◆ kampın üçüncü günü ◆

58 16 7
                                    

Multimedya da berke var :)))

Kampımız tüm güzellikleriyle devam ediyordu. Bugün de her zamanki gibi uyandık yemeğimizi yedik harika bi hava var ve denizde yiizdük eylendik. Eren bizi bugün dağlara tırmanmaya götürecekti. Çok eylenceliydi bunu daha önce hiç yapmadık ama güzel olabilirdi.

####

Hazırlıkları yaptık. Ben buz mavısı bi kot şort giydim üstüne de beyaz bi tişört giydim. Saçlarımı da açtım göz kalemlerimi de çektim, bu kadar yeterdi. Evet berke batuhan eren buse hepimiz yola çıktık. Arabaları kitledik. Ve yürümey e başladık.

♡♡♡

Eren sanki kaptanmış gibi eline bi sopa almış önden gidiyordu. Kendinş baya kaptırmıştı. Batuhan da öyleydi. Komik komik hareketler yapıyorlardı. Berke çok sessizdi yanımızda sadece kahkaha atıyordu. Ama eren ve batuhan önden gidiyorlardı çok komiklerdi karnıma ağrılar girmşşti gülmekten. Buseyle ben yan yana kol kolaydık. Berke de benim yanımdaydı. Oda kardeşimiz gibiydi artık. Eren de kıskanmıyordu onu. Güzeldi herşey.

Daha sonra eren gilin yanına gitti berke. Ben yorulmuştum. Biraz durdum.

-hadi kızım yaa yürü noldu

-buse sen ilerle kanka geliyorum bende

-off hadi yürü hemem gel bekleme

-tamam tamam

Etrafa izledim buralar çok huzurluydu. Benden baya uzaklaşmışlardı. Eren beni umursamıyordu eylenmekten. Ona kızmıyorum ama benle de ilgilenebilirdi. Arkasına bile bakmıyordu ama çok komiklerdi kahkahalar ata ata gidiyorlardı.

Ben yere çömdüm ve oturdum. Telefonum erendeydi. Kalktım ve yürümeye başladım. Nerde olduklarını bilmiyordum ama sesleri de gelmiyordu. Yine kaybolmamıştım. İlerledikçe ilerledim. Kimse yoktu. Al işte yine bi macera buldum kendime. Aldık başa belayı..

15 dakika geçti sonunda berke beni bulmuştu koşarak yanıma geldi.

-ya sen nerdesin herkes seni arıyor

-ya yoruldum dinlendim biraz

-hadi eren çok korktu gidelim hadi

-eren işte eren orda

Eren bana koşarak geldi v e sarıldı
-neden bizimle yürümedin çok korktuk

-ya yoruldum snde önde gidiyordun söyleyemedim

-benim hatam özür dilerim

Dedik sarıldım beni öptü. Ern aslında çok sıcak bi çocuk hemen gidip berkeye de sarıldu beni bulduğu için bu hareketi beni mutlu etmişti.

Buse ve batuyu da bulduk onlarda korkmuş. Neyse beraber yürümeye devam ettik. Gölge bi yer bulduk ve oturduk. Eren ve ben ayakta durduk sarılıyorduk. Gözlerimizin içine bakıyorduk. Gülümsüyorduk.

-çok güzelsin helalim

-seni çok seviyorum

-papatya severmisin

-kim sevmez ki

Napacağını merak ettim. Papatya topladı ve bana papatyalardan taç yaptı. Çok yakıştığını söyledi. Ellerini yüzümü tuttu ve anlımdam öptü. Ona kocaman sarıldım. Çok mutluyduk.

Berkenin ağzından...♥

Bilgeyi ilk bulduğumda çok güzel bir kız olduğunu zaten düşünüyordum. Ama aşk olmak gibi bir niyetim yoktu. Sonra onun diğer arkadaşlarıyla tanıştım ve hepsi çok iyi insanlar. İyiki tanışmışız. Bilge de kız kardeşim gibi oldu artık. Buse de öyle. Hepsini çok seviyorım. Eren ve bilge çok mutlular . Bilge ye birşey olunca çok korkuyor hatta ağlıyor. Çok yakışıyorlar. Batuham ve. Buse de o şekilde.

