Part 18

5.2K 208 51
                                    

Niall Point Of View

Gescheiden lopen Scarlet en ik naar het café toe. Ik voel me alleen, maar probeer het te verbloemen door met de andere jongens te praten. Scarlet loopt vlak achter me en ik check om de minuut of ze okay is. Het lijkt elke keer goed te gaan, op het feit na dat ze alleen maar naar haar schoenen staart.

De beveiliging laat ons binnen in het café. Ik zie dronken mensen, ruik sigaretten, bier en zweet en hoor de té harde muziek. Meteen vinden Scarlet's ogen die van mij en pak ik haar hand vast.

"Het kilde me." mompel ik en ze knikt.

"Mij ook." ze glimlacht lichtjes en ik loop naar de bar, waar ik 2 keer een cola bestel. Scarlet was nogal bang dat ik te veel zou drinken en daarna hetzelfde bij haar zou doen als Jeffrey deed, maar ik heb haar verzekerd dat dat niet zal gebeuren en anders, waren de andere om ons heen. Het was meer om haar gerust te stellen, ik zou haar nooit pijn doen.

Toch begin ik met een cola, om haar duidelijk te maken dat ik mijn best doe.

"Zullen we dansen?" Vraag ik als ik een langzaam nummer hoor en ze kijkt op.

"Ik kan niet dansen." bloost ze.

"Ook niet schuifelen?" Ze schudt haar hoofd. "Geeft niet, kom."

Ik pak haar hand en sleur haar mee. Ze stribbelt niet eens tegen. Als we een beetje in het midden staan, leg ik haar armen in mijn nek en mijn handen op haar heupen.

"Ik wil niet afgaan Niall." fluistert ze.

"Ga je ook niet, stap maar op mijn voeten." Ze kijkt me verbaast aan, maar stapt dan toch op mijn voeten. Ik hou dit makkelijk, ze is zo licht. Voorzichtig beweeg ik heen en weer en Scarlet gaat mee op het ritme, wat haar doet grinniken. Ik leg mijn hoofd tegen dat van haar en kijk haar nog net in haar ogen aan.

"Ik hou van je Niall." fluistert ze en ze plant een klein kusje op mijn lippen.

"Ik ook van jou Scarlet." Ik haal mijn vingers bij elkaar en laat ze dan weer ontspannen, telkens opnieuw.

Na een tijdje is het liedje afgelopen en trek ik haar in mijn armen, totdat Eleanor in mijn oor schreeuwt.

"Mag ik je vriendin even lenen?" Schreeuwt ze boven de muziek uit en ik laat Scarlet wat losser, Eleanor aankijkend.

"Uh.. ligt eraan." Mompel ik. Ik ben heel erg beschermend over Scarlet, ook al weet ik dat in dit café niet veel kan gebeuren.

"Komop Niall, we gaan alleen dansen." ik knik even en pak haar hand. "Kan jij even met de jongens bier drinken en al die dingen wat jullie doen."

Weer knik ik, voordat ik Scarlet een kus geef en een knuffel. Ze glimlacht en kijkt hoe ik naar de jongens toe loop, die aan de bar hangen.

"Niall, biertje?" Vraagt Louis en ik knik enthousiast. Hij geeft me er een en ik neem een flinke slok, voordat ik tegen de bar aan hang en naar Scarlet kijk. Ze lacht als ze weet hoe stom het eruit ziet en ik grinnik, gek meisje.

"Een ding is zeker Niall, je hebt een goede smaak voor meisjes." zegt Louis naast me en ik kijk hem glimlachend aan.

"Tja." zeg ik als ik mijn schouders ophaal.

"Ze is bloedje mooi."

"Weet ik." zeg ik en ik kijk weer terug naar haar. "En ze is van mij. Ik snap niet hoe je zo over mijn vriendin kan praten als je zelf ook en vriendin heb." grinnik ik.

"Naja, Eleanor weet dat ik haar mooi vind zoals ze is. Ik kijk naar andere meisjes, doe jij dat nooit?" Ik schud mijn hoofd.

"Zij is voor mij de enige." Ik kijk naar haar als ze lachend met Eleanor op ons afloopt en glimlach dan. "En ze is van mij." zeg ik nog snel, voordat ze naast me komt staan en ik mijn arm om haar heen leg. "Toch babe? Je bent van mij."

Famous and sweet N.H. ✼Where stories live. Discover now