19~Before The Wedding

1.5K 120 41
                                    

Chayenne pov

'Chayenne ik weet wat dit is.' Grinnikt Luke met een peinzende blik. 'Dit is een prank.' Ik kijk Luke overdreven verwondert aan. 'He what?' Luke begint te lachen en trekt me recht. Hij wil me in een knuffel trekken maar ik zet mijn hand op zijn borst. 'Ga niet te ver brother.' Luke rolt met zijn ogen en wandelt richting de deur. Voor hij de deur opent draait hij zich om. 'Chayenne?' Ik kijk op. 'Zou je euhm... neeh laat maar.' Hij opent de deur en wandelt meteen weg. 'Vreemd.' Mompel ik. Luke is nog maar net weg en Calum stormt binnen. 'Je had hun gezicht moeten zien.' Lacht hij als hij me in een knuffel trekt. 'Calum! Michael en Machteld kunnen meteen binnenstormen! Dus laat me los.' Calum pruilt en laat me los. 'Maar ik mis je zo.' Glimlacht hij als hij zijn handen op mijn onderrug legt. Ik kan het niet laten om te blozen en weg te kijken. Hij zet zijn vingers onder mijn kin zodat ik hem aankijk. Hij kust me en trekt me dichter tegen hem aan. Ik verbreek de kus en leg mijn hoofd op zijn borst. 'Je hart klopt.' Mompel ik zonder dat ik het echt doorheb. 'Het klopt voor jou.' Hoor ik hem fluisteren. 'Technisch gezien klopt het om je in leven te houden.' Grinnik ik. 'Momentverpester.' Hoor ik hem nog mompelen voor hij me loslaat. We wandelen samen naar het woonkamer waar iedereen zit. Djamilla met bloem in haar haar, Sterre met een zuur gezicht, Luke met zijn lelijke smoel, Ashton en Michael nog steeds rondzoekend en Machteld niets vermoedend. 'Morgen is de trouw.' Glimlacht Luke. Euh wha? 'Hebben jullie alles al geregeld?' Vraag ik vol ongeloof. Djamilla en Luke kijken elkaar aan en knikken. 'We wilden snel trouwen dus we hebben het allemaal snel geregeld.' Ik knik maar gewoon. 'Hebben jullie al een taart?' Hoor ik Calum vragen. 'Oh shit!' Schreeuwt Luke die zichzelf op zijn voorhoofd slaat. 'Ik zal wel snel een taart regelen.' Grinnikt Ashton die opstaat en meteen naar de telefoon grijpt. Hoe kan je de taart nu vergeten? Dat is misschien het belangrijkste van het hele feest ik bedoel maar...

Een paar uur later is Djamilla samen met Sterre en Machteld weg naar de moeder van Djamilla om daar te overnachten. Je kent dat wel die traditie dat je moeder je klaarmaakt voor je trouw enzo. Het komt erop neer dat ik nu alleen met de jongens zit opgescheept. Heel de avond zijn ze Luke aan het kalmeren omdat hij te zenuwachtig is voor de rest hebben ze gepraat en wat gedronken er was niet echt een vrijgezellenfeest dus ik ben maar vroeg gaan slapen.

De volgende ochtend spurt ik met een handdoek rond mijn lichaam de kamer van Calum binnen. 'Cal! CAL!' Omdat hij gewoon in zijn bed blijft liggen en niet reageert neem ik zijn gitaar uit de hoek van de kamer. 'Teddy!' Schreeuw ik als ik hem met de gitaar sla. Hij schiet recht en ik leg de gitaar weg. 'Calum je moet me helpen ik weet niet wat ik moet aandoen en hoe ik mijn haar moet doen en hoe ik-' verder kom ik niet want Calum kapt me af. 'Chayenne bae... sloeg je me net met mijn eigen gitaar?' Ik knik en haal mijn hand door mijn natte haren die tot over mijn heupen hangen. 'Maar Calum je moet me helpen en-' 'Chayenne het is 5 uur in de ochtend!' Calum wrijft slaperig met zijn handen in zijn ogen en zucht. Ik neem zijn badjas van de kapstok en trek hem aan over mijn handdoek. 'Wow, Chayenne, Je komt me om 5 uur in de ochtend wakker maken door me te slaan met mijn gitaar en nu ga je mijn badjas pikken? Je bevind je op gevaarlijk terein.' Hij grijnst en ik lach een beetje onschuldig naar hem.

Calum doet zijn T-shirt en broek aan en volgt me naar mijn kamer. Hij trekt mijn kast open en gaat meteen naar de jurken. 'Ik hou niet van jurken.' Mopper ik als ik op het bed plof. 'Jij houdt er niet van maar ik wel.' Glimlacht hij. 'Wow draag je graag jurken?' Vraag ik iets of wat geschokt. 'Chayenne meen je dit? Neeh ik hou van jou in een jurk.' Zegt Calum geïrriteerd. 'Sorry Cal pal.' Fluister ik met een lieve stem terwijl ik hem langs achter knuffel. Hij draait zich om en geeft me een snelle knuffel. 'Ik vind dat je deze moet aandoen.' Zegt hij als hij 1 van de jurken uit de kast haalt en op bed legt. 'Die is van mijn moeder.' Glimlach ik als ik zijn hand vastneem. 'Zal ik ook je haar doen?' Stelt hij voor. Ik knik en hij begeleid me naar mijn bureaustoel. Op mijn bureau ligt een kam die hij meteen vastneemt. Hij kamt erdoor en na een beetje gewurmel is hij klaar. 'Het is een kunstwerk.' Grinnikt hij als hij mijn haar grijnzend bewondert. 'Ik heb een scheve staart op mijn hoofd he.' Zucht ik. Calum knikt en begin mega hard te lachen terwijl hij een foto van me neemt. 'En nu fatsoenlijk.' Zucht ik als ik de staart terug losmaak. Calum grinnikt en begint opnieuw aan mijn haar deze keer met een mooier resultaat. 'Ga nu je jurk aandoen doe je make-up en dan maak ik ondertussen de rest wakker.' Ik glimlach naar Calum en geef hem een kus voor hij de kamer uitloopt. Ongeveer na een halfuur ben ik klaar en trek ik mijn pumps aan. Ik kijk nog even naar mezelf in de spiegel en draai een rondje. Na een goedkeurende knik wandel ik mijn kamer uit. Als ik bij de keuken kom open ik langzaam de deur. Ik gluur naar binnen en zie de jongens staan. In pak. Best vreemd. Ik wandel binnen en alle hoofden draaien zich in mijn richting. Calum steekt zijn arm naar me uit en draait me rond. 'Wauw.' Mompelt hij. Michael fluit en Ashton knipoogt naar me. 'Je bent net mama.' Fluistert Luke. Ik glimlach naar hem. 'Klaar voor je trouw?' Hij knikt. Nu nog wachten tot mama er is.

Hey lamacorns en unicorns

Weer een hoofdstukje :) sneller dan normaal maar ik had zin om te schrijven :)

Ik wil jullie bedanken! Allemaal omdat ik vorige week op #37 in fanfictie stond :) ik ben er echt mega blij mee en ook omdat ik 10000 reads heb 0.0 ik ben zo blij! Echt bedankt!

Follow=Follow back

~Pray for Paris
Pray for the World~

♥hou van jullie♥

XxElisexX

I don't want to be his sister! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin