33~ Lenny Pearce

548 49 20
                                    

Chayenne pov

'Klaar om te publiceren?' Vraagt Mona terwijl ze het pijltje van de computermuis boven op het woord "upload" houdt. Ik haal diep adem en knik. We hebben twee weken geen therapie gehad en hebben aan de clip gewerkt. Het was niet zoals we gepland hadden maar we waren veel te enthousiast dus besloot Mona om de clip maar ineens af te werken. We hebben ook onze groepsnaam verandert, het is niet meer "Escape from hell" maar "The Pretty Reckles", we vonden het beter klinken. 'Gepubliceerd!' Schreeuw Mona en springt glimlachend op. Ik begin net als Fiona te gillen. 'Mogen we een link op onze twitter plaatsen?' Vraag ik aan Mona. Ze knikt en haalt mijn telefoon uit de doos die ze eerder is gaan halen. Ik plaats meteen een link naar de video en krijg ook al meteen een reactie terug. Van Luke weliswaar.

@Luke5SOS:

Ik grinnik en laat de foto aan Luca zien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik grinnik en laat de foto aan Luca zien. Die begint te lachen net als ik. 'Hij is gewoon bang dat je beroemder wordt dan hem.' Ik knik en haal mijn schouders op. 'We zien wel, ik ben echt niet bang voor zijn dislike.'

Ik scrol door mijn meldingen tot een tweet mijn aandacht trekt.

@LennyPearce: Check dit : Heaven Knows FROM THE PRETTY RECKLESS @ChayHemmo

Ik kan het niet laten om te gillen en met mijn voeten te stampen. 'Wat is er aan de hand?' Vraagt Luca die zijn handen op zijn oren legt. Ik kan niet stoppen met glimlachen en laat hem e tweet zien. 'Ja, en?' Vraagt hij en fronst. 'Ken je ze niet?' Vraag ik schreeuwend. Voor hij antwoord begin ik het liedje al te zingen en hun dans te doen.

"I got a drink in may hand and my homies do too the vibe is in the air K feel it, and all I know is these girls look good, they're nice young I can't believe it. I love my life!"

'Waar komt dat vandaan?' Vraagt Luca grinnikend. 'Justice crew.' Grinnik ik en blijf dansen en zingen. 'Ik ken hen niet.' Grinnikt Fiona. 'Wat?' Schreeuw ik en richt me tot haar. 'Ze zijn de beste dansers en zangers die er bestaan, ik leer jullie het dansje en dan tweeten we het en taggen we hen.' Er wordt goedkeurend geknikt. Ik zet hun muziek op en leer hun eerst de tekst en daarna het dansje.

'Jullie kunnen ook de clip na maken en iedereen een solo geven.' Stelt Mona voor. 'Nee, ik denk dat het beter is als we gewoon het refrein zingen.' Antwoord ik en kijk naar de anderen voor bevestiging.

'Chayenne tweet!' Schreeuwt Jay en gooit mijn telefoon naar me toe. Ik probeer hem te vangen maar hij valt op de grond. 'Goeie!' Grinnik ik en raap hem op. Ik plaats het filmpje op twitter met een tekstje

 Ik plaats het filmpje op twitter met een tekstje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I don't want to be his sister! Where stories live. Discover now