Part 16

5.9K 221 14
                                    

Scarlet Point Of View

's Ochtends word ik wakker in een onbekende kamer, alleen. Ik kijk om me heen en zie dan Niall's kleren liggen, dat is waar ook. Maar waar is hij dan? Beneden hoor ik de radio aanstaan, dat zal het wel zijn.

Ik kijk naar mijn lichaam en zie dat ik al mijn kleren nog aan heb. Het kan dus wel.

Voorzichtig gaat de deur van de slaapkamer open en zie ik Niall's hoofd om het hoekje. Ik trek de dekens over mijn hoofd heen en zie dan zijn hoofd opnieuw verschijnen, aan de zijkant van het bed.

"Hey babe." fluistert hij en ik haal de deken wat meer weg, weer realiserend dat hij lief tegen me is.

"Hey sweetiepie." Hij glimlacht en geeft me een knuffel.

"Honger?" Vraagt hij met een blos op zijn wangen. Ik ga rechtop zitten en knik. Hij geeft me een bord en houdt zijn eigen voor zichzelf. We gaan samen rechtop op het bed zitten en eten de wentelteefjes die Niall heeft gemaakt.

"Goed geslapen?" Vraagt hij en ik knik, etend.

"Jij ook?" Vraag ik ook en hij knikt ook.

"Super lekker." glimlacht hij en hij drukt een kus op mijn wang. Ik kijk op naar hem als ik klaar ben met eten en hij nog druk verder eet. Hij had dan ook 2 boterhammen meer.

"Bedankt Niall, het was lekker." glimlach ik naar hem en hij steekt even zijn duim op, voordat hij snel zijn laatste hap op eet. Ik ga op mijn zij liggen met mijn hoofd tegen zijn buik aan. Hij zet de borden op het nachtkastje en kriebelt door mijn haar heen.

"Voel je je al een beetje beter?" Ik kijk op naar hem en knik dan.

"Ja, alleen wat bang." mompel ik en ik leg mijn arm om zijn middel.

"Moet je dan niet whatsappen dat je ergens anders bent?" Ik knik voorzichtig en pak mijn telefoon van het nachtkastje, waarna ik Jeffrey meteen whatsapp.

Niall komt tegenover me zitten en kijkt me aan. Voorzichtig wrijf ik met mijn duim over zijn wang heen.

"Ik miste je gister." mompelt hij. "Ik was zo bezorgd, maar ik had nooit verwacht dat hij zo iets met je zou doen."

"Hij deed het altijd." mompel ik beschaamd. Ik wil hier niet over praten met hem, niet over mijn problemen. De leuke dingen zijn veel gezelliger. "Ik miste jou ook." fluister ik dan en ik kijk hem aan. Zijn ogen twinkelen en er komt een glimlach op zijn gezicht.

"Echt?" Vraagt hij nog ongelovig.

"Tuurlijk gekkie." grinnik ik en ik beweeg mijn hand naar zijn haar toe, dat plat op zijn hoofd zit. "Ik mis je altijd al heel snel."

Hij glimlacht en wrijft even met zijn neus langs die van mij. Zijn geur dringt mijn neus gaten binnen. Ik pak zijn kin vast en druk mijn lippen zachtjes tegen die van hem aan. Hij laat een genietend geluidje horen om mijn spontane actie en glimlacht dan door de kus heen.

"Je bent de beste." fluistert hij als hij zijn hand in mijn nek legt en met zijn duim over mijn wang wrijft. Ik voel hoe zijn vingertoppen aan de achterkant van mijn hoofd kriebelen en leg mijn been om zijn middel heen.

"Nee jij." ik kijk hem even aan, maar leg al snel weer mijn lippen tegen die van hem aan. Hij trekt weer terug en kijkt dan diep in mijn ogen.

"Jij babe, je vertrouwt me terwijl iemand iets heel ergs met je heeft gedaan." zegt hij zachtjes en ik zucht.

"Ik vertrouw je gewoon, begin er nou niet telkens over." fluister ik bijna en hij fronst.

"Sorry." Ik zucht even en schud dan mijn hoofd.

Famous and sweet N.H. ✼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu