Κεφαλαιο 12ο

861 64 11
                                    

Το πιο ωραίο μακιγιάζ για μια γυναίκα είναι το πάθος, Αλλά είναι πιο εύκολο να αγοράσει κανείς καλλυντικά.Ένα φόρεμα δεν έχει κανένα νόημα αν δεν εμπνέει έναν άντρα να θέλει να σου το βγάλει.Η γυναίκα είναι το μεγαλύτερο αριστούργημα του Θεού, κυρίως όταν έχει το διάβολο στο κορμί της.

Στην διαδρομή δεν σταμάτησα να πετάω χαζομάρες. Εκείνος ότι και αν έλεγα μου χαμογελουσε.Οταν φτάσαμε στο σπίτι τον παιδιών πάρκαρε.

Όμως η δικιά μου ζώνη κάτι είχε πάθει η' ήμουν τόσο τύφλα που δεν μπορούσα να ανοίξω την ζώνη.

Είδε ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω και άνοιξε την πόρτα για να με βοηθήσει. Καθώς προσπαθούσε να λύσει την ζώνη ασυναίσθητα του χάιδεψα το μάγουλο.

Εκείνος δείχνοντας να το απολαμβάνει χαμογελούσε. Όταν το κατάφερε προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο όμως τα ποδιά μου δεν με κρατούσαν άλλα από της πανύψηλες γόβες μου και έτσι τα έβγαλα.

Ζ: πας καλά παιδάκι μου? θα πατήσεις τίποτα και θα τρέχουμε βάλε τα παπούτσια σου σε παρακαλώ.

Μ: δεν μπορώ βρε zayn μου... είπα ζαλισμένη. Για άλλη μια φορά πήγα να σωριαστό κάτω ο zayn με πρόλαβε.

Με σήκωσε στην αγκαλιά του και κουβάλησε και τα πράγματα μου.''αχ τι γλυκούλης που είσαι βρε Zayn για αυτό σ'αγαπω.''του ψιθύρισα καθώς μπαίναμε στο σπίτι.

Τον κοιτούσα και ταξίδευα στα μάτια του τα μελί. Εκείνη την στιγμή ο zayn με φίλησε. Μου ζήτησε πρόσβαση στο στόμα μου και εγώ του την έδωσα.

Πρώτη φορά με φιλούσε κάποιος με τόσο πάθος.Ανεβήκαμε στο δωμάτιο, και άφησε τα πράγματα μου στην άκρη χωρίς να σταματήσει να με φιλάει.

Πέρασε τα χέρια του πίσω από την μέση μου καθώς με φιλούσε και μου έβγαλε το φόρεμα.Πλέον είχα μείνει με τα εσώρουχα.

Σταματήσαμε το φιλί μιας και δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα.Έβγαλε και εκείνος τα ρούχα.Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι , ήμασταν και οι δυο πλέον με τα εσώρουχα.

Άρχισε να με φιλάει ξεκινώντας από τον λαιμό της αφήνοντας μου σημάδια. Λες και ήθελε να το σιγουρέψει ότι είμαι δικιά του.

Μου αφαίρεσε το σουτιέν και μου πιπιλούσε το στήθος. Ένας μικρός αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου. Εκείνος με κοίταξε και μου χαμογέλασε.

Συνέχισε να με φιλάει κατεβαίνοντας προς τα κατω. Μου έβγαλε το εσώρουχο και άρχισε να με φιλάει εκεί κάτω.Ένιωθα το σώμα μου να παραληρεί.

Άρχισε να τρίβει την περιοχή μου.Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα η ηδονή που μου πρόσφερε ήταν απερίγραπτη. Πάνω στην ηδονή έπεσα πάνω του φιλώντας τον με πάθος.

Φιλιόμασταν αρκετή ώρα μέχρι που έβαλα τον zayn από κάτω μου και ανέβηκα από επάνω. Άρχισα να τον φιλάω και να κατεβαίνω προς τα κάτω.Του τράβηξα το μποξεράκι και εμφανίστηκε ο ανδρισμός του.

Άρχισα να το χαδεύω και βλέπω τον Zayn να γέρνει το κεφάλι του προς τα πισω. Το έβαλα στο στόμα και τον άκουσα να βγάζει αναστεναγμούς.

Μετά από λίγη ώρα που έπαιζα μαζί του ο Zayn με έφερε από κάτω της. Για λίγα λεπτά κοιτούσε ο ένας τον άλλων

Εκείνος πήρε το όργανο του και κατευθύνθηκε προς την είσοδο της.

Μ: περίμενε

Ζ: τι έγινε μωρό μου δεν θες?

Μ: όχι δεν είναι αυτό άπλα είναι η πρώτη μου φορά... είπα ντροπαλά κατεβάζοντας το βλέμμα μου

Εκείνος μου σήκωσε το πιγούνι με το χέρι του για να με βλέπει Με φίλησε απαλά στο στόμα.Μπήκε μέσα μου αργά κάνοντας με να βγάλω μια κραυγή πόνου . Συνέχισε να μπαινοβγαίνει αργά μέσα μου κάνοντας με να χώσω τα νύχια μου στην πλάτη του.

Ακόμα πονούσα αρκετά κάνοντας τα ματιά μου να δακρύζουν. Ο zayn με κοίταξε ανησυχητικά.

Ζ: μωρό μου είσαι ενταξει?? μήπως θες να σταματησω?? πονας?? με έβρεξε από ερωτήσεις..

Μ: είμαι εντάξει συνέχισε..

Συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό. Σε λίγο ο πόνος είχε εξαφανιστεί και το μόνο που είχα ήταν ηδονή.Φτάνοντας και οι δυο στην κορυφή σφίγγοντας με στην αγκαλιά του.Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι βυθιζόμενοι σε ένα γαλήνιο ύπνο .

Χίλια συγνώμη που άργησα άλλα δεν έχω και πολύ έμπνευση τελευταία γι αυτό μπορεί να αργό να ανεβάζω. Δεν ξέρω αν σας άρεσε η ερωτική σκηνή γιατί είναι πρώτη φορά που γράφω.

Μην ξεχνάτε να : 1. Ψηφίζετε 2. Πρόσθικη στην βιβλιοθικη 3. Σχολίαστε ώστε να γίνομε καλήτερη. Σας ευχαριστώ για την υπομονή!

One moment can change everything (TYS_GR)Where stories live. Discover now