Büyük Kavga

59 20 1
                                    

O gün çok yorgun olduğumu hissettim. Ama okula da gitmem gerekiyordu.Lanet olsun ki bugün yine pazartesi. Ama artık Eren olduğu için okulda pek sıkılacağımı düşünmüyordum.


***


O gün Eren yine beni evden aldı ve okula beraber gittik. Bizim çocuklarda buradaydı. O an bişey fark ettim. Siyah bir araba evden okula kadar peşimizdeydi. Belki tesadüftü ama nasıl olabilirdi ki? Aklım bir türlü ermedi. Dikkatlice içine doğru bakmaya başladım. Fakat camları siyah kaplamalı olduğu için net görünmüyordu. Şüpheli bir şeylerin olduğunu seziyordum. Fakat bunu bizim çocuklara ya da Eren'e söylersem en iyi ihtimalle kavga çıkar. Kötü ihtimalleri artık siz düşünün. Hele de Tolga kim olursa olsun benim canımı sıkan bişey varsa asla affetmezdi. Bu uzun zamandır böyleydi. Benim yüzümden hep başı belaya girmişti.


Neyse fazla dalmadan okulun bahçesinden geçip içeriye, sınıfa doğru yürüdük. Eren ve ben sürekli el ele geziyorduk. Kızlar bize cins cins bakardı. Batuhan, Tolga ve Eren fazla lüküs yakışıklı :D oldukları için kızların dibi düşerdi. Ama biz Buseyle hep gidip bakan kızları döverdik. (Bu dediğim geçen sene Batuhan'a bakan kızları dövdüğümüz.) Artık bu sene Eren'e bakanları halledeceğiz gibi gibi :D


Sınıf da herkes yerini almıştı. Eren sürekli beni konuşturuyordu.


-Sevgilisinin gülüü , papatyasııı

-Erenn ya utandırmasanaağğğ

-niye zaten benimsin, helalimsin tanacak ne var


Kızardım ben yine. Bugüne kadar kimse bana helalim dememişti. Tuhaf olmuştum. Ona sarıldım.O sırada hoca içeriye girdi. Ama bu gelen müdür yardımcımızdı. Hocanın gelemeyeceğini, annesinin vefat ettiğini söyledi. Yani 4 dersimiz boştu.(bölüm dersi olduğu için 4 ders oluyor.) Zaten geriye 1 ders kalıyor. Bizim okulda alan ve bölüm derslerinde az saat ders işleniyor ama bu değişebiliyor. Bu yüzden DİN KÜLTÜRÜ hocasından rica ettik ve dersi bir saat öne aldırdık bu durumda eve de gidebilecektik. DİNcimizin dersi de zaten boşmuş. Hemen ders işlendi ve sonunda bitti.


***


Okulun kapısından dışarıya çıkarken yine o siyah arabayı gördüm. Bu nasıl bir halüsülasyon böyle? O kim artık öğrenmek istiyordum. Olayı çocuklara anlattım. Eren ,Tolga ,Batuhan beraber arabaya gidip cama tıkladılar. Açtıklarında evet bu Kerem!!!


- Seni şerefsiz sabahtandır bizi takip eden senmiydin !! diye bağırdım.

EREN : - arabadan in seni mahvedeceğim !!

- eren dur yapma aşkım nolur .

- sen karışma bilge, buse, bilgeyi de al direk eve gidin çabuk dedim ! diye bağırdı. Ağlamaya başladım . Çok korkuyordum. Kerem arabadan indi ve ;

- senin mızmız sevgilin rahat bırakmaz istersen başka yerde kavgamızı edelim seni piç suratlı !

- kimse benim sevgilime kötü konuşamaz haddini bil tamam bin arabana ve beni takip et sadece seni serefsiz! dedi eren. Artık çok korkuyordum. BATU ; TOLGA ve EREN arabalarına bindi ve hızlı bi şekilde uzaklaşmaya başladılar. Tam ağlarken oradan bi taksi geçiyordu. Buseyle hemen durdurduk ve takip ettirdik.


***

arkadaşlar özür diliyorum bi sorun oluştu devamını yeni bölüme yazacam :) oylarınızı bekliyorum. kusura bakmayın sanırım internetten kaynaklanan bir sorun o yuzden yazdıklarım direk yayınlanıyor. Sorun yaşanırsa kusura bakmayın tşk. :) sizi seviyorum <3




ÖLÜMMÜŞ SONU.Where stories live. Discover now