Part 74

3K 131 10
                                    

Scarlet Point Of View

"Ik mis Boomer." Zucht ik als ik meer tegen Niall aankruip. Hij kijkt op me neer en wrijft over mijn hoofd.

"Ik ook." Zucht hij ook en hij legt zijn wang tegen mijn voorhoofd. "Hij is ons kindje." Ik knik en zet een kusje tegen zijn borst. "Daar kunnen we ook voor zorgen."

"Pff.. Niall." Kreun ik. We hebben het vaker over kinderen gehad. Ik vind het nu te vroeg, maar hij zegt elke keer dat het wel mee valt. Vroeger kregen ze altijd op deze leeftijd kinderen en nu houdt het de mensen tegen omdat ze moeten werken, precies dezelfde reden voor ons.

"We zijn op tour voor een paar maanden, en dan?" Zeg ik, zoals altijd. Hij zucht, hij weet hier nog steeds geen antwoord op.

"Ik weet het niet, sorry. Ik had er ook niet over moeten beginnen." Zegt hij en hij staart naar het plafond.

"Je wil een kind omdat het je super lijkt om ermee te spelen, eten te geven en naar bed te brengen, maar we zijn de meeste tijd weg, dan kan je dat niet doen." Zeg ik en ik pak zijn hand als ik hem aankijk. Hij blijft naar het plafond kijken.

"Weet ik." Mompelt hij. "Ik wil het alleen niet weten. Hoe zouden alle andere grote sterren dat dan doen?"

"Geen idee." Zucht ik. "Het moet wel kunnen, alleen denk ik dat het niet super goed is voor de opvoeding."

Hij knikt en kijkt me aan. "Ik hou net zo veel van je nu als met een kindje, dat weet je toch? Ik wil niet dat je denkt dat... Ik weet niet.. Ik je nu minder leuk vind ofzo? Nog steeds snap ik niet hoe een vrouwenbrein werkt, ik wil gewoon dat je weet dat ik niet boos ben ofzo." Ratelt hij en ik knik.

"Weet ik Niall. Ik hou ook van jou." Zeg ik en in druk een kus tegen zijn lippen. Hij drukt een kus tegen mijn voorhoofd als ik mijn hoofd tegen zijn borst aan leg en blijft zo liggen, zijn lippen tegen mijn voorhoofd.

Het is moeilijk voor me, ik wil hier niet weg, maar ik wil ook Boomer weer zien. Hij is speciaal in ons leven.

"Kun je aan Louis vragen hoe het met Boomer is?" Vraag ik en ik kijk hem aan. Hij knikt en pakt zijn telefoon van het nachtkastje. Zijn arm klemt zich om mijn hoofd heen als hij het aan Louis vraagt en hij wacht even of hij meteen al reageert, maar dat doet hij niet.

Ik kijk hem aan en hij kijkt me terug aan. "De zon gaat bijna onder." Zeg ik en hij knikt.

"Ik weet het." Ik sta op en kleed me om in een topje met shortje. Niall kleed zich om in een shirt met korte mouwen en een korte broek. Hij steekt zijn hand uit en samen lopen we naar beneden.

"Skateboard?" Vraag ik en hij knikt. We pakken de boards en ik spring erop. Het gaat beter, maar Niall zal het altijd beter kunnen als mij. Ik voel zijn hand in die van mij en kijk om naar hem. Hij glimlacht en verstrengelt zijn vingers met die van mij.

"Je weet dat ik nog steeds niet goed ben en ik nog steeds kan vallen." Grinnik ik en hij knikt.

"Weet ik, doe daarom ook maar rustig." Ik spring van mijn board af als we bij het strand aankomen en loop naar het water toe, mijn hand in die van Niall. We gaan zitten en ik leg mijn arm om hem heen, mijn hoofd tegen zijn schouder.

"Laten we een foto maken." Zegt hij als hij opstaat en wat meer van de zee wegloopt. Hij legt zijn skateboard in het zand, zodat hij zijn telefoon erop kan zetten. Ik kijk toe hoe hij steentjes als een soort van muurtje voor zijn telefoon zet.

Hij drukt op het knopje en komt dan snel naast me zitten. Ik leun weer tegen hem aan en wacht totdat de foto is gemaakt. Hij staat op, haalt zijn telefoon en lacht dan.

"Wauw, lucht." Lacht hij als hij de foto aan mij laat zien en ik lach ook. "Okay, ik zet hem wel wat meer recht neer." Grinnikt hij als hij zijn telefoon neerzet en dan weer naast me komt zitten. Deze keer gaat het wel goed, net als de keren erna.

Famous and sweet N.H. ✼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu