benimle çıkarmısın ?

88 27 6
                                    

BÖLÜM ŞARKISI : TAYLOR SWİFT blank space


Gerçekten şaşkındım. Bana prensesim demişti hayla şok geçiriyorum. Ama çok sevimli olduğu için kızamadım. ama benden hoşlanıyor. bunu buseye anlattım. snapchatten paylaştım. sevindi. benim kadar :D gerçekten erenin napmaya çalıştığını anlamıyordum. neden beni sevsin ki ? tmam konuşmuşluğumuz olabilir. ama çıkacagımız anlamına gelmezdi ki. neyse uyku bastırına uyudum.

sabah yine erenden mesaj geldiğini gördüm. ama cevap vermedi.

'' prenses''

''günaydın güzelim okula sen ben bırakıcam haberin olsun hazırlan 1 saate gelicem''

ama bu mesajının üstünden 25 dakika geçmişti ve az vaktim kalmıştı. hazırlanmaya başladım. ve hazırım. bugun niyeyse huysuzum baya. heralde hayla şokta olduğumdandır. bu kadar basit olmamalıydı. eren neden benden hoşlandı * bugun ona sorucaktım.

evet erenin geldiğin gördüm ve direk yanına gittim.

'' eren senin derdin ne söylermisin, hayatında yüzlerce kız var ve benden hoşlandığını söylüyosun. ben senin o sandığın kızlar gibi değilim bilesin. '' dedim ve arabasına binmeden yürümeye başladım arkamdan bilge dur saçmalama demeye başladı. ALdırmadım ve yürüdüm , koşmaya başladım. Arabayla yanımda durdu.''Bİlge gel konuşalım benii yanlış anladın''

'' ne var ne istiyosun benden söyle oyun mu oynuyorsun benimle dalga falan mı geçiyorsun amacın ne  '' diyerek çıkıstım.

'' tamam senden hoşlanıyorum bilge evet çünkü uzun zamandır seni takip ediyorum ve gerçekten kimse gibi değilsin. Sen menfattci değilsin ve tanıdığım en iyi en tatlı kızsın. bu yüzden seni seçtim. Ne olur bak beni yanlış anlamanı istemiyorum.'' dedi ve yiine minik kediler gibi bakmaya başladı. ( bu bakışına hastayım doğrusu )

napacağımı bilemedim ama güvenmek istedim.

'' bilge benimle çıkarmısın? seni mutlu edeceğim. ''

başka bir şok daha işte bunu beklemiyordum. Yine sustum. evet onu deliler gibi seviyorum ama içimde tereddütler vardı.

''arkadaşlarımla konuşmam gerekiyor okula gidelim . Hadi '' dedim ve ''peki'' dedi. Yol boyu düşündüm. Okulda kantinde duran buseyi görünce koşarak yanına gittim ve sarıldım. Ne olduğunu sordu Tolga bende bişi yok diyebilim. Eren arabasını parkedip sanki suçluymuş gibi sınıfa gitti, üzgün bi hali vardı. Olanları çocuklara anlattım ve hepsi Erenin iyi biri olduğunu söyledi. Ereni 1 yıldır sevdiğimi biliyorlar onlarda yükçe gözlem yapmışlardı. Gerçekten onu seviyorum ve teklifini kabul edeceğim. zaten etmeyi düşünüyordum ama tereddütlerim beni geri çekiyordu. arkadaşlarım bana destek verince bu işi onaylamaya karar  verdim tabi. Beraber sınıfa gittik Eren yerimize , kafasını koymuş oturuyordu. Yanına gittim fakat bişey demedim kaldırıp bana bakınca üzgün bir ifadesi vardı. Üzülmştüm. Ona gülümseyip kulağına ''teklifini kabul ediyorum'' dedim. Birden bana kocaman gülümsedi ve bana sarıldı. Sınıfta anlamsızca saçmalayıp bağırmaya başladı. Sanırım kafayı yemişti ama olsundu bu güzeldi.  Bizimkiler oo demeye filan başladı. Gerçekten çok fazla utanmıştım. o an konuşmadık ikimizde. Oda utanmıştı. Ders tarihti ve sıkılıyorduk. Neyseki erkenden bitti. Tenefüste 5 imiz beraber gezdik kola filan içtik.



***



Okul çıkışı hep beraber eve gittik. Yani buse batuhan, beraber gitti Tolga kendi arabasıyla gitti, bende erenle beraber gittim. Yolda bana sürekli güzel sözler söyledi. Samimiyetine inanıyordum. Onu çok sevdiğimi biliyorum. Eve vardığımda arabada biraz durduk ve bana;

''teşekkür ederim seni asla bırakmıyacağım ve seni hiç üzmeyeceğim bana güvendiğin için teşekkür ederim seni seviyorum görüşürüz prenses''

'' tamam görüşürüz :)'' diyebildim. Heyecanlanmıştım. O benim artık sevgilimdi. Ona aşığım. :)


OYLAMAYI UNUTMAYIN. İLK HİKAYEM OLDUĞU İÇİN BİR ÇOK HATAM OLABİLİR. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ELEŞTİRİLERİNİZİ DE :)

SİZLERİ SEVİYORUM:) <3





ÖLÜMMÜŞ SONU.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin