Part 80

2.7K 120 9
                                    

Scarlet Point Of View

"Maar Niall." Begin ik en hij knikt als hij een klein slokje van zijn bier neemt. "We zouden nog Liam en Sophia uitnodigen, om bij ons te komen eten."

Hij knikt even en kijkt me aan. "Weet ik. Ik vergeet het steeds te vragen."

"Ik ook." Grinnik ik en ik raak per ongeluk zijn voet aan onder tafel, waardoor we elkaar even aankijken. Hij schudt even zijn hoofd en glimlacht naar me.

"Ik zal het zo wel vragen, via whatsapp." Ik knik en leg mijn bestek weg als ik klaar ben met eten. "Lekker gegeten?" Vraagt hij en opnieuw knik ik.

"Het was super." Glimlach ik. Hij pakt mijn hand als hij ook klaar is met eten en haalt zijn vrije hand even door zijn haar.

"Mooi. Nog een toetje?" Ik haal mijn schouders op.

"Maakt mij niet uit."

"Dat hebben ze niet." Grinnikt hij en ik rol mijn ogen. "Sorry babe, je weet dat ik dat zou zeggen."

Ik knik even en hij houdt een ober aan, waarna hij om de ijskaart vraagt. Hij pakt mijn hand opnieuw en wrijft er zacht met zijn duim overheen.

"Was leuk vandaag, toch?" Ik knik en glimlach.

"Ja, het was gezellig met Stacy en Sophia." Zeg ik en ik pak de kaart aan als de ober die aan me geeft.

Na nog een toetje te hebben gegeten, gaan we naar huis. Ik hou zijn hand stevig vast als hij autorijdt. Hij heeft 1 biertje op, maar ik ook wijn dus ik kon ook niet rijden. Meestal merkt hij het pas laat dat hij bier op heeft, hij kan alles gewoon nog doen.

Hij parkeert de auto veilig voor het huis en geeft me een kus op mijn hand. Ik glimlach even en we stappen allebei uit de auto. Zodra we weer bij elkaar zijn, pak ik zijn hand weer.

Ik herken de blik in zijn ogen als we het huis binnen stappen, maar ik negeer het.

"Nog wat te drinken?" Vraag ik als ik me om draai naar hem. Hij likt zijn lippen en schudt zijn hoofd, voordat hij me tegen de muur aanduwt. Ik kijk in zijn ogen en leg mijn armen in zijn nek. "Vandaag was stressvol, laten we nog een kop thee of wat alcohol nemen." Zeg ik met een glimlach.

"Stop, babe." Grijnst hij. "Ik weet dat je me wil."

"Hm.." Mompel ik. "Jij wil mij, ik kan me nog inhouden."

Hij knijpt even in mijn heupen en staart in mijn ogen. "Niet als je er zo uitziet. Fuck."

Ik beweeg mijn hand vanaf zijn nek naar zijn kaak en teken zijn kaaklijn over. "Niet schelden." Glimlach ik breed.

"Jouw schuld." Hij legt zijn lippen tegen die van mij, eindelijk. Ik lik meteen zijn lippen en trek hem dichter tegen me aan. "Vandaag was leuk, laten we het nog leuker maken." Glimlacht hij als hij terug trekt en zijn handen naar mijn billen laat glijden.

Ik knik als antwoord en hij tilt me op. Meteen vinden zijn lippen die van mij en tilt hij me de trap op. Mijn handen trekken zacht aan zijn haar en hij gromt even.

Mijn rug raakt de zachte matras en ik kijk hem aan als hij zijn lichaam over dat van mij plaatst. "Ik hou van je." Vertelt hij me stilletjes, waarna hij zijn shirt uittrekt. Het maakt niet uit hoe lang we bij elkaar zijn en hoe vaak we dit al hebben gedaan. Het blijft speciaal.

"Ik hou ook van jou." Zeg ik als ik mijn eigen shirt over mijn hoofd trek. Hij kijkt even naar mijn lichaam en likt zijn lippen.

"Ik zie dit elke dag als je je omkleedt, maar zo is het specialer." Glimlacht hij en hij laat zijn handen naar mijn broek gaan. Ik staar naar het plafond en voel hoe zijn handen over mijn benen naar beneden gaan.

Famous and sweet N.H. ✼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu