Κεφαλαιο 23

215 18 1
                                    

Τέσσερις μήνες αργότερα.

Η Μαριάννα μπαίνει στο σπίτι παρέα με τον Ντέρεκ. Εδώ και λίγους μήνες μένουν μαζί όμως τίποτα δεν έχει προχωρήσει. Η Μαριάννα έχει αρχίσει να νιώθει κάποια έλξη για τον Ντέρεκ όμως δεν έχει αρχίσει να το εκδηλώνει.

Ο Ντέρεκ έκατσε στον καναπέ και πήρε το τηλεκοντρόλ από το τραπεζάκι βάζοντας μια ταινία να δούνε. Η Μαριάννα ανεβαίνει για να αλλάξει. Βάζει της μπιζάμες της καθώς πάει να βγει από το δωμάτιο ακούει κάποιον θόρυβο από το παράθυρο. Κοιτάει τίποτα όμως δεν φαίνεται. Κατεβαίνει ανήσυχοι κάτω και λέει στον Ντέρεκ τι συνέβη.

Ν: Μαριάννα μου μπορεί να είναι η ιδέα σου! Είπε και την έβαλε στην αγκαλιά του.

Καθώς κοιμόταν εκείνο το βράδυ ένιωσε κάποιον να την χαϊδεύει. Υπέθεσε ότι ήταν ο Ντέρεκ και δεν έδωσε σημασία. Την επόμενη μέρα ο Ντέρεκ πέρασε να την πάρει με την μηχανή. Είναι υπέροχη μέρα

Δυο βδομάδες αργότερα η Μαριάννα δέχεται επιθέσει από δυο μαυροντυμένους άνδρες με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της και όχι μόνο.

Έτσι η Μαριάννα αποφασίζει να μάθει αυτοάμυνα και τοξοβολία ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της και όχι μόνο.

.....

Καθώς οι δυο φίλες περπατούσαν μέσα στο δασός συζητούσαν όλα όσα τους έχουν συμβεί Η Μαριάννα και η Νικολ έχουν ένα δυνατό δεσμό φίλιας .

Ν: Πότε θα του το πεις ;

Μ: Για ποιο πράγμα μιλάς; ρώτησε η Μαριάννα κάνοντας την ανήξερη. Όμως ήξερε πολύ κάλα για ποιο πράγμα μιλούσε.

Ν: Ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάω! Ποσό καιρό ακόμα θα του το κρύβεις; έχει να φουσκώνει ήδη η κοιλιά σου όσο και να το αναβάλεις θα σε δει και θα καταλάβει δεν είναι χαζός. Είπε συμπονετικά.

Μ: Γιατί να του το πω από την στιγμή που δεν θέλει ούτε καν έμενα στην ζωή του; Είπε δακρύζοντας.

Εκείνη την αγκάλιασε. Την όμορφη στιγμή όμως θα την χαλάσει ένας περίεργος ήχος. Η Μαριάννα έβγαλε το τόξο της και άρχισε να κοιτάει το δάσος.

Άρχισε να κοιτάει γύρο της ανήσυχα.

Η νικολ προσπάθησε να την καθησυχάσει ματαίως όμως ο κοπος!!

Μ:δεν είμαι τρελή κάποιος είναι εκεί

Είπε και ξεκίνησε να τρέχει προς εκείνη την κατεύθυνση. Η νικολ έτρεξε πίσω της. Ξαφνικά άκουσε την Μαριάννα να φωνάζει. Η Νικολ άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση. Τότε είδε την να είναι αιμορφητη το έδαφος με ένα βέλος στον ώμο και ένα ακόμη λίγο παρακάτω από το στήθος.

Η Νικολ έτρεξε κοντά της και κοίταξε της πληγές της.εσκισε μέρος από την μπλούζα της ώστε να σταματήσει η αιμορραγία. Η Μαριάννα ακούμπησε το χέρι στην κοιλιά της και είχε και εκεί αιμορραγία.

Η Νικολ την κοίταξε και της είπε ανήσυχα "θα πάρω τηλέφωνο των Zayn.

Ξέρω είμαι απαράδεκτη που έχω τόσο καιρό να ανεβάσω. Απλά έγιναν πολλά στην προσωπική μου ζωή και δεν είχα τόση όρεξη να γράψω Όμως σε λίγες μέρες θα δείτε το τέλος της ιστορίες γιατί πλησιάζουμε. Φιλάκια πολλά σε όλους να περνάτε καλά και να χαμογελατε!!

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now