Κεφαλαιο 8ο

1.2K 79 5
                                    


Οι περισσότερες γυναίκες παραδίνονται από αδυναμία παρά από πάθος. Γι' αυτό συνήθως οι επιθετικοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άλλους, ακόμα και όταν δεν είναι γοητευτικοί.Στον έρωτα, μη ζητάτε το «ναι» από τα χείλη των γυναικών, αλλά από τα μάτια τους. Οι γυναίκες θέλουν να καταλαβαίνετε τι θέλουν χωρίς αυτές να το ομολογούν.

κατευθηνθηκαμε προς το σαλονι. Ο Ντερεκ εριχνε κλευτες ματιες. Ηταν καθησμενος στον καναπε με τον Νιαλλ και επαιζαν στο ηλεκτρονικο. Η Νικολ που βρισκοταν δυπλα μου προσπαθουσε να δει που ειναι οι υπολοιπη. Στο μπαλκονη ηταν ο λιαμ με την αγγελινα και απλοναν ρουχα. Ο λουις με την ζωη καθοταν αγγαλιτσα( ελεος με τα μελια χαχαχα).

Η Νικολ κανει μια αστεια φατσουλα και ρωταει "που ειναι ο αρκουδος μου ?".Βγαινει απο την κουζινα ο χαρρυ με μια ποδια." εδω αγαπη μου με ριξαν στην λαντζα"ειπε ταχα μου διθεν με μια στεναχορημενη γκριματσα. της εδωσε ενα γλυκο φιλακι και ειπε "που ειναι ο μπαμπας λιαμ ?"ειπε.Πεταγετε ο λιαμ απο το μπαλκονι και λεει χαμογελαστα. " τελος και η μπουγαδα.". "εγω τι μπορο να κανω ?"ειπα και χαμογελασα.

Ο λιαμ καθος το ακουσε αυτο γουρλοσε τα ματια και ειπε "επιτελους και ενα ατομο που ρωταει απο μονο του."ειπε και κοιταξε τον λουις καθοταν αναπαυτικα στον καναπε."αυτο ηταν σποντα για μενα ?" ρωτησε ο λουις ταχα θυμομενα "καλα πυ το καταλαβες.

Ξεκουβαλα απο τον καναπε. Λυπον μαριαννα θα πας στην κουζινα ειναι ο ζαυν με την μυρτω βοηθα τους λιγο γιατι θα μου γκρεμισουν την κουζινα."Ανοιξα την πορτα απο την κουζινα και ειδα τον ζαυν να μαζευει τα σκουπιδια και η μυρτω να πλενη τα πιατα.γυρισαν το βλεμμα τους προς τα εμενα. Ο ζαυν με κοιτουσε απο την κοριφη εως τα νυχια.

Η μυρτω με κοιταξε και σφηριξε λεγοντας "κουκλαρα τυχερος ο λεγαμενιος".εγω γελασα εβαλα την ποδια και της απαντησα" ναι σιγουρα.

φυγε τωρα απο τον νυπτιρα αναλαμβανο εγω."ειπα.εκεινη εβγαλε την ποδια και βγηκε απο την κουζινα. πλησιασα ον νεροχυτη και ξεκινησα να πλενω τα πιατα.

ο ζαυν μαζευε κατι τελευταια σκουπιδια που ειχαν μεινη. ενιωθα οτι με κοιταγε αλλα οταν γυρνουσα κοιτουσε αλλου.

Ο ζαυν ήταν εκείνος που έσπασε την σιωπή "λοιπόν πως σου φάνηκε το σπίτι ?"είπε αδιάφορα.

"Μου αρέσει πάρα πολύ"είπα δειλά και ξέπλυνα της τελευταίες σαπουνάδες από τα χέρια μου. Ο Ζαυν είχε τελειώσει και με περίμενε ."τι λες να φτιάξουμε ποπ κορν για μετά την πίτσα?"είπε και κρατούσε μια κατσαρόλα. Εγώ του χαμογέλασα θετικά

Κάναμε ότι χρειαζόταν και περιμέναμε να σκάσουν."το Μαριάννα δεν φαίνεται και πολύ αγγλικό" είπε αστεία

"ναι το ξέρω δεν ειναι,ειμαι από Ελλάδα και μένω εδώ με την μητέρα μου.."είπα σαν να είχα βάλει κασέτα

"και ο πατέρας σου ?"ρώτησε δειλά

" χώρισαν όταν ήμουν 7χρονων μένει μόνιμα Ελλάδα"είπα ψυχρά

"λυπαμε..εσυ εδώ γεννήθηκες?"ρώτησε προσπαθώντας να αλλάξει θέμα

"όχι γεννήθηκα Ελλάδα και 8 χρονών ήρθαμε με την μητέρα μου εδώ, όσο για το όνομα είναι δυο και είναι από της γιαγιάδες μου. είναι Μαρία και Άννα"

"Λοιπόν πως πάνε τα προσωπικά σου έχεις αγόρι ?"είπε

"όχι δεν έχω, χώρισα πριν ενάμιση χρόνο εσύ ?"ειπα και ολα επανυρθαν στο μιαλο μου.

"οχι δεν εχω, δεν εχω κανει ποτε και καμια σοβαρη σχεσει." ειπε γελώντας και συνέχισε"εσύ γιατί χωρισες αν επιτρέπετε ?"ειπε περιμένοντας να με ακούσει με προσήλωση.

" πήγε με την κολλητή μου."είπα και κατέβασα το βλέμμα μου στο πάτωμα Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου. πριν προλάβω να σκουπίσω το δάκρυ μου, το έκανε εκείνος.

Το πρόσωπο του ήρθε κοντά στο δικό μου. Τα χείλια μας ήταν σε απόσταση αναπνοής όταν....

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now