yüzük

58 17 3
                                    

Sabah uyandigimda eren mutfaktaydi , inanmiyorum cok guzel bi kahvalti hazirlamisdi, ama utanmistim ben uyurken o hasta hasta bunlari yapmisti. Kapinin kenarindan onu izliyordum caktirmadim hic. İcinden bi sarki mirildaniyordu. Cok tatliydi ama beni gordu ,
"Gunaydinn sabah gunesimm"
"Gunaydin da sen hasta hasta neden yuaptin utandim simdi artik ben yapicam tamam mi " dedim. Oda " beraber yapacaz" dedi. Bisey demedi ve beni kucagina aldi sarildim cok mutluyduk. Hemen lavobaya gittik yuzumuzu yikadik tabi ki rahat durmadik su savasi yaptik bastan asaga islanmistim. Ama bende onu islattim. Ustumuzu degistikten sonra yemege gectik. Sofra cok guzeldi. Yemekleri de yedikten sonra
" gec sen otur ben topliyim " dedim.
Oda ; "ben seni buraya hizmetci olarak getirmedim bilge lutfen beraber yapacaz uzme beni"
"Tamam somurtma ya " dedim gulduk ve toparladik. Bulasiklari da yikadim hersey tamam mi. Bugun de okula gitmiyorduk. Ama yarin gidecektik eren iyiydi ayagi iylesmisti. Cok sukur. Ben oturdum koltukta kafasini bacagima koydu saclarini oksadim. Onu gercekten seviyorum.

Bi kac saat gecti canm sklmisti. Buseyi aradim biraz konustuk oda alisveristeymis. Batuyla beraberlermis. Bizde evde oturuyoruz. Telefonu elime aldim takildim eren de goz ucuyla kontrol ediyodu. Arkadaslik istegi gelmis di 4-5 ,erkekden ama bizim okuldan di kabul ettim. Eren bunu gordu telefonu aldi elimden ve facebook sifremi degistirdi ve hesabimi dondurdu.
" ya napiyosun sen neden yaptin bunu eren"
Kolumdan tuttu kolumu acitiyordu ama farkinda degildi gakiba ama cok skıyordu kolumu ;" neden istekleri kabul ediyosun senin sevgilin var bilge!"
Dedi ve bana bagirdi. Gozlerim doldu " eren cocukluk yapma mesajlasmadim sadece kabul etti!m"
"Tamam bundan sonra yok sana telefon falan sosyal medya da yok benim de yok kapattim seninde olmayacak"
"Beni boyle kisitlayamazsin eren"
"Sus gevezelik yapma ' hayla kolumu birakmamisti
" birak su kolumu canim aciyor" dedim ve kolumu sertce atti. Gercekten uzulmustum. Ayaga kalktim ona bi tokat attim gozlerimden nedense yaslar akiyordu. Odama dogru gittim arkamdan gel buraya diyodu ve pesimden geldi. Odaya girmesini istemedim hemen iceri girip kapiyi kitledim. Yatagima uzandim. Kapiyi yumrukluyordu.
"Kapiyi ac bilge ozur dilerim askim nolur gel"
Ben acmicaktim ama ne olduysa kapiyi kirdi ve acti bu nasil oldu. Cok korktum birden. İceri girdi ve casresiz gibiydi. Dudagima yapisti bana sarilarak. Ozur diledi. Biraz kizdim kavga ettik .
"Tokat attigim icin ozur dilerim"
"Onemli degil bende ozur dilerim"
Dedik ve baristik. Ben ; " biraz uyumak istiyorum"
"Tamam sen uyu ben de bi yere kadar gidip gelicem olurmu korkmazsin dimi"
"Yok merak etme ne zaman geleceksin"
"30 dakikaya burda olurum merak etme hemen donucem"
"Tamam cabuk ol ama "
"Tamam askim " dedi optu ve gitti.

***

Nerdeyse 1 saat gecmisti. Uyandim ve yataktan kalktim. Yerde pembe bi kagitta bi not vardi. Bi tane degildi sirayla asaya dogru iniyordu. Teker teker toplayarak gittim ve eren asagidaydi. Elinde muhtesem papatyalar vardi cok guzel gorunuyordu
"Eren bunlar cok guzel naptn sen boyle" dedim ve sirittim.
"Senin icin sevdigim" dedi cok romantikdi. Bussuru papatya, ev mis gibi kokuyordu. Elinde bi hediye vardi cok mahcup olmustum ve " bunu neden aldin gerek yoktu " dedim. " sanane ben alamazmiyim sevgilime" dedi. Kocaman sarildim ve hediyeyi actim. Oha bu superdi. Bas harflerimizden olusan bi altin kolye ve iki tane de yuzuk . yuzukler cok guzeldi birini o birini ben takicaktim. Bu hosuma gitti. Ereni optum cok tesekkur ettim. Guluyorduk.
"Seni cok seviyorum eren"
'Bende prenses bende"

ÖLÜMMÜŞ SONU.Where stories live. Discover now