1~ Meet My Brother

3.1K 166 30
                                    

Chayenne pov

'Chayenne!' schreeuwt Luke vanaf beneden. Wat wil hij nu weer? Ik sta op en wandel rustig naar beneden. 'Ah eindelijk! Chayenne wat ik je wou vertellen de jongens komen zo meteen dus laat die lelijke smoel van je niet zien oke?' ik knik naar Luke en wandel weer naar boven. Het blijft grappig hoe hij met zijn handjes zwaait als hij praat. Maar goed, wat je net dus hebt gelezen zo ziet mijn leven er dus elke dag uit. Geweldig toch? Beledigd worden door je broer. Ik plof op mijn bed neer en sta meteen weer op. Wauw, dat was even te snel. Ik houd mijn handen voor mijn ogen omdat ik een paar zwarte vlekken zie. Lage bloeddruk.

'Chayenne heb je al ontbeten?' Hoor ik mijn moeder schreeuwen nog voor ik een vest kan vastnemen. 'Nee mam ik kom!' Schreeuw ik terug. 'Je zou ontbijt misschien beter eens overslaan om wat af te vallen.' Mompelt Luke die voorbij mijn kamerdeur loopt. Ik rol met mijn ogen en doe iets met mijn handen wat op "bla bla bla" moet lijken. Ik ben wat molliger maar maakt het uit? Met een gebogen hoofd loop ik de trap af. Niet omdat ik gekwetst ben door wat Luke zei maar gewoon om niet te vallen. Het komt vaak genoeg voor dat ik van de trap sukkel.

'Hey lieverd.' Glimlacht mam als ik de keuken in wandel. 'Hoi mam.' Zeg ik met een grote glimlach. Net als ik een bord wil nemen gaat de bel. 'Ik ga wel!' Schreeuwt Luke die de trap af stormt. Laat hem vallen, laat hem vallen, laat hem vallen. 'Hai.' Klinkt de stem van Michael. Damn it! Mama wandelt naar de berging en ik kijk twijfelend naar de woonkamer. Eigenlijk wil ik nu naar boven maar dan ziet Michael me en dat wil ik ook niet. Toch beslis ik om langs hen door te gaan. Ik duw de deur open en bots met de deur tegen iemand aan. Luke draait zich razend om en grijpt met één hand mijn keel vast. 'Was je wat van plan kleine?' Sist hij in mijn oor. 'I-ik niets.' Mompel ik en trek met mijn vingers aan zijn hand om los te komen. Hij laat me los en duwt me dan in de richting van de trap. Dat ging ook maar net goed. Als ik in de hal kom staat de deur nog open. Typisch Luke. Ik zucht, schud mijn hoofd en wandel naar de deur om die te sluiten. 'Godver!' Schreeuwt iemand van achter de deur. Geschrokken trek ik hem weer open. 'B*tch.' Scheld Ashton die met zijn hand over zijn voorhoofd gaat. 'Dat moet je nog eens proberen!' Schreeuwt hij wijzend met zijn vinger. Overrompelt zet ik een stap achteruit en knik ik. Hij duwt me aan de kant en wandelt dan de woonkamer binnen. Nooit gedacht dat ik de deur in Ashton zijn gezicht zou gooien.

Als Calum binnen is sluit ik de deur wel en wil naar boven wandelen als ik Luke hoor schreeuwen. 'Mam dat meen je niet!' Ik wandel de woonkamer binnen en daar staart iedereen naar de keuken. 'Je neemt Chayenne mee Luke punt aan de lijn.' Klinkt de stem van mijn moeder. Ik zucht en staar naar mijn voeten. Weer een ruzie over mij? 'Nee mam! De jongens hebben een hekel aan haar en ik ook!' Zucht Luke. Nou dat is inderdaad niets nieuws. 'Luke lieverd overdrijf niet zo! Ze is je zusje! Je hoort voor haar te zorgen dus nu neem je haar mee punt.' Zegt mijn moeder geïrriteerd. 'Maar Chay-' 'Luke ik meen het je neemt haar mee en doet normaal!' Kapt mijn moeder hem af. Luke stormt de keuken uit en geeft me expres een duw als hij langs me loopt. Lekker volwassen.

 'Veel plezier!' roept mijn moeder nog vanuit de keuken. Ashton mompelt iets wat ik niet versta en duwt me naar buiten. 'Moet ze echt mee?' Hoor ik Michael aan Luke vragen. Luke knikt zuchtend en sleurt me aan mijn arm mee. 'Luke misschien moet je een beetje kalmer doen.' Mompelt Calum. 'En waarom dan wel?' Vraagt Luke terwijl hij een verwoestende blik op Calum werpt. Dat ziet er niet echt flaterend uit broertje. 'Gewoon voor jezelf ik wil niet dat er hetzelfde gebeurt als met Sterre.' Mompelt Calum. Luke duwt me zo hard dat ik tegen Calum aanval. 'Je laat Sterre hier buiten! Dat is helemaal anders!' Schreeuwt hij. Hij werpt Calum nog een dodelijke blik toe en wandelt verder. Ik schraap mijn keel en sta rustig op. 'Wie is Sterre?' Vraag ik zacht. Als ik rondkijk ontwijkt iedereen mijn blik. 'Ach doorlopen en geen vragen stellen! Achterlijke hoer.' Schreeuwt Michael en hij geeft me een duw in de juiste richting. Ik een hoer? Alsjeblieft, Michael, jij komt anders ook in de buurt met zo een libido.

Als we bij een gebouw aankomen richt Luke zich weer tot mij. 'Jij wacht hier en je zegt tegen niemand dat je mijn zusje bent!' Sist hij met de nadruk op "zusje." Ik ben dan misschien twee jaar jonger maar mentaal sta ik veel verder als hij. Ik mompel iets en ga een beetje verderop op een muurtje zitten.

'Chayenne!' Klinkt er als ik nog maar net 3 seconden zit. Ik kijk op en duik ineen als Luke op me afkomt. Hij sleurt me van het muurtje waardoor ik voorover val. Een pijnscheut gaat door mijn knie maar ik verbijt mijn tranen. 'Sta op!' Brengt Luke uit. Ik kruip overeind en veeg over mijn broek. 'Wat zei ik nu? Gewoon wachten meer niet!' Ik knik met een fronsende blik. Mag ik nu ook al niet meer gewoon zitten? Is zelf dat er al te veel aan? Luke begint op me te preken en ik kijk een beetje onverschillig rond. Zonder hem nog een blik te gunnen wandel ik naar de ingang van het gebouw. Ik hoor voetstappen achter me en maar die stoppen als snel als ik de deur met een harde klap dicht gooi. Eenmaal binnen hoor ik een stem zingen. Klinkt goed. Ik wandel op het geluid af en duw schaamteloos de deur open. Een radio? Logisch dat er een mooie stem uitkomt. Ik begin een beetje mee te neuriën en bewonder de spullen die er in de kamer staan tot de deur open gaat.

hey lamacorns en unicorns

hier het eerste hoofdstukje! Ik hoop dat jullie het goed vinden. Laat zeker in comment achter wat je vindt en man dit klinkt zo marginaal. Ik schrijf altijd hetzelfde.

~Pray for the world~

Follow= Follow back

♥hou van jullie♥

XxElisexX

I don't want to be his sister! Where stories live. Discover now