

Kadın başını sallayarak gülüsemekle yetindi. Bana arkasını dönüp giderken onu takip etmek durumunda kaldım, ne kadar istemesem de.

Küçük dükkanın içini saran kokular burnumu kaşındırsa da önemsememeye çalışarak yürümeye devam ettim. Çiçeklere alerjim vardı, ne yazık ki. Bir süre sonra hapşırık krizine girebilme olasılığımı göz önünde bulundurup ceketimin cebinde ki mendili çıkararak burnuma doğru tuttum. Çıkana kadar kısa kısa nefesler alırsam pek sorun olmazdı.

She is a Rainbow. / OMS / (✓)Where stories live. Discover now