intikam

60 17 1
                                    

Multimedya Kerem.

Keremden cok korktugumu eren biliyordu. Aslinda ondan korkmuyordum, erene zarar vermesinden korkuyorudum.

***

O gun yine okula gidiyorduk. Erenle beraber. Okula giderken eren yolun kenarinda durdu. Noldu diye sordugumda onune bakmami isaret ettim. Aman tanrim! Bu kerem , adamlarini toplamis ve yolumuzu kesmisdi. Arka tarafimizi da kaplamislardi. Eren arabadan indi ve bana inmememi soyledi. Agliyordum. Cok korkuyordum. Kapim acildi ve iki tane adam geldi elimden tuttu. Beni hareketsiz biraktilar. Gupegunduz kaciriyorlardi. Arkadan biri ellerini tuttu ve odun parcasiyla ensesine vurdular. Butun hatirladigim buydu.

***

En son ereni odunla baytilttiklarini hatirliyordum. Simdi ise kapkaranlik bi odadaydim. Cok korkuyordum agliyordum. Eren nerdeydi ona ne yapmislardi. Of cok kotuydum. Egerr tolga ve batuya ulasabilirsem kurtulma sansimiz olabilirdi. Ama ellerim bagliydi oda da kucuk bi pencereden isik vuruyordu. Odada kimse yoktu, bi kac parca esya var gibiydi. Ellerimi cozmeyi denedim. Telefonum yanimdaydi , ama ipi cozmeden hareket edemiyordum. Aklima guzel bi fikir geldi.

Once ellerim cebime yakindi, bu yuzden telefonumu cikarttim ve yere dusmesini sagladim. Ayakkabimi cikarttim surterek cikarttim ve zaten babet giymistim. Kolay cikti. Ayaklarimi kullanarak telefonu actim ve batuhana tusladim, arayabildim sonunda. Batuhan acti ve alo seslerini duyuyordum. Endiselendi. Ama bagiramazdim. Kendimi dusurmeye calistim zaten kolay oldu.
- batuhan yardim et bizi kacirdilar nolur kerem adamlarini toplayip kacirdi bizi . zor durumdayiz erene naptilar bilmiyorum. Mahsen gibi bi yerdeyim.

- sakin ol nerde oldugunu biliyomusun
- hayir ama acik bi pencere var ziplasam gorebilirim ama cikamam dedim.
Ziplayarak pencereden bakmaya calistim.

- batuham bos bi arazi burasi.
Dedim ve batuhan "tamamdir" dedi . burayi biliyor olmali.

Aradan uzun bi zaman gecti. Artik nefes alamiyordum ,daralmistim. Telefonla konusucam diye bnti cikartmistim ama simdi burnum tikali gibi nefesim darlasiyordu. Bi patirti duyuldu. Bunlar polisdi. Evet erenin sesini duyuuyordum. Tolganinda sesi geliyor kurtulduk galiba. Ama bayiliyor gibiyim. Kapi sertce acildi. Bu tolgaydi. Hemen iceriye girip beni buldu .

- sakin ol kardesim kurtardik sizi
Tolga agliyordu. Kiyamam ben ona. Can dostum o benim.
İplerimi cozdu ve bana kocaman sarildi
- eeeren nerde ne yaptilar ona
- tam zamaninda aramissin onu dovmemisler korkma. Sana zarar verdiler ki ?
- hayir ereni cok merak ettim hadi hadi gidelim nolur
- tamam hadi cikalim burdan.

İnsanlar kapiya toplanmisti. Eren kapida duruyordu ve beni gorunce bana sarildi sadece kasi ve dudagi patlamistinyine de zordu .kotu gorunuyordu. Agladim tutamadim kendimi. İnanmiyorum erenin bacagina bicak sokmuslar. Ciglik attim agladim. Erenin bacagindan kanlar fiskiriyordu. Ambulansin gelmesjni bekliyorlar. Evet iste ambulansda geldi hemen ereni bindirdiler ve hastaneye dogru gitmeye basladik. Eren ambulansta korkmamami onemli bisey olmadigini soyluyordu. Ama cani yaniyordu biliyorum. Agliyordum. Hastaneye yetistik. Tedavisini yaptilar herkes oradaydi. Korkuyordum, agliyordum. Erenin elini smski tutuyordum. Cunku cani acviyordu. Kerem intikamini almisti. Ama bundan sonra ona bulasmayacaktim ereninde bulasmasina izin vermiyecektim. Agir bi intikamdi .

Tatliciklarim bolumu umarim begenmissinizdir. Okuyan yorumlayan oylayan herkesim dilekleri gervek olur inss :,$D sizi seviyorumm :))))

ÖLÜMMÜŞ SONU.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt