Capitolul 21- Adevărul iese la iveală

8.4K 700 28
                                    

- Cred că a venit momentul adevarului, spuse Sarah, cu voce tare în timp ce butona telefonul pentru a-l contacta pe David.

Dupa ce suna de cateva ori, de la celalalt capat, se auzi o voce morocanoasa, parca trezita din somn.

-Da...

-Buna dimineata, domnule Smith! Sarah va deranjeaza la aceasta ora matinala.

-Da...

-Daca este prea devreme pot reveni mai tarziu cu un telefon. M-am gandit ca ati vrea sa aflati noutatile cat de repede.

-Da, spuse pentru a treia oara David. Facu o pauza in care se auzi cum casca si apoi continua: Bineinteles ca vreau sa stiu cat mai repede. Ce aveti pentru mine?

- Stiu ca s-a mentionat  faptul ca vreti sa primiti raportul prin telefon, dar as prefera sa ne intalnim. Sunt multe de spus si nu cred ca doriti sa fiti singur cand vi le voi spune.

-Bine! raspunse David scurt.

-Deci, credeti ca ne vom putea vedea... Sa zic in...facu o pauza in care se uita la ceas, apoi continua, intr-o ora?

-Da! Unde doriti sa ne vedem?

-La birou la mine! Voi fi acolo si va voi astepta. Si domnule, pregatiti-va ca ceea ce am sa va spun, nu va v-a placea!

-Ok. Ne vedem la biroul dumneavoastra.

Sarah arunca telefonul inapoi in geanta, apoi porni masina si demara in tromba.

Drumul fu relativ scurt, deoarece traficul diminetii era foarte lejer. Ajunsa in fata cladirii, parca masina, isi lua laptopul si geanta si urca spre birou.

Isi puse de cafea, apoi se aseza comod pe scaunul biroului, gandindu-se la cum sa-i relateze lui David tot ceea ce aflase.

-Daca nu m-as simti atat de atrasa de el, nu as fi atat de afectata de ceea ce ar putea face in momentul aflarii adevarului. Este un om bun... un barbat indragostit de care o curva isi bate joc. Asa se intampla de fiecare data, toate curvele au noroc! Sper sa isi revina si sa o paraseasca pe nemernica asta, care nu-l merita, vorbi Sarah doar pentru ea, batand tarabana cu degetele pe birou.

David ajunse cu jumatate de ora intarziere. Cand pasi in birou era imbracat intr-un costum negru, purta ochelari de vedere si parul il avea inca ud, dovada ca facuse baie inainte sa vina.

-Buna dimineata, doamna Sarah!

-Buna dimineata din nou... si sunt domnisoara Sarah...

-Ah, imi cer scuze... n-am stiut...

-Da, nu-i problema. Multa lume crede ca sunt casatorita, dar in realitate nu sunt. Barbatilor le este teama de femeile de genul meu. Iar meseria mea ii sperie de doua ori mai tare.

-Da, orice este posibil, desi nu as crede ca asta ar fi un motiv plauzibil, raspunse David, analizand-o atent.

-Este o fata batrana, isi spuse in gand. Adevarul este ca cine s-ar indragosti de o femeie atat de stearsa? Nici ca putea sa-si aleaga o meserie mai buna. Daca nu mi-ar fi zis ca e femeie, puteam sa jur ca in pantaloni are un penis.

Sarah il urmari cu privirea pe David care mustacea si se gandi.

-Cred ca il incanta ca sunt domnisoara. Oare se simte atras de mine? Privirea lui pierduta emana atat de multa senzualitate, banuiesc ca orice femeie s-ar simti flatata sa-si piarda virginitatea cu un asemenea barbat.

-Deci? Ce aveti sa-mi spuneti? ii intrerupse David gandurile, luand loc in acelasi timp pe canapea.

Sarah se ridica de pe scaunul aflat in spatele biroului si se aseza pe canapea langa David, lasand o distanta nu prea rezonabila intre ei.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum