Capitolul 1-Malvina Events

16.7K 1K 45
                                    

(Dupa 5 ani)

Long Beach -Los Angeles - California-Coasta Pacificului, Statele Unite Ale Americii

-Lola, trebuie sa-mi aduci contractul familiei Porter. Vreau sa verific daca doamna Emily, a cerut crini albi sau roz. Cei de la florarie au livrat roz, dar eu aveam pe bonul de comanda crini albi, asa ca acum sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa fac.

-Imediat Malvina. Termin ce am inceput aici si il aduc, se auzi o voce cristalina din spatele usii intredeschise.

Malvina se afla in casa ei de pe bulevardul Sunrise, in biroul frumos amenajat si elegant. Cumparase aceasta casa odata cu revenirea in Long Beach. Nu a mai putut locui in casa parintilor, iar in casa iubitului ei Carl, nici nu s-ar fi pus problema. Era mult prea mica. Au descoperit casa, intr-o dupa amiaza de iunie in care ploua. Era intr-o stare deplorabila, asa ca au cumparat-o la un pret foarte rezonabil. Au amenajat-o impreuna, au restaurat-o, au cumparat mobila si intr-un an devenise deja una dintre cele mai frumoase case de pe strada. Isi doreau sa imbatraneasca si sa-si creasca copiii in aceasta casa, insa Carl se dovedi a fi mai interesat de profesia si cariera lui, decat de viata de familie alaturi de Malvina. Au incercat sa salveze relatia, dar fara sa ajunga la nici un rezultat. In ultimul an de relatie deja isi petrecusera concediul separat, fiecare facand ceea ce isi dorea fara sa-i mai pese de celalalt. Dupa primul revelion petrecut separat, Carl a venit si si-a facut bagajul, spunand ca se muta in Nevada, unde avea un nou post de director executiv. Asadar, intr-un final s-au separat. Malvina ramanand cu locuinta, a fost nevoita sa vanda casa parintilor ei pentru a-i restitui investitia lui Carl. Nu-i parea rau, pentru ca pana la urma s-a dovedit ca fiind cel mai bun lucru pe care putea sa-l faca. Carl nu o mai facea fericita, nu asa cum si-ar fi dorit ea. In aceasta casa fusese la un moment dat multa bucurie si speranta, dar undeva in sufletul ei stia ca ceva lipseste si nu va putea fi reinviat.

Inchise ochii si isi intinse bratele in sus. Isi sprijini spatele de scaunul biroului. Se trase mai aproape de geam. In departare se zarea oceanul iar briza se simtea in fiecare respiratie. Era o zi calduroasa si insorita, dar nu sufocanta. Era perfect.

-Cum am ajuns aici? isi spuse incet, privind pierdut pe fereastra. Iris!
Inchise ochii si inspira adanc, zambind plina de satisfactie. Daca nu ar fi fost prietena ei si casatoria acesteia cu James, sigur Malvina ar fi fost acum pe podiumul de la Milano, prezentand pentru Gucci, Prada sau Versace. Cine ar fi crezut ca va ajunge sa aiba propria firma de organizari evenimente si ca in mai putin de patru ani aceasta va deveni una dintre cele mai cautate? Unii ar spune ca a avut noroc, ea insa voia sa creada ca a fost mai mult decat atat, a fost daruirea cu care s-a implicat in tot ceea ce a avut de facut. Pentru Malvina fiecare eveniment era o poveste, fiecare nunta era o incununare a iubirii, a devotamentului si a prieteniei. Credea in iubire, desi in ultima perioada nu mai simtise fluturi in stomac. Isi dorea sa se indragosteasca, dar dupa experienta cu Carl credea ca e mai bine sa o lase mai moale si sa se ocupe mai mult de afacere. Evenimentele curgeau pe banda si de multe ori se identifica cu trairile celor carora le oferea consultanta, uitand de ea. 

Malvina ar fi putut avea orice barbat isi dorea pentru ca era o femeie frumoasa si foarte constienta de asta, chiar daca nu facuse niciodata caz pe aceasta tema. Era inalta, cu picioare lungi, avea parul saten ce i se ondula usor si-i curgea in valuri pe spate, iar ochii albastri erau atat de patrunzatori incat cu greu ii putea rezista cineva. Din cauza acelor picioare interminabile, colegii de liceu ii spuneau "barza", evident nu pentru ca ar fi avut altceva in comun cu livratoarea de copii din povesti, in afara lungimii picioarelor. Malvina nu le-a purtat niciodata pica pentru acest lucru, din contra sarcastica fiind si cu un simt al umorului greu de egalat, le tinea adeseori isonul facand glume pe seama ei. Isi aminti cum ii intrecea pe toti la sport atunci cand trebuiau sa alerge doua ture de teren. Era rapida si ii placea sportul. Inca ii placea, insa pentru ca acum nu mai avea atat de mult timp liber ca in adolescenta, alerga rar. Cu toate astea, avea un corp atragator si arata foarte bine.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum