Κεφαλαιο 9ο

1.2K 88 3
                                    

 Μας διέκοψαν τα ποπ κορν που ήταν έτοιμα Ο ένας κοιτούσε τον άλλων αμήχανα. Την ησυχία ήρθε να διακόψει η πόρτα που άνοιξε μέσακαι μπήκε ο Liam. Μας κοίταξε και μας χαμογέλασε "όλα έξωείναι ετοιμα..αντε ελάτε" είπε ο Liam και βγήκε από την κουζίνα. Πήρα στα χέρια μου τα δυο μπολ με το ποπ κορν και προχώρησα προς το σαλόνι Όλοι έχουν κάτσει ζευγαράκια.

Οι μονοί που δεν είχαν κοπέλα ήταν ο Ντερεκ και ο Zayn.Ακούμπησα τα μπολάκιαπάνω στο τραπεζάκι και πήγα να κάτσω.Υπήρχαν δυο κενές θέσεις. Μια διπλά στον zayn και μια δίπλα στον Ντερεκ. Δεν σκεφτικά και πολύ και πήγα και έκατσα δίπλα στον Ζayn.

Ο Ντερεκ με κοίταξε με ένα ειρωνικό βλέμμαΈλεος δεν καταλαβαίνω? γιατί δεν με αφήνει στην ησυχία μου. Ο Liam γύρισε και με κοίταξε "Τι ταινία αποφάσισες να δούμε ?" ρώτησε χαμογελώντας έμενα"αν δεν έχετε πρόβλημα έλεγα να δούμε το LETTERS TO JULIET.!!"O Liam σηκώθηκε και έβαλε την ταινία να παίζει.

Τα λεπτά κυλούν αργά Όσοι έχετε δει την ταινία στο σημείο που η γυναίκαβρίσκει τον έρωτα της ζωής της , με συγκινεί αυτή η σκηνή άρχισα να τρέχει ένα δάκρυ  Ο Zayn μόλιςείδε το δάκρυ μου το σκούπισε και μου έδωσε έναφιλάκι στο μάγουλο.

Από την μεριά που με φίλησε είχε μουδιάσει. Η Νικολ που είδε την κίνηση του zayn μονό που δεν σηκώθηκε να τραγουδιση..χαχαχα..  Η ταινία έχει τελειώσει. Όλοι ήταν πολύ συγκινημένηαπό την ταινία Ο Ντερεκ γύρισε και είπε "δηλαδή σας άρεσεαυτήν την μπούρδα?»ρώτησε ειρωνικά. Θύμωσα μιας και ήταν η αγαπημένη μου ταινία  "Ναι , γιατί δεν σου άρεσε?" των ρώτησα τόσο ειρωνικά όπως εκείνο." Σιγά μην μου άρεσε μια βλακεία. αγάπη και βλακείες." είπεαπευθυνόμενος σε μένα  Τα είχα πάρει και τώρα του την έλεγα.

" Φυσικά! Γιατί ξέρεις τίποτα από αγάπη? Εσύ αγόρι μου' το μόνο που ξέρεις είναι να πηδάς οποία σου κάθετε.

Όταν τρως όμως χυλόπιτα απόδειξη δίνεις η την κρατάς για να το θυμάσαι?" είπα και των κοίταξα ειρωνικά με το βλέμμα του νικητή.Όλοι είχαν μείνει να μας κοιτάνε. Ο Louis έσκασε στα γέλια και είπε " Μαλακά σε ταπωσε!!". Ο Ντερεκ των αγριοκοίταξε.

O Liam γύρισε και του είπε "Ηρέμησε ρε! Στο κατω-κατω τα ήθελε ο κώλος σου! ας μην την προκαλουσες!!"

Ο Zayn μου χαμογελά σε και συμπλήρωσε. " τι να κάνουμεπέσαμε σε έξυπνη κοπέλα" είπε και μου έκλεισε τα μάτι " ωραίοι φίλοι ρε ευχαριστώ για την υποστήριξη" " Έλεος! θα σε αποκαλούμε Ντερεκ ο γκρινιάρης από εδώ και πέρα" είπε ο Harry γελώντας.

Και ο Liam για άλλη μια φορά πήρε τον λόγο μιας και αν συνεχίζονταν αυτήν η κουβέντα θα είχαμε θύματα."Λοιπόν δεν πάμε για ύπνο ?" ρωτάει και όλοι των κοίταξαν με μισωμάτι " από τις 9 και μίση?" είπε ο Harry και συνέχισε. " δεν  πάμε σε κανένα κλαμπ?" όλοι χοροπηδούσαναπό την χαρά τους.

Η Νικολ σηκώθηκε και είπε " λοιπόν αγόριαθέλουμε τον πάνω όροφο για να ετοιμαστούμε εσείςντυθείτε εδώ"Κλείνοντας το μάτι στον  στον Harry παιχνιδιάρικα. Ο Ντερεκπετάχτηκε και είπε "όχι 15 ώρες 

Πριν προλάβω να του απαντήσω με πρόλαβε η Αγγελινα " ότι γουστάρουμε θα κάνουμε" του είπεκοιτάζοντας των αγριεμένα. Για άλλη μια φορά έφαγετάπα και δεν μπορούσε να το χωνέψει.

Εγώ και τα κορίτσια τρέξαμε στα δωμάτια για να προλάβουμε. Ξεντύθηκα και μπήκα να κάνω έναγρήγορο μπανάκι. Μόλις τέλειωσα στέγνωσα με το πιστολάκι και τα ίσιωσα αφήνοντας τα κάτω άπλα.

Έκανα ένα smokey eyes , έβαλα κόκκινο κραγιόν,στέγνωσα με το πιστολάκι και τα ίσιωσα αφήνοντας τα κάτω άπλα Έκανα ένα smokey eyes , έβαλα κόκκινο κραγιόν,έβαλα eyeliner και μασκαρα.Σημερα ήθελα να ξετρελάνω των zayn και να σπάσω τα νευρά του Ντερεκ.

Φόρεσα ένα τέλειο φόρεμα (η διπλά εικόνα) με μαύρες γοβες.Αρωματιστικα και βγήκα από το δωμάτιο.

 Η Νικολ φορούσε ένα κόκκινο στράπλες κοντό φόρεμα, η Μυρτώ φορούσε με ανοιχτή πλάτη, η Αγγελινα φορούσεένα πιο girly φόρεμα, και η ζωή φορούσε ένα άσπρο κοντό φόρεμα με μικρές κεντημένες λεπτομέρειες.

Είμαστε στον διάδρομο και κοιτάγαμε η μια την άλλη Εγώ ενθουσιασμένη είπα " Κορίτσια είστε όλες κούκλες!" είπα χαμογελώντας. Τα κορίτσια με κοίταξαν και μου είπαν όλες μαζί "καλά Μαριάννα είσαι θεα!!"γελώντας με τα κορίτσια.

Κατευθυνθήκαμε προς την σκάλα και κατεβαίναμε όλες μαζί χερι-χερι. Η Μυρτώ με την Αγγελινα και την Ζωή Και γω με την Νικολ

" Επιτέλους" είπαν τα αγόρια μόλις μας είδαν να κατεβαίνουμε είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ο Ντερεκ και ο Zayn δεν έπαιρναν τα ματιά τους από πάνω μου. Ολες είχαν πάρει από το χέρι το αγόρι τους. O zayn και ο Ντόρο περιμέναν να δουν ποιος θα με συνοδεύσει.

Με κοιτούσαν και οι υπόλοιπη. Εγώ χωρίς να χάσω καιρό έπιασα τον zayn από το μπράτσο. Εκείνος χαμογέλασε,

Σήμερα ο zayn ήταν πολύ ωραία ντυμένος με ένα μαύρο παντελόνι, ένα άσπρο απλό T-shirt και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν

Βγήκαμε έξω από το σπίτι...


One moment can change everything (TYS_GR)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora