Capitolul 28-Lola

8.1K 665 23
                                    

Sean ajunse la bal plin de nervi. Masina pe care David catadicsise sa i-o imprumute, a facut pana, la doar jumatate de kilometru de restaurantul unde avea loc petrecerea, asa ca acesta se vazu obligat sa porneasca pe jos, spre local.

Cand intra in locatie, era transpirat si ultima bruma de buna dispozitie, ii disparuse de pe chip.

Lua loc la masa, isi comanda o vodca tonica si apoi incepu sa caute cu privirea pe cea care trebuia sa o urmareasca.

Tot localul era impanzit de femei frumoase. Prima care ii atrase atentia fu Lola. Purta o rochie neagra si lunga din voal. Avea un decolteu adanc si sexy. Parul blond si scurt era frumos aranjat pe spate si niste cercei lungi, ii incadrau perfect chipul. Lola statea pe marginea ringului, privind catre perechile care se unduiau pe muzica, ce se auzea din boxe. Isi misca soldurile pe ritm avand o stare de spirit exuberanta.

-Asta da aparitie, isi spuse Sean, privind atent catre ea. Uite-o si pe domnisoara, spuse Sean incet, vazand-o pe Malvina care se apropia, zambind de Lola.

Cele doua discutara putin, apoi Malvina se intoarse la una dintre mese, unde parea ca isi asezase cunostintele.

-Esti tare frumoasa madame... bombani Sean. Acum inteleg de ce l-ai pus in freza pe David. Dar tot nu esti mai frumoasa decat mini-blonda asta, termina el de spus intorcandu-si privirea catre Lola, uitand definitiv de Malvina.

Totul era destul de ciudat. Sean nu cunostea pe nimeni prezent la masa unde avea repartizat locul. Majoritatea erau cupluri. Doar o domnisoara era singura, dar dupa o scurta trecere in revista, Sean o cataloga ca fiind respingatoare, nevrand sa ii acorde nici macar un minim decent de atentie.

Isi canaliza privirea pe Lola, care se misca de la o masa la alta, care gesticula si radea in voie, fara sa puna mare pret pe ceea ce era in jurul ei.

Dupa lungi ezitari, Sean isi facu curaj si se indrepta hotarat catre ea.

-Buna seara, ii sopti incet apropiindu-se usor de urechea ei.

-Ah! Ptu, ce m-am speriat! exclama Lola, intorcandu-se cu privirea catre Sean.

Il analiza cateva secunde apoi cu acelasi glas vesel spuse:

-Buna seara si tie.

-Pot sa-ti aduc ceva de baut?

-Nu beau! Sunt in timpul serviciului, raspunse zambind.

-Se pare ca in urma analizei pe care mi-ai facut-o la prima vedere, nu am trecut cu brio testul. Nici apa nu bei ? intreba Sean, zambindu-i inapoi.

-Ahahahaha, incepu Lola sa se strambe. De ce crezi ca te-as fi analizat? Si apa beau, cateodata , dar nu acum!

-Offf... stai... sterge tot ce s-a intamplat. Revin cand vei fi in toane mai bune! spuse Sean, indepartandu-se incet, lasand-o cu raspunsul pe care il avea pe buze, in aer...

Dupa cativa pasi facuti cu spatele, acesta isi aranja haina, isi netezi cutele imaginare de pe pantaloni, se prefacu ca isi scuipa in palme si isi aranjeaza parul, isi intinse bratele, inspira adanc, apoi porni hotarat catre Lola. Aceasta il urmari cu atentie si gesturile lui aproape ca o facu sa schiteze un zambet. Se abtinu sa inceapa sa rada, vrand sa para inaccesibila. Se chinui sa isi ia o fata rigida si cand Sean porni catre ea, isi incrunta sprancenele, decisa sa faca fata asaltului.

Sean se apropie fara sa spuna nimic. Se opri langa ea, lipindu-si umarul de umarul ei. Ea il privi pentru o secunda, dar cum acesta nu ii arunca nicio privire, ignorand-o total, isi muta repede ochii catre ring.

-Stii cumva cine este domnisoara aceea cu rochia roz? o intreba Sean usor, aplecandu-si capul spre ea.

Asta este noua lui strategie de a ma agata? Sa ma intrebe de alte femei? HA!!! se gandi Lola inainte sa raspunda.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum