Κεφαλαιο 20o

548 40 12
                                    

Ζ: Λοιπόν θα σου πω μια ιστορία Όταν ήμουν 17 γνώρισα μια κοπέλα ήταν ένα χρόνο μικρότερη.. ήταν πανέμορφη... είχε μαύρα μαλλιά και γαλάζια ματια..την έλεγαν Κλάρα ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ερωτευμένος... ήμουν ανίκανος να της αρνηθώ το οτιδιποτε..Ομως οι γονείς της συγκεκριμένα ο πατέρας της και ο αδερφός της δεν με ήθελαν... εκείνη για να μην χωρίσουμε το έσκασε από το σπίτι και φύγαμε μαζί... καταφέραμε να μείνουμε μαζί μόνο για 6 μήνες...Ήταν οι καλύτεροι μήνες της ζωής μου...όμως... Σε αυτούς τους 6 μήνες η κλάρα έμεινε έγκυος..

Η Μαριάννα τόση ώρα είχε κοκαλώσει στην θέση της χωρίς να μίλα με το βλέμμα της στα μάτια του υπομονετικά.

Ζ: Όταν το έμαθε αυτό οι γονείς της.. Ο πατέρας της κίνησε γη και ουρανό για να μας βρει.. είπε κομπιάζοντας. Έκανα ότι μπορούσα για να την προστατέψω για να μην πάθει τίποτα ούτε εκείνη ούτε το μωρό που κουβαλούσε μέσα της.. Σου ορκίζομαι έκανα ότι μπορούσα!!!! είπε ξεσπώντας σε κλάματα..

Η Μαριάννα τον πλησίασε και του χάιδεψε συμπονετικά την πλάτη εκείνος την κοίταξε στα ματιά και της χαμογέλασε αχνά..

Ζ: όμως δεν ήταν αρκετό...δήλωσε καθώς σκούπισε τα ματιά του.

Η Μαριάννα σκεφτόταν πως ο άνθρωπος που γνώρισε δεν έχει καμιά σχέση με τον άνθρωπο που βλέπει τώρα μπροστά της. Ο Zayn ήταν ευαίσθητος παρόλο που έδειχνε σκληρός. Αυτό ήταν μια ασπίδα ώστε να μην πληγωθεί ξανά. Ο θάνατος της Κλάρα τον άλλαξε οριστικά. Η συμπόνια και η αγάπη αντικαταστάθηκε από αδιαφορία και σκληρότητα.

μ: Πως;.. εννοω..ειπε δύσπιστα ξεροκαταπίνοντας. Ήθελε να μάθει περισσότερα για εκείνωνόμως δεν ήθελε να του θυμίσει τα παλιά

Ζ: Εννοείς πως πέθανε; Όταν ο πατέρας της το έμαθε μας έψαχνε παντού. Βρήκε που μέναμε και πετύχω στο σπίτι μόνη της την Κλάρα. Της είπε δήθεν ότι είχε μετανιώσει για ότι είχε κάνει και ότι ήθελε να τα βρούνε. Εκείνη αθώα πίστεψε ότι της είπε και κατάφερε να πάνε βόλτα για να το συζητήσουν. Όταν επέστρεψα στο σπίτι δεν ήταν πουθενά. Πήρα τους δρόμους για να την βρω. Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τον πάτερα της πως αν θέλω να την δω ξανά ζωντανή θα έπρεπε να πάω από το εξοχικό που ήταν. Ήμουν έτοιμο να πεθάνω για χάρη της. Όταν μπήκα μέσα και άρχισε να με χτυπάει εκείνη του φώναξε να σταματήσει και του όρμηξε Αυτός την πέταξε στην άκρη και εκείνη έπεσε πάνω στην τραπεζαρία. Έτρεξα να δω αν είναι καλά είχε πληγωθεί άλλα δεν ήταν σοβαρό Την σήκωσα στην αγκαλιά μου και προσπάθησα να την βγάλω από την πόρτα ώστε να γλιτώσουμε εκείνος με σημάδευε με το μαχαίρι. Έπρεπε να παλέψω για να βγει τουλάχιστον αυτήν ζωντανή. Παλέψαμε για αρκετή ώρα και νόμιζα ότι ήταν λιπόθυμος. Εκείνη έτρεξε στην αγκαλιά μου και μείναμε λίγο έτσι. Όμως η μοίρα μας έπαιζε άσχημο παιχνίδι καθώς η Κλάρα είδε τον πάτερα της να έρχεται καταπάνω μου και άλλαξε με το σώμα της θέση και δέχτηκε εκείνη το θανάσιμο χτύπημα από τον ίδιο της τον πατέρα Καταλαβαίνεις Μαριάννα; Πρόσφερε της ζωή της για χάρη μου!! δήλωσε και κατέρρευσε στα κλάματα.

Η μαριαννα τον αγκαλιασε και τον κοιταξε στα ματια." εμενα ομως γιατι μου φερθηκες και μου φερεσαι ετσι;"

Καλη Χρονια οτι επιθυμειτε Χιλια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα δεν προλαβα να βαλω τα χριστουγγενα μετα ξεκινησαν τα σχολεια και τα προχειρα και τωρα εχω ενα μικρο προβλημα υγειας γιαυτο δεν ανεβαζα.

 

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now