17~ A Lot Of Music

1.8K 132 59
                                    

Chayenne pov

'Daar staan de paarden!' Schreeuwt Calum die me meetrekt. 'Cal pal.' Grinnik ik. Hij glimlacht en vertraagt een beetje. We nemen beide ons paard en wandelen weer naar de stallen. Ik wandel voorop en als ik achterom kijk zie ik dat Calum druk met zijn paard bezig is. 'Nu die let niet meer op mij.' Mompel ik tegen mijn paard en ik begin "Lush Life" te zingen.

Calum pov

Chayenne loopt voorop en ik ben een beetje met mijn paard bezig. Eerst dacht ik dat paarden nog wel meevielen maar toen niesde dat beest in mijn gezicht en was mijn vertrouwen helemaal weg. 'Rotbeest.' Mompel ik als ik het voorttrek. Ik zie uit mijn ooghoek Chayenne naar me kijken en dan iets mompelen tegen haar paard. Ik haal mijn schouders op en hoor dan dat ze begint te zingen. 'Ze kan goed zingen he.' Zeg ik tegen mijn paard. Hij doet iets met zijn hoofd wat op een ja moet lijken. Ik neem mijn telefoon en begin haar te filmen. Misschien kan ik het aan de manager laten zien en regelt hij iets voor haar. Ik kan het altijd proberen. Als ze stopt met zingen steek ik snel mijn telefoon weg. We zetten de paarden weer op stal en wandelen dan naar de auto. Eindelijk van dat niezende rotbeest af.

Chayenne pov

Voor we de auto instappen trekt Calum me in een knuffel. 'Calum laat me los.' Zucht ik. 'Waarom hier kan toch niemand ons herkennen?' Vraagt Calum fronsend. Ik begin te lachen en schud mijn hoofd. 'Nee dat bedoel ik ook niet maar je stinkt.' Hij kijkt me beledigd aan en trekt me weer in een knuffel. Ik probeer me los te wurmen maar hij is te sterk. 'Dat zal je leren zeggen dat je vriendje stinkt.' Ik grinnik en geef hem dan met ingehoude adem een knuffel. 'Gaan we nu naar het apartement?' Vraag ik nog steeds met ingehouden adem. Calum knikt en opent de auto. We stappen samen in en ik draai de radio aan. Ze draaien Sledgehamer van Fifth Harmony. Ik begin luid mee te zingen waardoor Calum me met een vieze blik aankijkt. 'Waarom draaien ze dit inplaats van ons.' Vraagt hij mokkend. 'Omdat ze beter zijn.' Zeg ik grijnzend. Calum kijkt me geschokt aan en mompelt een paar woorden. 'Ben je fan van hen?' Ik knik en zing gewoon verder. Ik hoor mijn vriendje weer wat mompelen maar grijnzend negeer ik hem. En je hebt het wel gemerkt. Ik noemde hem mijn vriendje! Eindelijk kan ik hem zo noemen! Het volgende liedje op de radio begint en het is Knew you were trouble van Taylor Swift. Ik begin overdreven mee te zingen en te zwaaien met mijn armen. 'Dit moest Harry zien.' Grinnikt Calum die me hoofdschuddend aankijkt. Ik neem mijn telefoon en bel Harry op skype. Hij neemt op en kijkt me fronsend aan. Net op dat moment begint het refrein. Ik begin te playbacken terwijl ik naar Harry kijk.

'Cause I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places I'd never been
'Til you put me down, oh
I knew you were trouble when you walked in
So shame on me now
Flew me to places I'd never been
Now I'm lying on the cold hard ground

Ik film Calum en hij playbackt mee. Hij schreeuwt de trouble.

Oh, oh, trouble, trouble, trouble
Oh, oh, trouble, trouble, trouble

Harry kijkt me lachend aan en als het liedje gedaan is begint hij te praten. 'Maak je me hiervoor wakker?' Vraagt hij grinnikend. Dan pas zie ik dat zijn haar in de war ligt en het kussen onder zijn hoofd. 'Shame on me now!' Schreeuw ik lachend. Calum lacht mee en begint weer trouble te schreeuwen. Harry rolt met zijn ogen en legt dan gewoon af. 'Oh!' Roep ik verontwaardigt. 'Wat?' Vraagt Calum fronsend. 'Hij heeft me ingehaakt!' Schreeuw ik. Calum grinnikt en parkeert de auto voor het apartement. We wandelen de trappen op naar boven en ik klop op de deur. Sterre opent de deur en zucht. 'Je hebt toch een sleutel.' Mompelt ze en ik hoor de irritatie in haar stem. 'Ze is gewoon lui.' Verdedigt Calum mij. Sterre knikt en gaat dan aan de kant staan. We wandelen binnen en ik plof naast Ashton op de bank. Calum gaat bewust op de andere bank zitten. 'Waar is de rest?' Vraagt hij. 'Dingen regelen voor Djamilla haar bruiloft.' Beantwoord Ashton die het duidelijk genant vindt dat ik naast hem zit. Een paar minuten stormt de rest binnen. Ze beginnen drukt te praten en Calum doet teken dat ik op mijn telefoon moet kijken. Ik woe wat hij zegt en zie dat hij me gestuurd heeft.

Calum- Hey :)

You- Hay ^-^

Calum- Je bent Chattig

You- Volgens mij is het schattig

Calum- Neeh het is een shipname tussen Chayenne en schattig Chattig

You- Ik ben niet schattig!

Calum- Jawel

You- Niet

Calum- Kijk je begint rood te worden

You- Fuck you ▪_▪

Calum- Deze avond nu zijn er mensen bij

You- Ieuw Calum!

Calum- wat je zei het zelf

You- Dat was niet zo bedoeld!

Calum- Zal wel

You- Grrrr...

Calum- Rauwtsh

You- Tiger ~_▪

Tiger- Wat een misvormde smiley is dat :,)

You- Jah hij lijkt best op je

Tiger- Je bent wel verliefd geworden op deze misvormde smiley

You- Grrr Fuck you

Tiger- Ik heb al gezegd eerder gezegd dat dat straks pas gaat!

You- I hate you

Tiger- *Love

You- Ik ga buiten ga je mee?

Tiger- Rauwtsh natuurlijk

You- Stop met grijnzen iedereen staart je raar aan

Tiger- Rauwtsh

You- ~_▪

Hey lamacorns en unicorns
Even een saai hoofdstukje het spijt me :( en wat vinden jullie van Chayenne en Calum als koppel? Zet in comment wat je denkt :)

Follow=Follow back

♥hou van jullie♥

XxElisexX

I don't want to be his sister! Where stories live. Discover now