Bu zamana kadar arkadaşım olmadı pek, biz onlar kadar zengin değildik. Yine de çalışıp kendime bi karavan aldım. Ev almak istemedim. Çünkü sıkıldım hayattan. Dört duvar üstüme geldi her zaman. Bizim evi de icra dan el koydular. Bu olaylar yeni olduğu için atlatmak zor olacaktı. Ama temiz kalpli yardım sever insanlarla karşılaştım ve unuttum dertlerimi. Unutulmayacak dertlerim var onlar hayla sol yanımda..

Bilgenin azından...♥

Herşey guzeldi. Umarım başka derdimiz problemimiz olmaz. Herkes topluca oturuyordu. Hemen telefonumu erenden aldım ve selfie çektim. Bir sürü fotoğraf çekilmiştik. Kendimi daha iyi hissediyordum şimdi. Berkeyle sürekli göz göze gelip gülümsüyorduk. Kardeşim gibiydi. Bu sabah yanıma gelip kız kardeşimsin artıl sen olmasaydın belki de böyle olmayacaktı hayatım teşekkür ederim. Dedi ve mutlu olmuştum. Berke kötü bi insan olamazdı.

&&&&&&&

1saat geçmişti. Artık dönme vaktiydi. Geldiğimiz yolu tekrar teptik ve vardık. Kazasız belasız atlatmıştık. Gelir gelmez hemen yemek hazırladık ve yedik. Sonra ben bikinilerimi giydim ve denize girmeye gittim. Kimse yoktu bizimkiler oturuyordu. Tam yüzerken birden biri çıktı denizden. Çığlığı basmıştım. Ooh sonunda korkumu dindirdim. Berkeymiş.

-ya sen ne zaman girdin berke ödümü kopardın

-özür dilerim korkuttum mu

-yok korkmadım öylesine çığlık attım. Teallam

-ya dalga geçme özür dilerim.

Eren hemen geldi nolduğunu sordu bende anlattım. Beraber yüzdük. Erenle berke beraber ileriye gitmeye başladı. Bende sudan çıktım. Batuyla buse uyumuşlar sarmaş dolaşlardı. Bende güneş gözlüğümü taktım biraz uzandım kumsalda. Burası hoşuma gidiyordu. Huzur veriyordu.

♤♤♤♤

Erenin ağzından...♣

Berkeyle beraber sudan çıktık. Kumsalda uyuyan bir adet sevdiceğime rastladım.. yanına gittim uyuya kalmış. O kadar güzldi ki. Ona bakmaya kıyamıyorum. Onu sahiplendim kimselere vermeyeceğim. İnsanlar bilgemin drğerini bilemez onu üzer ama benimle çok mutlu olucak. Onu mutlu etmek istiyorum ona bağlandım ve sadece onu yaşamal onunla yaşlanmak istiyorum.

Biraz daha bilgeyi izledikten sonra kucağıma aldım ve karavana taşıdım. Bilgenin tam oturaklı bi fiziği vardı. Giydiği kıyafetler bikiniler fiziğini ortaya çıkarıyordu. O kadar güzel bır kız ki. Onu victoria secreta layık buluyorum... her neyse karavanın içine yavaşça yatırdım ve hayla uyuyordu. Çok yorulmuş kurban olduğum. Üstüne de bişeyler örttüm. Yanına uzandım. Eli bebek gibiydi. mis gibi kokan ellerini öptüm ona sarılarak bende uykuya daldım..








★ Yazardan bi NOT!! ★
İnsanlar huzur bulmak için şehirden insanlardan uzak yerlere gitmeli, kafa dağıtmalı. Dertler sıkıntılar bu şekilde çözülür. Bazen herşeye rağmen gülebilmeli insan. Şükretmeli. Dua etmeli. Her ne olursa olsun yanındakilerin değerini bilmeli. Ağlayıp dua etmek değil ağlamadan dik durarak bişeyleri çabalamalı insan. Mutluluğu beklemek değil,mutluluğa yürümektir asıl çaba. Hayat çok kısa yaşamak varken durmayın. Sonuna kadar yürüyün. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin ♥♡★☆


Umarım bölümü seversiniz. Oylarınızı eksiltmeyin sizi seviyorum prensesler ♥★

ÖLÜMMÜŞ SONU.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin