24~ I'm So Sorry

1.2K 98 45
                                    

Chayenne pov

'Chayenne!' Hoor ik mijn moeder schreeuwen vanaf de andere kant van de deur. Ulgh. Ik gooi mijn telefoon op de grond en wandel naar de deur. 'Wat is er?' Vraag ik terwijl ik tegen de deur leun. 'Doe die deur open en kom hier Luke heeft me alles vertel-' 'Luke liegt!' Onderbreek ik haar schreeuwend. Enderzijds in paniek en anderzijds verveeld. 'Ik denk het niet, kom uit die kamer en praat met je moeder.' Ik zucht en haal de deur van het slot. Ik open hem en kijk mijn moeder recht in haar ogen. Oeh die is niet blij... 'Ik ben net wakker, ik kom uit bed, wandel naar de keuken en wat zie ik? Calum verrot geslagen! Luke die met een nors gezicht vertelt wat er gebeurt is en dan kwaad naar buiten loopt, Ashton met zijn handen in zijn haar en Sterre vol met blauwe plekken! Wat heb jij precies gedaan jongedame?' Overspoelt zet ik een paar stappen achteruit. Waarschijnlijk heeft Luke haar weer van alles wijs gemaakt. 'Wel ik heb een honkbalknuppel gekocht en ik wou hem uittesten dus heb ik dat gedaan op Calum en Sterre. Ashton en Luke woude hem ook uittesten maar ze mochten niet van mij en daarom zijn ze nu zo kwaad. Doei.' Ik probeer de deur weer dicht te doen maar het lukt niet omdat mama haar voet tussen de deur steekt. 'Geen tijd voor grapjes Chayenne.' Sist ze en ze doet de deur weer open. Ik zucht en mompel iets onverstaanbaar. 'Kijk Chayenne ik weet niet precies wat hier gaande is ik weet alleen wat Luke me vertelt heeft maar ik weet wel zeker dat ik over 3 uur op het vliegveld moet zijn. Dus ik heb geen tijd om dit uit te pluizen maar ik zweer het Chayenne je gaat je koest houden.' Preekt mama op me. Ik mompel weer iets onverstaanbaars en wil langs haar doorlopen maar ze neemt mijn arm vast en trekt me terug naar zich toe. 'Ik meen het Chayenne.' Sist ze in mijn oor terwijl ze iets te hard in mijn arm knijpt. 'En ik ben geen klein kind meer mam!' Schreeuw ik als ik mijn arm ruw lostrek. Ik werp haar nog een kwade blik toe en wandel dan de woonkamer in. Ik weet dat ze Luke liever heeft dan mij maar moet ze daarom zo doen? Ik weet dat ik doordraaide maar... Ulgh

'Chayenne is alles in orde met je?' Vraagt Sterre die op me afstormt en me in haar armen neemt. 'Zo goed als.' Mompel ik nog steeds op mijn tenen getrapt door wat mama tegen me zei. Ik wandel naar koffieapparaat en zet er een tas onder. Terwijl ik daarmee bezig ben hoor ik een kleine discussie achter mij. Niet dat ik kan verstaan wat er gezegd wordt maar ik weet gewoon dat het om mij gaat. 'Waar is Luke?' Vraag ik haast mompelend zonder me om te draaien. 'Wandelen denk ik.' Antwoord de stem van Ashton en ik hoor aan de manier waarop hij spreekt dat hij een gesprek wilt aanknopen. Maar daarna negeer ik hem weer vlak af. Iemand laat een zucht ontsnappen en daarna gaat de deur open. Ik kijk subtiel om en zie dat Sterre en Ashton de kamer uitstappen. 'Euh Chayenne?' Haalt de stem van Calum me uit mijn gedachten. Mijn adem stokt even voor ik me snel helemaal omdraai. 'Ja?' Calum wrijft ongemakkelijk met zijn hand in zijn nek en kijkt dan naar me op. 'Kijk, euhm het spijt me van die tweet.' Hoor ik hem mompelen. 'Het was niet mijn bedoeling je te kwet-' Voor hij zijn zin kan afmaken sluit ik mijn armen rond zijn lichaam. 'Het spijt me.' Mompel ik. Ik voel dat Calum even twijfelt maar dan toch zijn armen om me heen slaat. 'Je hoeft geen sorry te zeggen jij kan er niets aan doen.' Fluistert hij in mijn oor. Ik haal diep adem waardoor Calum zijn greep verstrakt. 'Ik hou van je.' Mompel ik terwijl ik zijn geur opsneuf en mezelf helemaal tegen hem aan druk. 'Ik meer van jou.' Mompelt hij terug. Ik grinnik en duw hem een beetje van me af. 'Dat kan niet.' Calum grinnikt ook en geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Dat kan wel.' 'Niet.' Mompel ik zacht en knuffel hem dan weer.

