Part 58

3.6K 140 7
                                    

Scarlet Point Of View

Die nacht liep niet zo makkelijk als ik had gehoopt. Er waren veel nachtmerries, waardoor Niall niet kon gaan slapen. Ik voelde me schuldig. Het was ook gewoon mijn schuld.

"Komt door het hallucineren." zegt Liam en ik krul me verder op in een balletje.

"Hoe bedoel je?" Vraag ik en ik voel hoe ik het steeds weer warmer krijg, terwijl ik het 5 minuten geleden ijskoud had.

"Je hersenen kunnen niet goed functioneren door de hoge koorts." legt hij verder uit. "Daardoor ga je raar dromen en gekke dingen zien."

Ik knik even en pak het glas water van Niall aan. Hij komt naast me zitten en klopt op zijn schoot, waarna ik erop ga zitten. Ik neem een slok water en dan een pilletje.

"Gaat het al wat beter?" Vraagt Sophia en ik haal mijn schouders op.

"Beter als eerst, doordat mijn misselijkheid weg is." Ze knikt en Niall geeft me een kusje tegen mijn wang. "Alleen heb ik Niall al een dag niet meer gekust."

Ik kijk om naar hem en hij pruilt. "Nieuw record denk ik."

"Overdrijven is ook een kunst he?" Hij haalt zijn schouders op en wrijft over mijn buik.

"Al weer wat beter? Ik kan er echt niet tegen als je ziek bent." zucht hij en hij legt zijn kin op mijn schouder. Ik voel me verschrikkelijk en weet dat ik er verschrikkelijk uitzie, zonder make-up. Alle schrammen zijn in mijn gezicht te zien.

"Gaat beter." lieg ik dan maar. Ik heb geen oog dicht gedaan vannacht en hij ook niet. "Moet je niet even naar bed toe gaan?"

"Het gaat." zegt hij. Ik wil dat hij alleen slaapt, anders hou ik hem wakker, met mijn geschreeuw en geschop.

"Het gaat niet." zucht ik.

"Jawel." Ik rol mijn ogen. "Komop, ga dan met me mee."

"Ik hou je alleen maar wakker." hij haalt zijn schouders op.

"Nu ga je wel kunnen slapen, je hebt net een pilletje tegen de pijn op." Ik zucht. "Please?"

Ik knik voorzichtig en sta op van zijn schoot. Samen lopen we naar de bunk toe, waar we in gaan liggen. Ik kruip tegen hem aan en leg de dekens om me heen.

"Te warm? Te koud?" Vraagt hij en ik schud mijn hoofd.

"Goed, als ik het warm krijg, haal ik gewoon die deken van mijn lichaam." hij knikt en zet een kus tegen mijn voorhoofd. Ik kijk hem aan, maar dan weer weg. Hoe lang zal ik zijn lippen wel niet meer kussen? Dit voelt al verschrikkelijk.

"Probeer maar wat te slapen. Ik weet zeker dat het lukt, zonder nachtmerries." ik sluit mijn ogen en kriebel over zijn rug als hij over mijn hoofd aait. "Slaaplekker princess."

"Jij ook sunshine."

✼~✼~✼~✼

Na ongeveer een half uur was het dan eindelijk zo ver, ik kon slapen zonder nachtmerries. Volgens mij was hij lang daarna nog wakker, om te kijken of alles goed was. Maar gelukkig sliep hij toen ik wakker werd.

Nu zijn we weer in het volgende hotel, in de volgende stad. Ik loop met mijn koffer samen met Niall en de andere boys het hotel binnen en kijk om me heen, modern. Veel mooier als het vorige hotel.

Na een paar minuutjes komen we bij onze hotelkamer aan en lopen we naar binnen. Hier is het wel wat kleiner, maar dat maakt het misschien ook wel fijner.

"Ik slaap in de tourbus." zegt Louis. "Dus hou geen rekening met mij als jullie kamers uitzoeken."

We knikken allemaal even en zetten onze koffers weg. Harry is de eerste die naar de kamers gaat kijken.

Famous and sweet N.H. ✼Where stories live. Discover now