34: paintball with bromance

23K 778 10.3K
                                    

Kelime sayısı:+15K

*Bölüm Parçaları:
Years&Years-King
The White Stripes-Seven Nation Army
Rascal Flatts-What Hurts The Most

*Multimedya'da Skylar var.

"Zayn,dönmeyi keser misin? Başımı ağrıtıyorsun."

Zayn düşünceli bir şekilde dönmeyi kesip duraksadı.Yüzünü sitem eden Jack'e çevirirken bir eliyle de kısa sakallarını kaşıyordu.

"Hayır,kesemem.Farkında mısınız bilmiyorum ama çok değil bir kaç saat önce bir erkekten çıkma teklifi aldım!"

Niall,"Dostum,o sadece bir erkek değil.Liam Payne.Bence buna sevinmelisin." diyerek sırıttı.

Niall yine yapacağını yapmıştı.Zayn patlamak üzere olan bir barut gibi Niall'a bakıyordu.

Bu sefer de Jack,"Açıkçası Niall'a katılıyorum.Senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız var,Zaynie." deyince Zayn ateşini püskürtmeye hazırlanmıştı.

"Tanrı aşkına,ne zamandan beri bir erkeğin bir erkeğe çıkma teklifi etmesini bu kadar destekler oldunuz? Üstelik bir de şanslı olduğumu söylüyorsunuz!"

Zayn,karşımızdaki banka oturup ellerini birbirine sürterek bir yere odaklanırken konuşmaya devam etti.

"Yerimde olmak isteyen bir sürü kız umurumda bile değil.Bir insan o kendini beğenmiş kas torbası ile neden çıkmak ister ki?" Konuşurken kendi kendine mimikler yapıyordu.Cevap vermemize fırsat vermeden devam etti."Partiye davet ederken yüzünde oluşan pişkin surat ifadesini siz de gördünüz mü? Tanrım,o suratı dağıtmak istiyorum!"

Soru soruyordu ve biz cevaplayamadan devam ediyordu.Evet,Zayn kesinlikle kendi kendine konuşuyordu.

Bu sefer ayağa kalkıp elini parktaki bitkilerde gezdirmeye başladı."Hayır,hayır o lanet olası partiye gitmeyeceğim.Hatta okulun ortasında karşısına geçip teklifini reddettiğimi söyleyeceğim.Ve reddedildiği anda kendisine hayran olan kızların önünde bütün havası sönerken,yüzünün aldığı ifadeyi zevkle izleyeceğim."

Niall,"Vay canına," dedikten sonra boğazını temizledi."Louis ile takılmayı azaltmalısın,dostum."

Kaşlarımı çattım."Hey,"

Zayn,birden yüzümüze bakınca Niall yutkunup,"Ş-şakaydı," demişti.

Zayn ise Niall'ın sesini bastırıp,"Ya da durun,gideceğim." dedi.Başta ne saçmalıyor bu diye düşünsem de daha sonra kafasının hala Liam'da kaldığını anlamıştım.Bizi dinlememişti bile."Evet,evet oraya gideceğim.Ve o övündüğü karın kaslarına yumruğumu geçireceğim-"

Niall,sessizce,"Size de hiç susmayacakmış gibi geliyor mu?" dediği anda Zayn'in sesi yine Niall'ı bastırmıştı."David Beckham çakması yüzünü yamultunca kızlara kırpacak gözü bile kalmayacak."

"Evet,evet kesinlikle susmayacak," diye mırıldandı Niall.Daha sonra banktan kalkıp yavaş adımlarla oradan uzaklaşmaya başladı.

Jack de,kulağıma yaklaşarak,"Seni bilmem ama ben bu işkenceye daha fazla katlanacağımı sanmıyorum," deyip parkın çıkışına doğru yürüyünce hala arkası dönük olan Zayn'in sesini duydum.

"Louis?" demişti,sinirli bir ses tonuyla.

Anlamış mıydı?

Sonunda düşünmeyi bırakıp,"Efendim?" diye cevap verdim.

"Ben Liam'ı dövebilirim,değil mi?"

•••

Duvara boş boş bakıp uyumaya çalışırken düşünmeden edemiyordum.Kesinlikle garip bir gün geçirmiştim.Hayır,hayır asıl garip olan gün değildi.Harry Styles'ın ta kendisiydi.

say my nameHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin