Κεφαλαιο 10ο

1.1K 69 6
                                    

βγάνοντας από το σπίτι προχωρήσαμε προς τα αυτοκινητα.Υπηρχε ένα πρόβλημα κάποιος έπρεπε να πάρει και τον Ντερεκ.

Ντ; εγώ λέω να πάω με τον Zayn! 

Από μέσα μου ήθελα να του χτυπήσω το κεφάλι στο καπο!! εκεί να χωθεί ανάμεσα μας. Όμως η Νικολ δεν ήταν χαζή και αυτό που είπε ο ντερεκ ήταν γελοίο

 Νικολ: αφού έχεις την μηχανή σου βρε Ντερεκ. Το ξέχασες?" είπε και μου έκλεισε το μάτι

  Νiall: Ρε μαλακά, που έχεις το μυαλό σου?"

  Ο Louis τον κοίταξε και του είπε ψιθυριστά" κόψε της μαλακίες αν θες να έρθεις μαζί μας δεν θέλουμε φασαρίες τότε κάλος αν όχι θα σου έλεγα να μην έρθεις"

 Εγώ μπορεί να μην ήμουν κοντά όταν μιλούσαν άλλα τους άκουσα Αντί να απάντηση ανέβηκε στην μηχανή του και έκανε νόημα στο Loui να ξεκινήσει.

  Ζayn: πάμε? με ρώτησε χαμογελώντας.

  Μαριάννα: Ναι!! είπα και βαδίσαμε προς την λαμποργκινι του. Πήγα να ανοίξω την πόρτα όμως με πρόλαβε ανοίγοντας την εκείνος. Μπήκαμε μέσα και έβαλε μπρος.

  Zayn: βάλε ζώνη είπε ευδιάθετα.

 Φορεσαμε τις ζωνες μας και ξεκινησαμε για την πορεια μας.Στην διαδρομη κοιτουσα απ το παραθυρο αφηρημενη.Σε καποια στιγμη ο zayn εσπασε την σιωπη.

Z: συγνωμη!ειπε χαμηλοφωνα ισα που τον άκουσα..

M: για ποιο πραγμα ? ρωτησα αφηρημενη.

Ζ: για τις χαζομαρες που σου λεγαμε και σου σπάμε τα νευρα.

Μ: δεν πειραζει το ειχα ηδη ξεχασει.

Εκεινος χαμογελασε χωρις να παιρνει τα ματια του απο τον δρομο.Μολις φτασαμε κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο και για ακομη μια φορα ο ζαυν μου ανοιξε την πορτα χαμογελωντας.Αυτην την φορα ομως αντι για να με αφησει να πιασω το μπρατσο του εβαλε το χερι του στην μεση μου.

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε αυτο που εκανε..Ετσι μιας και με κοιταζε αγχωμενος για αυτην του την κινηση,του εδωσα ενα χαμογελο και χάιδεψα με το χερι μου το χερι που βρεισκοταν στην μεση μου.Εκεινος ηταν σαν να επαιρνε ξανα ανασα.

Μπηκαμε στο κλαμπ και καθίσαμε σε εναν μεγαλο καναπε ωστε να ειμαστε ολοι μαζι.Η μουσικη ηταν στο τερμα και μερικοι χόρευαν παθιασμενα.Ενας νεαρος που απο οσο φαινεται γνωριζε τα παιδια, ηρθε να παρει παραγελια.

Σερβιτορος:επ γεια σας παιδια, σας εχω χασει τελευταια και δεν εχετε περασει καθολου ειπε και αγκαλιασε ενα ενα τα παιδια.

Λ: λοιπον να σου γνωρισω την καινουργια στην παρεα μας την Μαριαννα, Μαριανα απο δω ο Λουκ .Εκεινος με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω.Μου χαμογελασε και μου ειπε " χαιρομαι που σε γνωριζω"ειπε φιλωντας το χερι μου.


One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now