Κεφαλαιο 15ο

719 57 5
                                    

Βγήκα γρήγορα από το δωμάτιο. Δεν άντεχα άλλο να είμαι στο ίδιο μέρος μαζί με εκείνων. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό. Στο διάδρομο με είδε ο Derek και μπήκα κατευθείαν στο μπάνιο. Δεν άντεξα άλλο και τσούλησα ακουμπώντας την πλάτη μου στην πόρτα.Δεν κρατήθηκα και άφησα τα δάκρυα μου να κυλήσουν.Η πόρτα άρχισε να χτυπάει. Σηκώθηκα σκούπισα τα δάκρυα πλησίασα τον νιπτήρα του μπάνιου και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου και άνοιξα την πόρτα Μπροστά μου εμφανίστηκε ένας Derek ανήσυχος.

D: Μαριάννα είσαι κάλα ? τι έγινε και φωνάζατε ? Τα κορίτσια τρόμαξαν και μου είπαν να έρθω να σε βρω??? Εκλεγες??Με ρωτούσε με ένα ανησυχητικό ύφος. Με πλησίασε και έπιασε τα χέρια μου μέσα στα δικά του.

Μ: Εγώ.....οχι..δηλαδη ναι...

 Δεν ήξερα τι να πω. Η συμπεριφορά του Zayn ήρθε στο μυαλό μου εκείνη την στιγμή."Ναι και μην μου πεις ότι σε εκμεταλλευτικά γιατί είδα πως έλιωνες για πάρτη μου μικρό." Δεν άντεξα και για άλλη μια φορά τα δάκρυα μου κύλησαν. Έβαλα τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο μου και έκλαιγα με λυγμούς. Ο Derek με τράβηξε στην αγκαλιά του και γω συνέχιζα να κλαίω στο στέρνο του.

D: Έλα βρε Μαριάννα μου ηρέμησε.. Μου έλεγε καθώς μου χάιδευε τα μαλλιά...

Από έξω ακουγόταν φωνές. Μπορούσα άνετε να ξεχωρίσω του Zayn του Liam και του Harry. Πήρα μια βάθια ανάσα και κοίταξα τον Derek στα ματιά Εκείνος μου χαμογέλασε λυπημένα και με αγκάλιασε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε η Nicol και με κοίταξε σμίγοντας τα φρύδια της. Έτρεξε και με πήρε αγκαλιά κόντευε να με σκάση.

Ν: Συγνώμη αγάπη μου δεν ήξερα ότι θα σου φερόταν έτσι.... Είπε και με κοίταξε θλιμμένα.. Της χαμογέλασα αχνά.

Μ: Δεν φταις εσύ δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα εγώ φταίω νόμιζα ότι ήταν αυτός που έβλεπα όχι ένας διπρόσωπος... Είπα περνώντας μια βάθια ανάσα και κοιτώντας τον Derek που καθόταν σιωπηλώς στην άκρη του μπάνιου. Του χαμογελάσαμε και οι δυο και εκείνος ήρθε και μας πήρε αγκαλιά.

N: Άντε πάμε κάτω να φας και κάτι γιατί θα μου πεθάνεις στην πείνα οκ?? Με ρώτησε η Nicol κλίνοντας το μάτι στον Derek και σε μένα. Της χαμογέλασα πνιχτά.

Μ: έκτος ότι μου θυμίζεις την μαμά μου δεν πεινάω πλέον μετά από όλα αυτα. Της είπα καθώς βγήκαμε από το μπάνιο Στο διάδρομο ήταν τα παιδιά και ακόμα ακουγόταν φωνές από το δωμάτιο.

D:  καλά τι γίνετε μέσα και φωνάζουν έτσι ? Ρώτησε ο Derek απορημένα.

Louis: Ο Harry με τον Liam του τα ψέλνουν ένα χεράκι. Είπε πλησιάζοντας με και με φίλησε στο μάγουλο και μου χαμογέλασε αχνά.

Οι τόνοι ανέβηκαν και άλλο κάνοντας τον Liam να ακουστεί καθώς του είπε

" Σου είχα πει με άλλες κοπέλες κάνε ότι θες  αλλά με τα κορίτσια της παρέας θα είσαι κύριος. Το είπα η δεν το πα?"

"Δεν με παράτας ρε που μου την είδες και καλά ο αρχηγός του σπιτιού...!!"

Δεν άντεχα άλλο αυτήν την βαβούρα. Κάναμε νόημα εγώ η Nicol και ο Derek στους υπολοίπους να κατεβούν στο σαλόνι.Χτύπησα ευγενικά την πόρτα όμως απάντηση δεν πήραμε.Άνοιξα την πόρτα και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω μου.O Liam με κοίταξε συμπονετικά.

L: δεν ξέρω τι να πω Μαριάννα... είπε κατεβάζοντας το κεφάλι.

M: Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για τίποτα Liam.... δεν ευθύνεσαι αλώστε ο μονός που ευθύνεται είμαι εγώ που εμπιστεύτηκα το λάθος ανθρωπο!! Έτσι και αλλιώς  θα φύγω σε λίγο... είπα και του χαμογέλασα άχνα.Ο Derek και η Nicol με κοίταξαν ταυτόχρονα.

Μην ξεχνάτε να : 1. Ψηφίζετε 2. Πρόσθικη στην βιβλιοθικη 3. Σχολίαστε ώστε να γίνομε καλήτερη. Σας ευχαριστώ για την υπομονή!

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now