Part 60

3.5K 142 20
                                    

Scarlet Point Of View

Aangekleed loop ik naar beneden toe en maak ik een boterham voor Niall en mezelf. We hebben een nieuw huis in Londen. Het is iets groter en wat meer aan de rand van Londen, omdat we anders last kregen van de fans. Ik voel me hier gelukkig, omdat we het samen hebben uitgezocht.

"Waar is Boomer?" Vraagt Niall als hij een hand door zijn haar haalt. Ik haal mijn schouders op en kijk even om me heen. Normaal staat hij hier altijd wel als ik eten maak.

Niall roept hem en na een tijdje komt hij vrolijk aangehuppeld. We waren gister zo laat thuis omdat we hem eerst op wilde halen bij zijn moeder thuis.

"Hey grote vriend." zegt Niall als hij de hond knuffelt en Boomer likt aan zijn wang. "Iew." mompelt Niall en ik grinnik. Het is duidelijk dat ze elkaar gemist hebben.

Boomer kijkt naar mij en houdt zijn hoofd scheef, waarna ik hetzelfde doe. Hij loopt op me af en tikt me met zijn poot aan, ik zak op een knie en geef hem een kus tegen zijn neus aan.

"Hm.." mompelt Niall en ik steek mijn tong uit. Hij wordt altijd jaloers, zelfs op een hond. Ik kijk naar Boomer die zijn hoofd tegen mijn knie aanlegt en kriebel door zijn blond gekrulde vacht heen.

"I want to cuddle to." moppert Niall en hij komt naast me zitten, zijn hoofd tegen mijn schouder.

"Je hebt je tijd net gehad Niall." Ik kriebel nog even door zijn haar heen, maar word dan al meteen tegen mijn knie gepord door Boomer. "Pf.. wat zijn jullie ongeduldig vandaag zeg."

Allebei kijken ze me onschuldig aan, Boomer met zijn puppy ogen en Niall met zijn hoofd tegen mijn schouder. Ik grinnik en sta op. Niall komt naast me staan aan het aanrecht en legt zijn armen om me heen.

"Klefheid, Niall." grinnik ik en ik kijk om naar hem.

"Sorry princess. Maar ik denk gewoon aan een halfuurtje geleden. Je doet alsof er niks is gebeurd." Hij kust mijn nek en dan steeds meer naar mijn kaak toe.

"Hou je in." mompel ik en ik kijk hem aan. Hij zucht en wrijft over mijn heupen.

"Sorry." Ik zucht ook even en kijk weer terug naar de boterhammen die ik aan het maken was. Hij knuffelt me en beweegt heen en weer op zijn benen, waardoor ik ook meega. Ik grinnik en druk een kusje tegen zijn kaak aan.

We gaan aan de tafel zitten en eten ons brood op. Ik grinnik en hij kijkt me aan.

"Wat?" Vraagt hij.

"Je nagels." grinnik ik en hij rolt zijn ogen. "Ze zijn goed gelukt."

Ik pak zijn hand, maar hij trekt hem vinnig terug.

"Ik haat het hoe je leuk bent." zucht hij en ik leg lachend mijn hoofd op tafel. Ik ben al klaar met eten, alleen hij nog niet.

"Hetzelfde bij jou." grinnik ik en ik pak zijn hand in die van mij.

"Hm.." mompelt hij. "Zwemmen?" Vraagt hij en hij kijkt naar het zwembad in de achtertuin. Ik haal mijn schouders op en knik. Zijn ogen lichten op en hij knijpt even in mijn hand.

"Dan moet ik me nog maar een keer gaan omkleden." mompel ik en ik haal een hand door mijn haar. Hij glimlacht even lichtjes en knikt.

"Ik ruim wel af, dan kan jij je omkleden." ik knik en geef hem een lange kus, waarbij hij over mijn wang wrijft.

"Zie je zo." zeg ik snel en hij knikt. Ik sta op en ren naar boven, waar ik me in onze kamer opsluit. Ik kleed me om in een lichtblauwe bikini, omdat ik weet dat Niall die het leukst vindt. Bikini en lingerie vind ik nooit zo leuk om ik rond te lopen. Het laat bijna heel je lichaam zien.

Famous and sweet N.H. ✼Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu