26~Spread your wings and fly away

728 60 41
                                    

Chayenne pov

'Wat heeft dit te betekenen?' Schreeuwt een stem achter ons. Dan zijn we eens alleen samen is er weer iemand die het moet verpesten. Ik draai me om en zie een best brede man staan. Natuurlijk, het kon ook weer niet anders. 'Sorry meneer het begon te onweren en wij dachten d-' Begint Calum maar de man kapt hem af. 'Dachten dat we even konden binnenbreken in een hut die eigenlijk totaal niet van jullie is? Goed bezig zou ik zeggen! Als jullie niet binnen twee minuten mijn huis uit zijn dan zorg ik er persoonlijk voor dat jullie buiten worden gezet.' Ik mompel iets onverstaanbaars en sta samen met Calum op. 'Wat een chagerijnige man.' Zucht ik. Calum grinnikt en wandelt langs de man door naar buiten. Ik volg hem maar werp de man nog een fronsende blik toe. Soms snap ik mensen niet.

'Wat nu?' Vraag ik als we in de regen staan. 'Een regendansje doen?' Stelt Calum voor als hij dom begint te springen. Ik begin te lachen terwijl hij maar verder danst. Gelukkig dat de sneeuw voor een groot deel weg is gsmolten door de regen anders zat hij nu nog tot aan zijn knieën in de sneeuw. Dat had misschien grappig geweest maar niet zo aangenaam denk ik.

'It's raining men hallelujah!' Begint Calum te schreeuwen terwijl hij danst. 'It's raining men hallelujah.' Ik grinnik en sla mijn armen over elkaar. Het is dan ook zo damn koud hier in de regen. Logisch want warme regen heb je alleen bij ons in Australië hier in Parijs is het om te sterven. Misschien is het tijd om terug te gaan naar Australië. Ik woon hier nu al zo lang en misschien wordt het tijd om afscheid te nemen. Dan verhuis ik we ergens anders heen ver weg van iedereen.

Ik word uit mijn gedachten gehaald door mijn telefoon. Calum blijft rustig dansen dus ik neem mijn telefoon erbij om mijn bericht te lezen. Mijn telefoon wordt dan wel helemaal nat maar ik ben toch aan een nieuwe toe. Dit ding heeft soms al moeite om gewoon een bericht te versturen of te ontvangen.

"Hey kleuter waar hang je uit?"

Gok eens van wie dit bericht is. Goed zo, van Luke. Hij is ook altijd in staat om mijn humeur te verpesten en ruzie te zoeken

"Kleuter? Zegt degene met het brein van een mier."

"Wat je wil, waar ben je?"

"Zijn je zaken niet."

"Ga je nu weer ruzie zoeken?"

"Jij daagde me uit door me kleuter te noemen."

"Oh ja, ik was even vergeten dat je altijd zo licht geraakt bent."

"Doe toch even normaal."

"De wereld zou mooier zijn als jij er niet was."

"Ik heb je niet gevraagd om naar Parijs te komen had bij mama gebleven."

"Dat was inderdaad slimmer geweest."

"Spijtig dat jij niet van de slimste bent he.

"Ik heb je commentaar echt niet nodig."

"Ik jou ook niet."

"Als ik dood zou gaan zouden er ten minste mensen zijn die me zouden missen, dat kan jij niet zeggen."

"Ik zou maar niet zo een grote mond opzetten."

"Wat ga je doen? hyperventileren?"

"Rotkind."

"toevallig dat zegt iedereen op twitter over jou."

"Wat kan twitter mij schelen."

'Ben je nu weer ruzie aan het maken met Luke?' Vraagt Calum zuchtend. 'Je doet net of het allemaal mijn schuld is.' Antwoord ik als ik mijn telefoon in mijn broekzak steek. 'Dat heb ik nu ook weer niet gezegd.' Grinnikt hij als hij een lok haar achter mijn oor steekt. 'Maar zo komt het wel over.' Mompel ik koppig als ik mijn hoofd tegen zijn borst aandruk. Hij slaat zijn armen beschremend om me heen en legt zijn kin op mijn hoofd. Ik voel zijn warmte en snuif zijn geur op.

'Ik heb een goed idee.' Verbreekt Calum ons moment. 'We gaan nu naar huis en we gaan op je kamer zitten.' 'Ma-' voor ik kan protesteren heeft hij me alweer mee naar de auto getrokken. Wat is die jongen toch allemaal van plan? De rit naar huis duurde minder lang dan de rit hier heen. Misschien omdat ik geen blinddoek opmoest.

Als we dan eindelijk op mijn kamer zijn neemt Calum een pen en papier en komt voor me op de grond zitten. 'Chayenne, ik wil dat je alles wat je dwarszit hier opschrijft.' Hij zet zijn woorden kracht bij door een papier in mijn richting te schuiven. 'Alles?' Herhaal ik vragend. 'Alles.' bevestigd hij. Uit het niets begin ik te lachen. Nu is hij degene die fronst. 'Wat is er nu zo grappig?' Vraagt hij. 'We waren net dat koppel uit "the fault in our stars." Okay? Okay. Maar dan met Alles? Alles.' Calum grinnikt en begint zelf ook op het papier te schrijven.

Ik steek mijn pen in mijn mond en bijt erop terwijl ik nadenk wat ik moet opschrijven. Het is niet zo makkelijk als je denkt alles opschrijven wat je dwarszit.

Na een tijdje hebben ik en Calum beide 3 brieven vol geschreven. 'En nu?' Vraag ik als ik ze opplooi. 'Nu gaan we ze verzegelen.' Ik knik en steek ze in de envelop die Calum me aangeeft. Hij smelt een beetje van de kaars boven de brief en duwt er daarna met een kurken stop op. Dat doet hij ook bij zijn eigen brief en dan neemt hij een lang touw. 'Wat gaan we nog meer doen dan?' Vraag ik. 'Nu je zet je twitter naam of je telefoon nummer op de brief.' Ik knik en zet "@ChayHemmo" op de plaats waar normaal de afzender staat. Calum doet hetzelfde maar dan met zijn twitter naam. Dan bindt hij het koord rond de brief en neemt hij twee ballonnen uit de hoek van de kamer. Je denkt nu waarom staan er ballonnen? De ballonnen met helium van het trouwfeest moesten toch ergens heen. We knopen beide een ballon vast aan onze brief. 'En nu?' Calum geeft me een kus op mijn wang en trekt me dan recht. Hij trekt me mee door de woonkamer naar buiten. 'Nu laat je alles wat je dwarszit vliegen.' Omdat ik frons laat Calum als voorbeeld zijn ballon los. Zijn brief vliegt meteen naar boven. Ik staar hem na en laat dan zelf mijn brief los. Calum trekt me in een knuffel en we staren de ballonnen na. 'Opgelucht?' Vraagt Calum als hij met zijn armen over mijn rug wrijft. 'Vreemd genoeg wel.' Mompel ik.

Hey lamacorns en unicornsEindelijk nog eens een hoofdstuk, het was al heel lang geleden

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Hey lamacorns en unicorns
Eindelijk nog eens een hoofdstuk, het was al heel lang geleden. Oops?

Ik wil jullie nog maar eens bedanken voor alle steun en votes en comments het betekent echt veel voor me.

Willen jullie ook even dit filmpje bekijken

Ik houd je ook niet tegen het te delen met vrienden,...
Het heet gewoon "wat wij echt denken"

And always remember...
Wattpad isn't about how much votes, reads or comments you have, it's about finding a talent, support people to get better and learn from the people around you. Write if you like it and not because you want to have more followers, reads,... When you write just for fame you will never enjoy it as much as you do it because you like it.❤

❤Hou van jullie❤

Pray for the world🌹

XxElisexX

I don't want to be his sister! Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon