İntikam Bu İşte! / Chapter:28

2.5K 215 114
                                    

Chapter; 28

Multimedia: Şu saattler bu resimle aşk yaşıyorum. Bu nasıl bir gülüştür, dudaktır, kaştır, gözdür??!! Biri cevaplasın bana Byun Baekhyun'un bu inanılmaz resmini ♡

Multimedia Video: Kang Seung Yoon ~ Wild and Young. Bu şarkıyı bu aralar sıkça dinliyorum ve bu keratanın sesi cidden çok hoşuma gidiyor.

Not: Hangi ara 28 bölüm oldu hiç haberim yok. Sıkılmadınız, değil mi? Konu biraz yavaş ilerliyor diye? Biryerleri atlamak istemiyorum çünkü. Ayrıca bana baekhyun olsun diye baskı yapıp hikayede değişikliğe neden olan sizsiniz!!

Acil bir kapağı ihtiyacım var benim!!
♧♧♧

Gözlerimi yeniden açmamı sağlayan bir diğer şey ise başımın sertçe birşeye çarpması olmuştu. Canımın yanmasına mı yoksa uykumdan yeniden uyandırıldığıma mı öfkelenmem gerektiğini bilemeden sinirli bir şekilde uyandırılmamın asıl sebebine bakınmaya çalıştım.

Anlamam çokta uzun sürmemişti. Şahsen Baekhyun'un az önce otobüse binen çocukların arasında sıkışıp kaldığı gözüme direkt olarak çarpmıştı.

“ Az önce bize kafa mı tuttun sen? “

Saçlarının arasına sarı boya çalmış Baekhyun'dan daha kısa olan çocuk, alt dudağını dişleri arasında sertçe çiğnerken yumruğunu sıkmakla meşguldü. Diğer siyah saçlı olan ise Baekhyun'un arkasında durarak herhangi bir yere kaçmasını engelliyordu.

Baekhyun'un suratını bana yan döndüğü için net göremesem de korktuğunu geri geri kaçmaya çalışmasıyla anlayabiliyordum.

" Ne demiştin? Bizi rahat bırakın! Bir daha söyle bakayım. “

Sarışın, benim bile beklemediğim bir anda Baekhyun'un yakasına yapışıp onu otobüsün camına yaslarken köpekciğin gözlerini sıkıca kapamış gelecek olan yumruğu beklemede olduğunu gördüm.

" Ahjushi! Otobüsü durdur! "

Aniden çıkan sesim, çocuklarla birlikte Baekhyun'un da bana dönmesine neden oldu. Kaç şişe bitirdiklerini bilmediğim zil zurna sarhoş dolaşan salaklara doğru öfkeli bir bakışla ayağa kalktığım da Baekhyun'un yerime oturmamı söyleyen dudak hareketleriyle karşılaşmıştım.

Amacı neydi? Bu iki sümsükten dayak yemek mi?

Otobüs biraz daha ilerleyip yavaşlayıp durduğun da Ahjushinin bile dikiz aynasından bizi izlemekte olduğunu görebiliyordum. Sanırım o da kendine bir eğlence arıyordu.

“ YA! Ne yaptığını sanıyorsun sen?! “

Bütün öfkemin uykum yüzünden dizginlendiğini sansam da çocuğun bana attığı baştan aşağı ağız sulandıran bakışıyla yanıldığımı kısa sürede anladım. Açıkcası aklından neler geçirdiğini kesinlikle bilmek istemiyordum.

" Oyun oynuyoruz burada. Sende katılmak ister misin? Daha önce hiç grup yapmadım çünkü. Biraz eğleniriz, ha? “

Attığı iğrenç kahkaha tüm bedenimi elw geçirip beni ürpertirken türlerimin diken diken olduğunu hissettim. Elbette korkudan değildi. Öylesine midem bulanmıştı ki yemek yemiş olsaydım suratına doğru kusabilirdim ki bu o anda oldukça cazip bir fikir gibi gelmişti. Keşke Yifan'ın yaptığı eti yemiş olsaydım diye düşündüm.

Tutunduğum direğe birkaç kez vurdum, konuşmadan hemen önce.

" Sağlam gibi görünüyor, değil mi? "

Sarışın bakışlarını birkaç saniye demir çubukla buluşturup yeniden bana döndü anlamaz bakışlar atarak.

“ G*tüne sokunca eğlenirsin, ha? “

She is a Rainbow. / OMS / (✓)Where stories live. Discover now