'Had je overlaatst geen haarverf gekocht?' Vraag ik na een paar minuten. Calum kijkt op me neer en knikt dan met een verbaast gezicht. 'Zullen we die anders nu gebruiken?' Vraag ik in de hoop iets samen te kunnen doen met Calum. Ik weet dat ik er niets aan kan doen maar toch voel ik me schuldig tegenover hem, ik bedoel maar ik heb hem in het gezicht geslagen en ben helemaal doorgedraaid. 'Ik hoop dat je bedoelt op jou haar want ik denk niet dat ik met de kleur sta.' Grinnikt Calum terwijl hij zijn handen op mijn onderrug legt en een beetje naar achter leunt. Ik grinnik even en glimlach naar hem. 'Hangt ervan af welke kleur het is.' Calum grinnikt ook en trekt me dan mee naar de badkamer.

Als heel de routine met mijn haar gedaan is gaat nog voor ik ernaar kan kijken mijn telefoon af.

'Met Chayenne Hemmings?'

'Chayenne Hemmings waar blijf je?!'

'Euh met wie spreek ik?'

'Met je baas misschien.'

'...'

'Als jij niet binnen 20 minuten op je werk bent ik meen het Chayenne dan zwaait er wat!'

(Moest je het niet begrepen hebben de vetgedrukte woorden zijn de woorden die haar baas zegt.)

Voor ik het besef wordt de lijn dichtgegooid en blijf ik met een verwrongen gevoel naar het piep signaal luisteren. 'Slecht nieuws?' Klinkt de stem van Calum achter mij. Ik knik en blijf met de telefoon in mijn hand vooruit staren. 'Wil je je haar niet bewonderen?' Ik moet zeggen dat je er vreselijk goed mee staat.' Ik glimlach en vind eindelijk de moed om de telefoon neer te leggen. Ik draai me om en staar in de spiegel. Naar mijn haren die, al zeg ik het zelf, prachtig over mijn schouders vallen. 'De kleur is prachtig Calum.' Mompel ik verwondert terwijl ik hem via de spiegel in zijn ogen kijk. Als ik hem aankijk heb ik het gevoel dat we geen koppel meer zijn maar twee mensen die elkaar leuk vinden en nog niet samen zijn en daardoor in elkaars buurt stuntelen. Ik vraag me af of hij dat ook voelt al ben ik bijna zeker dat dat zo is. Of niet?

'Calum mijn baas belde net ik moet eigenlijk gaan werken, ik vind het heel stom maar het moet. Zullen we anders na mijn werk iets gaan doen?' Calum knikt met een glimlach en geeft me een kus. 'Om hoelaat ben je klaar?' Vraagt hij als hij mijn hand vastneemt. 'Het is nu euhm... 11 uur dan ben ik ongeveer klaar om 17 uur.' Calum knikt en geeft me een kus op mijn hand. 'Tot straks.' Glimlach ik. Hij knikt weer en wandelt dan na dat hij me een knuffel heeft gegeven de kamer uit. Ik spurt snel naar mijn kamer en trek het eerste beste kleren aan die ik tegenkom. Daarna grits ik nog snel een stuk fruit uit de fruitschaal op tafel en wandel naar buiten. Op naar mijn werk.

Hay lamacorns en unicrons
Weer eens een update. Ik weet het een heel crap hoofdstuk maar jah... sorry.
Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden om te lezen en dat jullie zeker gaan verder lezen!
Ook wil ik jullie nog eens bedanken :)
Echt bedankt voor alle reads enzo maakt me heel blij :)

En jah, bijna vergeten, een aantal mensen hebben mij gevraagd om een nieuwe fanfic te schrijven met one direction. Zouden jullie dat willen? Laat het even weten in de comment!

Hou van jullie

~Pray for the world~

XxElisexX

I don't want to be his sister! Where stories live. Discover now