Capitolul 30- O beție de pomină.

7.9K 655 10
                                    


-Esti sigur ca vrei sa faci asta? intreba Lola, privind ingrijorata catre Sean.

-Trebuie sa o fac! Vreau sa stiu! Si daca doar asa pot afla adevarul, atunci fie! raspunse Sean, in timp ce isi ridica camasa, pentru a i se lipi de piele un microfon.

-Si daca nu reusesti? Ce o sa se intample?

-Nu se va intampla nimic. Eu imi voi lua bagajul si voi pleca de unde am venit, iar detectivul White... nu stiu , sper sa gaseasca o alta modalitate sa-l poata prinde pe David, asta daca intradevar este vinovat.

-Tu inca nu crezi ca este vinovat ? interveni Victoria, care pana atunci statuse rezemata de usa, privind cum politia isi facea treaba.

-Nu spun ca nu cred! replică Sean. Doar ca imi vine greu sa cred. Ma repet, voi mi-ati spus de o logodnica, despre care eu nu stiu nimic... ar fi trebuit sa stiu si pe urma mi-ati povestit de obsesia lui pentru Malvina. El nu este asa. Cand simte ca o gagica nu-i da atentie, isi intoarce privirea catre o alta. Asa ca... nu stiu ... e prietenul meu, mi-e greu sa sterg tot ce stiu despre el cu buretele si sa inlocuiesc cu monstruozitatile pe care voi mi le-ati spus ca le-a facut.

-Ai dreptate, tocmai de aceea sper sa reusesti sa scoti de la el ceea ce avem nevoie. Trebuie sa apara. Te-ai gandit ce vei spune?

-Da, nu va faceti griji. Ma descurc eu cu el.

-Oricum vei purta microfonul, spuse Mark, apropiindu-se de el. Si in caz de ceva, un echipaj este pregatit sa intervina. Nu stim cat de periculos poate deveni, daca se simte incoltit.

-Nu-mi va face nimic! O sa vedeti.

-Sunteti gata domnule! spuse politistul, care ii reglase microfonul. Aveti grija sa nu-l udati si eventual sa nu-l acoperiti. In rest comportati-va normal. Incercati sa uitati ca-l aveti.

-Multumesc. Exact asa voi face, spuse Sean, inchizandu-se la camasa.

-Noi toti ceilalti va trebui sa ne comportam normal. Sa nu stricam cat a mai ramas din seara asta, spuse Augustin, adresandu-se tuturor celor care erau acum cu ei la bucatarie.

-Malvina, Victoria, Lola ce ziceti mergem sa dansam? intreba el facandu-le cu ochiul.
-Cred ca numai de dansat nu voi fi in stare, dar...
-O sa fie bine iubito, adauga Augustin. Tu Mark ce vei face?

-Eu voi merge in masina de observare. Voi pleca dupa Sean. Poate va fi nevoie sa intervenim, raspunse el, serios.

-Iar tu Sean... tu esti pe cont propriu, isi incheie Augustin fraza.

-Deci cum vei proceda? intreba Mark, luandu-l de brat pe Sean si tragandu-l mai ferit de restul grupului.

-In primul rand va trebui sa-i explic de ce Malvina nu ma insoteste la masina. Am doua variante. Ii pot spune ca a avut loc un accident si cina castigata la licitatie a fost amanata sau ii pot spune, ca am inteles eu gresit si ca de fapt cina va avea loc maine seara, nu in aceasta seara. Oricum ar fi, cred ca va prinde momeala.

-Amandoua variantele sunt plauzibile. Tu decizi ceea ce vei vorbi si cum vei proceda. Tot ce te rog este sa ai grija. Mare grija. Stiu ca nu ne crezi, dar este un individ periculos, ii spuse Mark .

-Voi avea grija. Desi, sincer va spun, mie nu-mi este frica de el! replica Sean razand.

Malvina si Augustin iesira din bucataria restaurantului cu zambetul pe buze, incercand sa disimuleze toate sentimentele care ii incercau. Ringul de dans era plin si lumea chiar se distra. Victoria zambi si ea luand-o pe Lola de brat.

-Hai sa ne consumam energia si sa ne eliberam de stres, ii spuse tragand-o pe ring.

-Hai sa ne distram, macar de ochii lumii, spuse Lola, chinuindu-se sa zambeasca.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum