Κεφαλαιο 14ο

757 55 2
                                    

Έφτιαξα έναν καφέ στον Ντερεκ και ανέβηκα για να ξυπνήσω των Zayn . Μπήκα στο δωμάτιο οπου ακόμα εκείνος κοιμόταν και γονάτισα διπλά του χαδεύοντας τον και χαμογελώντας του. Εκείνος  έκανε μια γκριμάτσα. Έσκυψα από πάνω του φιλώντας των απαλά. Εκείνος άνοιξε τα ματιά του και με κοίταξε ψυχρά Δεν περίμενα ένα τέτοιο βλέμμα από έναν άνθρωπο έχει κοιμηθεί με κάποιον. Άνοιξε το συρτάρι και έβγαλε από μέσα ένα πακέτο τσιγάρα. Το άναψε και κάθισε στο κρεβάτι ξαπλωμένος και απολαμβάνοντας το. Είχα μείνει να των κοιτώ ανέκφραστη με το στόμα ανοιχτό. Όταν κατάλαβε ότι τον κοιτούσα γύρισε και με κοίταξε απότομα.

Ζ: Συμβαίνει κάτι ? Με ρώτησε αδιάφορα εκείνος.

Μ: Εσύ τι λες να συμβαίνει ? Των ρώτησα ειρωνικά.

Ζ: Δεν σε καταλαμβάνω πραγματικά. Μου έκανε των ανήξερο πόσο μου την έδινε αυτό.

Μ: Τι δεν καταλαβαίνεις? Χθες κοιμηθήκαμε μαζί και σήμερα κάνεις σαν να μην έγινε τίποτα.Ο Zayn γέλασε ειρωνικά και σηκώθηκε κατευθυνόμενος προς το μέρος μου.

Ζ: Ε και ? Δεν σε καταλαβαίνω. Είπε κοιτώντας με στα μάτια φυσώντας τον καπνό. Τα μάτια μου αρχίζουν να βουρκώνουν.  Γυρνώντας το κεφάλι μου στο πλάι για να μην του δώσω αυτήν την ευχαρίστηση. Παίρνω μια βάθια ανάσα και γύρισα προς τα εκείνον.

Μ:  Δεν σήμαινε τίποτα για σένα αυτό που συνέβη μεταξύ μας? Των ρώτησα όσο πιο δυναμικά μπορούσα. Εκείνος έστρεφε άλλου το βλέμμα του. Τον πλησίασα σε απόσταση αναπνοής. Με το χέρι μου τον έκανα να με κοιτάξει στα μάτια.

Μ: Κοίτα με στα ματιά και πες μου ότι δεν σημαίνω τίποτα για σένα Εκείνος με κοίταξε ειρωνικά.

Ζ:  Σταμάτα να κάνεις σαν μωρό. Φέρσου ώριμα . Ο θύμος μου και τα νεύρα μου ήταν ανεξέλεγκτα.

Μ: Βλέπω και σένα των ώριμο πως φέρεσαι Πες καλύτερα ότι έπαιξες μαζί μου για να περάσει η ώρα σου.

Τώρα τα δάκρυα μου τρέχουν ασταμάτητα. Ο Zayn γύρισε και μου είπε.

Ζ: Ναι και μην μου πεις ότι σε εκμεταλλευτικά γιατί είδα πως έλιωνες για πάρτη μου μικρό. Γέλασε ειρωνικά. Σήκωσα το χέρι μου και τον χαστούκισα. Εκείνος χαδεύει την μεριά που είχε κοκκινίσει.

Μ: Ένα έχω να σου πω και βαλτό καλά στο μυαλό σου. Εισαι δειλός και  ανίκανος να δείξεις αγάπη. Αυτό είναι προνόμιο των γενναίων.Του είπα βγαίνοντας από το δωμάτιο κοπανώντας την πόρτα όσο πιο δυνατά μπορούσα.

Το επόμενο κεφάλαιο θα  αργήσει μιας και αύριο θα φύγω για το χωριό μου για μια βδομάδα οπότε θα τα πούμε φυλάκια

Μην ξεχνάτε να : 1. Ψηφίζετε 2. Πρόσθικη στην βιβλιοθικη 3. Σχολίαστε ώστε να γίνομε καλήτερη. Σας ευχαριστώ για την υπομονή!

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now