Part 32

4.4K 183 12
                                    

Scarlet Point Of View

Bezorgde stemmen is alles wat ik hoor. Ik ben al blij dát ik iets hoor.

"Dit vergeef ik mezelf nooit." fluistert Niall, waarna ik zijn duim over mijn wang voel. Ik hef mijn hand even op en hoor hem opgelucht zuchten. "Scarlet.." fluistert Niall weer.

"Niall." fluister ik hees, waarna ik mijn ogen open. Hij zit op me, zijn benen aan elke kant van mijn lichaam 1 en zonder shirt. Daar maak ik me nu even geen zorgen over.

"Gaat het?" Hij dept met een natte doek over mijn voorhoofd, voor afkoeling. Ik slik even en knik.

"Ja, het gaat wel. Je weet dat het vaker gebeurd." hij knikt en pakt mijn hand in die van hem.

"Klopt ook wel, maar het was al zo lang geleden dat ik het heb meegemaakt." ik sluit mijn ogen weer even en schud mijn hoofd.

"Waarom heb je geen shirt aan?" Vraag ik dan.

"Ik had geen idee waardoor je was flauwgevallen, dus voor de zekerheid heb ik mijn shirt nat gemaakt en tegen je voorhoofd aan gehouden, voor als het door de hitte kwam." ik knik eventjes en kijk hem in zijn ogen aan.

"Bedankt."

"Geen dank." hij kijkt even naar de jongens om heen en nu pas valt het me op dat hun er ook weer zijn.

"Wat gebeurde er?" Vraagt Liam en Niall kruipt van me af, om me vervolgens op een bank in de lobby te leggen. Hij komt naast me zitten en legt mijn hoofd op zijn schoot.

"Ik uh.." mompel ik en ik zucht. "Ik stond eerst te snel op, mijn hoofd werd licht door al het huilen en het gegil erbij maakte het af." leg ik uit. "Misschien kwam het ook doordat ik moe was." mompel ik dan nog.

Allemaal knikken ze, voordat mijn vraag komt. "Hoe kom ik hier?" Vraag ik en ik kijk Louis na als hij naast mijn voeten op de bank gaat zitten. Ik kijk een beetje om me heen en zie weer een nieuw hotel. Daarnet waren mijn ogen alleen gericht op Niall.

"Nouja.." lacht Louis. "Dat was nog wel wat."

"Zeg het niet." waarschuwt Niall, wat me naar hem laat kijken.

"Toch wel, nadat je flauwviel, raakte Liam en ik in paniek, Harry kwam na ons de bus uit en daarna Niall. Harry wilde je oppakken, maar Niall duwde hem weg en pakte je toen." zegt Louis en hij wijst naar Harry.

"Het deed pijn." zegt hij en hij laat zijn arm zien, waar een schaafwond op zit.

"Niall!" Ik kijk geschrokken op naar hem en hij gooit onschuldig zijn handen in de lucht. Ik kijk even naar zijn lichaam, maar dan naar zijn ogen.

"Ik was gewoon bezorgd." ik knik een beetje en kriebel even bij zijn navel.

"En tussen jullie 2?" Vraag ik en ik kijk van Harry naar Niall.

"Het is een beetje moeilijk." zegt Harry. "Ik vind je leuk, maar ik snap dat ik niet tussen jou en Niall kan komen."

Ik kijk naar Niall en zie hem slikken en naar zijn handen kijken. "Het is.." zucht ik. "Je bent een aardige jongen maar ik zie je als vriend. Als 1 van mijn beste vrienden. Niet meer dan dat Harry."

Hij knikt. "Het voelt toch beter om het van jou te horen."

"Je vindt je droom meisje wel, iemand die nog veel beter bij je past en veel liever tegen je is." hij knikt lichtjes.

"Bedankt." glimlacht hij en ik knik als antwoord. Heb ik dit goed gedaan? Ik hoop het.

"Laten we naar onze kamer gaan, mensen kijken ons raar aan omdat Niall geen shirt aan heeft." zegt Liam en hij staat op. Louis en Harry staan ook op. Ik wilde hetzelfde doen, maar Niall tilt me op en klemt mijn benen om zijn middel.

Famous and sweet N.H. ✼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu