" seni cok özlemişim "

67 18 3
                                    

Eren gidiyordu. Napacagimi bilemedim. Onunla konusmak istedim. Aradim. Ve acti
- eren bekle gitme bize gel konusmaliyiz
- sehir disina ciktim artik cok gec
İstanbul"dan cikmisti bile. Kotu hissediyordum. Telefonda bir sure sessizlik oldu. Sonra aglamamak icin kendimi tuttum , kapattim. Tekrar aradiginda acmadim,ucak moduna aldim. Hicbirsey demeyecektim. Olanlari bizim cocuklar ogrendi ve bana hak vermeselerde biraz olumlu baktilar. Tolga adam topladigini soyledi. Bana once kizdi. Erene zarar gelmicegini soylesede korkuyordum. Artik eren yoktu. O gitti.
Cocuklar bizden gittikten sonra buseye ben biraz uyucam dedim ve tamam ben basinda olucam seni yanliz birakamam dedi. Yataga yattim ve bas ucumda duruyordu. Sacimi oksuyor ve teselli ediyordu. O cok iyi bir dost. Onun gibi bi kardese sahip oldugum icin gurur duyuyordum. Agliyordum. Ereni cok ozledim. Busenin telefonu caldi. Arayan eren oldugunu soyledi. Ona acma dedigim halde acip konustu.

- alo eren ne oldu sorun ne ? , hi evet anladim agliyor yanimda, evet cok kotu hastalandi zaten, evet seni sayikliyor hep , eren bilge cok kotu anliyormusun sen gittin ve o perisan oldu. Gelmiyecekmisin. Anladim bekliyoruz.

Bu konusmayi baska odada yapmisti. Sanirim eren ona yanindan gitmesini soyledi. Acaba ne konustular. Buse geldiginde bisey diyemedim. Erenin gelecegini soyledi. çok sevinmiştim.

***

Busenin agzindan ;

Bilge uyuyor, iki gunde nasil oldu ki butun bunlar. Aklim almiyor. Bilge ereni cok sevdigi halde bunu neden yapti ki. Neyseki erenle konustum ve gelecegini soyledi. Zaten ikiside deli gibi seviyor nasil ayrilabilirlerdiki ? Aradan 1 saat gecti ve kapi caldi. Gelen Eren di.

- bilge nerde?
- yukarda odasinda uyuyor dedim.
Bilgenin annesi calisiyor bu yuzden evde yoktu.
Eren kosarak yukariya cikti. Bilgeyi gorunce biraz gozleri doldu. Kotu gorunuyordu. O kadar masum uyuyordu ki..
Eren sacini oksadi ve yanagindan optu, "burdayim bitanem burdayim"

***

Aradan bir sure gecti ve bilge uyandi. İkimizde basindaydik. Uyanir uyanmaz ereni gordu ve ona iyice bakti kocaman gulumsedi ve sarildilar.

***

Bilgenin agzindan;

Eren gelmisti. Ona kocaman sarildim. Ve ozur diledim.
- bidaha seni birakmiyacam. Ozur dilerim. Kerem sana bisey yapar diye, benim yuzumden basin belaya girer diye korktum.

- off sacmalma bana bisey yapamaz o istedigi kadar kurnaz olsun o deliyse ben ondan daha deliyim bunu aklina sok olur mu hadi gel biraz gezelim hep beraber olurmu? Buse sende digerlerine haber ver hadi asagida bekliyorum hazirlanin

- tamam olur.

Asaya indi ve bizde odada gulumsedik birbirimize gidip buseye sarildim.
- yanimda oldugun icin tesekkur ederim
- bilge sen benim kardesimsin tabiki yaninda olucam baska kimimiz var .

Dedik ve gulduk. Hazirlanmya basladik. Buse benim kıyafetlerimi giydi. Zaten aramizda senin benim davasi olmazdi. Makyaj kiyafet derken tamamlandik. Ve asaya indik. Arabaya bindik. Buse tolga ve batuyu aradi. Ama isleri oldugunu soyledi. Tolganin babasi fabrika muduru , ikisi de kardes gibi oldugu icin babasi onlari bi is icin cagirmis. Daha sonra bize katilacaklarmis.

Eren 'e aciktigimi soyledim. Bizi burger kinge goturdu. Wupper menu yiyecektik :DDD
Gercekten cok actim. Vardik. Yemekleri siparis ettik. Erenle ben sarmas dolastik. Yemeklerimiz geldi. Hepsini bi cirpida yedik. Eren hesabi odedi ve ona tesekkue ettik. Simdi bizi sakin bi yere goturdu. Busenin telefonu caldi , arayan annesiydi. Eve gitmesi gerekiyordu. Eren le beraber buseyi biraktik. Ve biz tekrar gezmeye devam ettik. Sakin bi yer varmis banklar filan, oraya gittik. Bana sarildi, anlimdan optu.

- SENİ COK OZLEMİSİM.

Selam arkadaslar umarim bu bolumu begenirsiniz elimden geldigince devam ediyorum tatil oldugu icin. Oylarinizi , yorumlarinizi bekliyorum:)
Sizicokseviyorum tatlislarim :)

ÖLÜMMÜŞ SONU.Where stories live. Discover now