"cenneti degismem sacinin teline "

65 17 1
                                    

Multimedyadaki Bilge ve Eren.. ❤

Erenle burda mutlu oldugumun farkina vardim. Belki herkesin hayali boyle sevdigi insanla ayni evde yasamak..

O gun yine sabah olmustu. Bu kez erenden once uyandim (06:00) ve hemen kahvaltiyi hazirladim. Yumurta kirdim sucuklu omlet yaptim , ekmek dogradim salatalik peynie domates.. Ve bitirdim sofra hazirdi. Cayi da kaynatip bi bardak su aldim ve dogru erencigimin odasina gittim ehehe anlamissinizdie o suyla napacagimi (sjsjs yasasin piclik)
Eren hayla uyuyordu. Cok tatli uyuyodu. Evleri yaz kis mevsime gore ayarliydi bu yuzden eren surekli atletsiz yatar. Cok tatli vucudu var cok hosuma gidiyor yav. Neyse iki kere eren diye durttum kalkmadi ve tabiki suyu kafasindan asagiya bosalttim. Yataktan ölü gormus gibi firladi. Ben gulme krizine girdim.
"Vayy millet operek uyandirir bizimki suyla eeh gorursun sen gel buraya" dedi ve beni kovalamaya basladi. Tabiki asaya dogru kosuyordum hizlica ama beni yakaladi ve boynuma kocaman sarildi.
Bende onu optum, elini yuzunu yikadi ve kahvaltimizi yaptik.
"Oo cok guzel gorunuyor ellerine saglik karicim"
"Karicim mi ? Omg"
"Evet karim olacaksin"
Gulumsedim yemekler bitti sofrayi topladik ve ustumuzu giydik. Okula gitmeye hazirlandik ben hazirim diye bagirdim oda geliyorum dedi. Odamin kapisinin onunde kapiyi tikladi ve "gel" dedim. O an makyaj yapiyordum.
"Heyy napiyosun sen lan"
"Halay cekiyorum gel sende katil bize "
"Dalga gecme niye susleniyosun"
"Off eren ben hep makyaj yapiyorum "
"Abartmadan yapacaksin o zaman coşma "
"Tamam be"
"Bagirma be"
Tm gdrmsn ltfnbrhtsz olyrm"
"Asagidayim acele et"
"Tamam"


15 ,dakikada hazirlandim cocuk agac olmustu. Hazirlandim ve hemen arabaya gittik. Oh sonunda okula da vardik. Buseyi cok ozlemistim. Banktaydi. İslik caldim yanima kostu sarildik optuk. Tolgada geldi sarildi ve beni optu Eren tip tip bakiyodu ama sorun cikarmadi kardes oldugumuzu biliyor. Batuhan nerde diye sordum bugun okula gelmemis annesiyle teyzesine ziyarete gittigini soylediler.


Herneyse sinifa gectik. Gercekten cok sıkıcıydı. Arka taraafra oturan bi kiz dikkatimi cekti. Erene bakiyordu. Sinirlendim hemen buseye gosterdim. Tabi buse daha laf cikmadan kizin yanina gitti. Hoca daha gelmemisti. Busenin yanina gittim. Eren noldu dedi bekle dedim.
Buse : " derdin ne erene niye bakiyorsun "
Kizin adi ipekmis: " bakamazmiyim"
Buse" tuvalete gel "
Dedi ve kizi kolundan tutup tuvalete goturdu. Ama ben konusmak istemistim kavga degil. Buseyle tuvalete gittik ve kiza sorular yagdirdi. Ben buseye bi dakka buse dedim ve kizla konustum.
"O baktigin kisi benim sozlum lutfen adimlarina dikkat et ben buse ye benzemem once seni uyardim bidahaki hatanda buseyi tutmam bunu bil"
Buse: "cok kavgam oldu ipek hanim biliyorsun sende adimlarina dikkat et"
"Buse ozur dilerim bidaha yapmam bilmuyordum oylesine bakiyordum " dedi. Kiz buseyle onceden tanisiyormus. Busenin baya kavgasi olmustu. Coguda beraber gidiyoduk ama o kiz belli ki buseden baya korkuyordu. Gorungudu gibi degildi buse.
Kiz cikti tuvaletten sinifa gitti. Buse:
"Lan kizim sozlum falan dedin ne is"
"Ya anlattmadim mi kizim biz yuzuk taktik asramizda ama"
"İyi kasrdesim sevindim cok mutluyum ya aferim size "
"Neyse sinifa gidelim hadi" dedik ve sinifa gectik. Zavalli eren hayla olayin farkinda degildi. Arkada oturan kiz baya korkmustu erene bakmaya cesaret edemiyodu. Sinifa girer girmez kizla goz goze geldik ve kiza goz kirptim (ayik ol isareti) sjsjs :D neyse .
Erene de lafi gecistirdim. Hoca de geldi. Ders fizikdi.

***

Dersler inanilmaz sıkıcıydı. Ama sonunda son 2 ,dakka kalmisti. Ve evet zil caldi. Buseyi optum selamlastik tolgayla da selamlastik ve evlere gittik. Yorgundum. Eve vardik. Sarmas dolastik.
"Bilge bugun beraber uyuyalim mi"
"Bilmem ki "
"Nolur"
"Ya peki ama karnim acikti benim"
"Tamam disarda pizza soyleyelim olurmu"
"Evet olur"
Pizzayi da soyledik. Yaklask 10 ,dakika sonra geldi ve yedik. Eren bi cd koydu guzel bi ask filmiydi. Cok da duygusaldi. İsiklari kapatip izliyorduk. Aglamaya basladim cok duygusaldi. Uyuklamaya basladim ve filmde bitmisti zaten.
"Hadi uyusakmi askim"
"Evet yorgunum hadi gidelim "

Erenin odasina gittik ve yanina uzandim mis gibi kokuyordu. Parfumu cok agir olsada muthis kokusu vardi. Sarildik ve uyuduk. Sacimi oksuyordu. Anlimdan opuyordu. Bende ellerimi beline doladim.
" bilge seni cok seviyorum iyi ki varsin '
"Sende askim"
Biraz daha konustuk ettik derken benim gozler iyice kapanmisti. Ama eren hayla duruyordu. Gozlerimi kapattim ve eren bunu farketti. Kulagima fisildadi o an;
"Cenneti degismem sacinin teline" dedi anlimdam optu ve uyudu. Bunu duymustum. Gulumsedim.

Arkadaslar bolum kisa af edin sizi seviyorum vote ve oylarinizi eksik etmeyin :))

ÖLÜMMÜŞ SONU.Where stories live. Discover now