23#

60 13 12
                                    


Medyadaaa Eren Üste vaar. Bilen bilir dostlar.

⚫⚫⚫

❤❤❤





Vee sonunda tatil bitti ve artik okul basliyordu. İkinci donem.

Okuldan nefret etmeme ragmen ozlemistim. Bernayi , selini, ve digerlerini. Onlari gornce mutlu oluyordum. Buse kadar yakin olmasa da onlar da benim arkadasimdi. Onlari da seviyorum.

Okul gunu geldiginde erenle beraber uyandik. Artik beraber uyuyorduk. Kalktim kahvatimizi hazirladim. Okul formami giydim. Saclarimi actim. Guzelce taradim. Makyajimi da hafifce yaptim ve ereni uyandirdim. Uyandi o da hazirliklarini yapti. Kahvaltimizi yaptik ve ciktik.

Okula vardigimizda arkadaslarimizi gordum. Fakat buse ve batuhan ortalikta gorunmuyordu. Tolga gelmeyecekti. Biraz halsiz hissediyormus. Neyse selini gordum.

Selin benim 3 senelik arkadasim. Buse selin ben aramizdan su sizmadi. Ama buse ve bn daha onceden arkadas oldugumuz icin biz daha yakindik. Buse ve selin cok buyuk bi kavga ettiler. Anlasamadilar ve selin artik bizle takilmayacagini soyledi. Ben selini cok seviyordum. Oda beni sever ama buse oldugu icin yanimiza pek gelmezdi. Herneyse.

Selin gordum oda beni gordu ve gulumsedi. Sarildik. Biraz konustuk hatta baya konustuk dertlestik. Yaninda sevgilisi vardi. Onu erenle tanistirdim oda sevgilisini benimle tanistirdi. Adi Can mış. Can la Eren de tanisti. Tekrar onu optum ve gittik. Sinifa girmeye izin vermediler. Anlasilan toren yapilacakti. Bu 2 saatten az surmezdi.

Toreni bekledik ve toren bitiminde herkes siniflarina gecti. Okuldan biktigim her halimden anlasiliyordu. Bi yandan seviyordum ama nefret de ediyordum.

Aklimda okulu birakmak vardi herkes bilirdi okulu sevmedigimi. Birakicaktim. Bunu biraz dusundum. Dersleim iyi fakat okulu sevmiyorum. Birakip seneye aciktan devam edebilirdim. Bunu erene anlattim ve bana izin vermedi. Kizdi da. Yine de annemle de konustum oda kizdi ve okumam gerektiini soyledi.

-eren ben artik gercekten bu okul hayatindan sıkıldım istemiyorum okumak.

-bilge sacmalmayi kes. 1 senemiz kali. Bu kadar kalmisken birakma.

-ama gercekten istemiyorum artik okuldan biktim .

-yapma allah askina salak salak konusuyorsun

-dusunecem ve bu benim hayatim eren.

-sen benim karimsin buna izin veremem

-annemle konusucam ben seneye bitiririm is de bulurum merak etme

-izin vermiyorum diyorum sana kizim anlamiyormusun.

-eren birakicam. Begenemiyosan cek git .

Erenin agzindan.

Cek git ?

Soktaydim. Bana bu kadar git diyebilmisti. Ben onun hayatini dusunurken onun bana boyle tepki vermesi zoruma gitti. Ama izin vermeyecektim. Bunu yapmasini kabullenemzdim. Hayati onemliydi. Onu okula baglamam gerekliydi. Ve ne yapmam gerektigini bilmiyordum.

Ders islenmiyor herkes bahcedeydi. Bilge voleybol oynuyor bende bankta oturup onu izliyordum. Kara kara dusunmeye basladim. Onu tekrar okula nasil baglarim diye. Aklima sinsice bi plan geldi. Tabiki dersleri iyi bilgenin onda skntisi yok ama onu okula baglayacak mikemmel bi plan kesfedecektim ve aklima gelen plani dusunmeye basladim.

Bi kız ayarlayacaktim bizim okuldan. Ve surekli pesimde dolanmasi icin ondan yardim isteyecektim. Boylece bilge okulu birakmazdi.
Ama kizi doverse ya oldurse, yok tok vazgectim bu olmaz. Baska bisey dusunmeye devam ettim. Pek bisey bulamadm. Bilgenin oyunu bitmisti. Bi dakika evet evet oyunn. İste buldum. Beden ogretmeniyle konusup turnuva ayarlamasini ve bilgeyi kaptan yapmasini soylicektim. Ve kazanana odul verilecegini yaptirabilirdim.

Hemen hocanin yanina gittim. (Ersan hoca, bedenci)

-sey ersan hocam sizle birsey konusabilirmiyiz

-tabi gel bakalim

-hocam bilgeyi taniyosunuz voleybol kaptaniydi. Bu sene okulu birakmak istiyor ilk donem kaptan yaptiniz ama maclara cikmadiniz. Okulu birakmak istiyor ve skldgni soyluyor onu okula baglamam gerek bu yuzden sizden turnuvalar duzenlemenizi ve bilgeyi kaptan yapmanizi kazanan takima da odul verilmesini saglarsak okulu birakmaz.

-haklisin bilge en kusursuz yavrularimizdan bi tanesi. Onu kaybedersek okul yarismalari duser. Bundan sonrasi bende sen merak etme yavrum hadi git ve bilgeyi benim cagirdigimi soyle.

-cok tesekkur eder cok saolun hocam

Hemen bilgeyi buldum ve getirdim. Hocayla bas basa konustular ve konustuktan sonra hemen yanimda geldi. Ona sarildim ve olanlari anlatti.

-turnuvalar var ve kaptanim ersan hoca ben olmazsam olmaz dedi en iyi oyuncu oldugumu soyledi ve oynarsam eger kazanirsak notlarimizi dusuk olanlari yukseltecegini soyledi.

-ee sevgilim sen ne dedin

-kabul ettim

-heyyt be kuzum benim seni cok seviyorum bak ne kadar da guzel oldu bu dimi degisiklik oldu senin icin

-oyle askm bilmiyorum bakicaz artik.

Cok mutlu oldum , okulu birakmiyacakti.

Bilgenin agzindan,

Mutluydum. Cunky voleybolu seviyorym. Bu durumda okulu birakamazdim. O isde yatti. Neyse zaten 3 ay disimi skicam. Mecbur
.

Her neyse eve donme vaktiydi. Bugun derslerin cogu bos gecmisti. Fakat yarin da 2 ders ersan hocanin yaninda olacaktkm ve eski takimi bi araya getirip turnuva baslayacak diye planlar yapacaktik. Okulumuz icinde olucak ve biz 11/A , diger 3 11/b c ve d lerle yarismalar yapacaktik. Yarin ersan hocayla konusacaz bakalim neler olucak.

Eve geldik. Erenle beraber mutfaga gectik. Beraber yemek hazirlamaya basladik. Belime sarildi ve yanagimdan optu. Huzur doluydum. Yemegimizi kurduk ve sofraya gectik. Bugun buseyi de batuhani da gormemistim. Aradim ulasilmiyordu. Batuhani aradim acti ve busenin nerde oldugunu sordum. Yanindaymis telefon ver dedigimde busenin istemedigini soyledi . neler oldugunu sordum. Bisey demedi. Kapattim. Sasirmistim ama yine busenin tripleri diye es gectik yemegime devam ettim.yemegimiz bittiktem sonra sofrayi topladik ve kanepeye oturduk. Romantik bi film vardi actik ve eren elini belime dolamis beraber izliyorduk. Ayaklarimizi sehpaya uzatmistik. İsik kapaliydi. Cok guzel bi tabloydu. Sarmas dolas dik. Omu cok seviyordum. Sebekliklerini bile. Sadeece bana bakiyor ve dudaklarini sekilden sekile sokuyordu. O kadar tatliydi ki. İşik kapali fakat televizyonun beyaz işigi yuzune yansiyor ve cok tatli bi ifade ortaya cikiyordu. Bende iki elimle yanaklarini minciklayip dudagina bi buse kondurdum.

Uykumuz gelmisti. Eren bacagima uzanmis bende saclarini oksuyordum. O burda yatarken ben yukariya cikmamaya karar verdim. Onu uyandurmak da istemedim. Bir sure onu izledik ve bende uyuya kaldim en son hatirladigim sey erenin uyuyor olmasi ..

Beybiliboylar okuyanlara cok tesekkur ederimmm sizi cok seviyorum bu arada yorumlara yazin hangisi favorinizse
#eren ?
#tolga ?
#batuhan ?
#berke ?

Yorumlarinizi bekliyorummm yazin ve oylayalim.

En cok oy alan oyuncunun online fotograflarini paylasacam. Yani burasi icin buldugum kisinin reel fotografini.

Hangisini begeniyosan,

Favorin hangisiyse

Karakter,

Mizah,

Farketmez..

Oyla.. Yorumla..

#eren

Mi

#tolga

#batuhan

#berke

Mi

Bekliyorum.. Beybiliboyylarimm :*

ÖLÜMMÜŞ SONU.Where stories live. Discover now