Κεφαλαιο 7ο

1.2K 83 9
                                    

Και τελικά Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που πρέπει να διαλέξεις το δρόμο που θα τραβήξεις και αυτή σου η επιλογή θα καθορίσει ολόκληρη την ζωή σου. Και σχεδόν πάντα αυτή η στιγμή έρχεται όταν δεν είσαι καν σε θέση να επιλέξεις τι ρούχα θα βάλεις στο πάρτι της κολλητής σου τη Παρασκευή.

"λοιπόν τι ήθελες να μου πεις?" ρώτησα από περιέργεια.

Στην αρχή δίσταζε όμως μετά μου απάντησε. " Να απλά επειδή δεν έχουμε πολλά δωμάτια θα κοιμηθούμε σε ζευγάρια και μένουμε εγω,εσυ και ο ντερεκ. Και επειδή δεν θέλω να κοιμηθώ με τον ντερεκ γιατί ροχαλίζει ήθελα να σε ρωτήσω αν θέλεις να κοιμηθούμε μαζί ?''

" ναι και εγώ προτιμώ να κοιμηθώ με εσένα παρά με αυτον!!" είπα με λίγα νεύρα μιας και περνούσαν σκηνές από τα σημερινά. Όμως ήταν σαν κάτι να έκρυβε κάτι άλλο.

" μόνο αυτό ήθελες ?" Ήταν λίγο σκεπτικός όμως απάντησε " ναι, ναι μόνο αυτό τώρα θα σε αφήσω να μιλήσεις με τον ντερεκ" είπε χαμογελώντας. Άνοιξε την πόρτα και φώναξε τον ντέρεκ.

Εκείνος μπήκε μέσα με το ύφος του τέλειου έκατσε στο κρεβάτι. Εγώ στεκόμουνα όρθια με σταυρωμένα τα χέρια. καθόταν και με κοιτούσε.

" λοιπών θα μου πεις τη θες να μου πεις η θα με κοιτάς για πολύ ώρα ακόμα ?"

"Θέλω να σε ρωτήσω τι θα γίνει με μας? Αφού με γουστάρεις..όλες με γουστάρουν.."

Καλά ο άνθρωπος είναι ψώνιο. Εκείνη την ώρα ήθελα να των πετάξω από το παράθυρο.

Γέλασα ειρωνικά και με κοίταξε.

" γιατί γελάς ? Είπα κάτι αστείο? Ποια νομίζεις πώς είσαι ?"

"Γελάω επειδή είσαι γελοίος αγόρι μου εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι? Για ποια με πέρασες? Για εκείνες που κοιμάσαι κάθε βράδυ? Είσαι πολύ γελασμένος που νομίζεις ότι θα παίξεις μαζί μου. Δεν είμαι πουτάνα εγώ."

Ο ντερεκ είχε μείνε να με κοιτάει. Δεν περίμενε να του τα πω αυτά. Για να λέμε την αλήθεια ούτε γω δεν περίμενα να έχω τόσο θάρρος.

"Τώρα βγες γιατί θέλω να αλλάξω."είπα αυστηρά και του έδειξα την πόρτα Εκείνος περπάτησε βαριεστημένα προς την πορτα μου έριξε ενα ειρωνικό βλέμμα και βγήκε από το δωμάτιο.

"Μαλακά" σκέφτηκα. Μετά από λίγο μπήκε μέσα η Νικολ που όπως πάντα κρυφάκουγε ( χαχα χδ). " Κάλα του είπες του μαλάκα. Άντε να αλλάξουμε να κατεβούμε κάτω για την βράδια ταινίας."

Είπε κλίνοντας πίσω της την πόρτα. Άφησα το σώμα μου να γλιστρήσει μέσα στης μπιτζάμες ( αυτές που σας έβαλα στο προηγούμενο κεφάλαιο) .

Χτένισα τα μαλλιά μου και τα έπιασα μια απλή κοτσίδα. Κατευθύνθηκα προς το μπάνιο και άρχισα να ξεβάφομαι. Ενυδάτωσα το πρόσωπο μου και έβαλα λίγο liposan.

Έπειτα έβαλα λίγο άρωμα και βγήκα από το μπάνιο " ομγ θεααα θα κάψεις καρδίες φιλενάδα"είπε η Νικολ .

Τι θα γίνει άραγε όταν θα μείνουν μόνοι τους Μαριάννα και ζαυν ?

Πως θα καταλήξει το πάρτι που ετοιμάζουν ?

ο ντερεκ θα κάνει άλλη κίνηση για να την κερδίσει ?

ο ζαυν είναι αυτό που δείχνει η μήπως κρύβει κάτι ?

τι θα γίνει όταν βγει στο φως η αλήθεια ?

μείνετε για να μάθετε την συνέχεια


One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now